Kız sen bir daha ne zaman gidiceksin doktoraAldın mı sonucu 0.09 mu adetin geldi mi
Evet aşkım aldım gelen giden yok beyaz akıntı geliyo sımdı de. Neyse ya bu saatten sonra yükselmez zaten boşa heyecan yaptımAldın mı sonucu 0.09 mu adetin geldi mi
Bana mı dedin kızzKız sen bir daha ne zaman gidiceksin doktora
Evet hayatımBana mı dedin kızz
Aşkımmm geç döllenme de olabilir belki de normalde sen gecikmiyordun dimi öyle hatırlıyorumEvet aşkım aldım gelen giden yok beyaz akıntı geliyo sımdı de. Neyse ya bu saatten sonra yükselmez zaten boşa heyecan yaptım
Aşkım ben 2 gün önce gittim 10+4 olduk 1.5 hafta sonra tarama testine gideceğim doktor cinsiyeti kız gibi dediEvet hayatım
Ya bu tarama testleri nasıl oluyor doktormu söylüyor yoksa sen kafana göre mi randevu aliyorsun bide ilaç falan verdimi sana beni Çarşamba günü çağırdı 11 haftalık olucak bı kaç ilaç vericem sana dediAşkım ben 2 gün önce gittim 10+4 olduk 1.5 hafta sonra tarama testine gideceğim doktor cinsiyeti kız gibi dedi
Doktor söyledi bana canım benim, multivitamin demir ilacı verecektir, ben 12. Haftam da gideceğim taramayaYa bu tarama testleri nasıl oluyor doktormu söylüyor yoksa sen kafana göre mi randevu aliyorsun bide ilaç falan verdimi sana beni Çarşamba günü çağırdı 11 haftalık olucak bı kaç ilaç vericem sana dedi
Anladım hayatım bana en son gittiğimde 7+5 dedi ama normale göre hesaplayinxa 8+3 olması gerekiyordu normalmi acaba o an sormak aklımdan çıktı tamamenDoktor söyledi bana canım benim, multivitamin demir ilacı verecektir, ben 12. Haftam da gideceğim taramaya
Ne zaman gittin en sonAnladım hayatım bana en son gittiğimde 7+5 dedi ama normale göre hesaplayinxa 8+3 olması gerekiyordu normalmi acaba o an sormak aklımdan çıktı tamamen
1 hafta geriden gelmesi önemli değil aşkım ya benimki de önden gidiyorAnladım hayatım bana en son gittiğimde 7+5 dedi ama normale göre hesaplayinxa 8+3 olması gerekiyordu normalmi acaba o an sormak aklımdan çıktı tamamen
Yok hiç gecikme yaşamadım aşkımAşkımmm geç döllenme de olabilir belki de normalde sen gecikmiyordun dimi öyle hatırlıyorum
Kasıkların ağrıyor muYok hiç gecikme yaşamadım aşkım
Çok ince batma gibi oluyo regl ağrısı vs hiçbir şey yok bi de göğüslerim acıyo işte beyaz sulu gibi akıntı geliyo sadeceKasıkların ağrıyor mu
Ne zaman gittin en son
Bir daha ne zaman gideceksin tarama yaptıracak mısın23 Mayıs'ta gittim hayatim
O zaman bişey demedi belki bunda der ayın 18 inde gidixem işteBir daha ne zaman gideceksin tarama yaptıracak mısın
Ben her hafta gidiyorum kontrole devlete gidiyorum şuan taramayı özelde yaptıracağımO zaman bişey demedi belki bunda der ayın 18 inde gidixem işte
Yok ben özele gidiyorum ne zaman cagirirsa o zaman gidiyorumBen her hafta gidiyorum kontrole devlete gidiyorum şuan taramayı özelde yaptıracağım
Benim doktorum her hafta gelebilirsin diyor hem sende rahat olursun dedi, evime de çok yakın gidip geliyorumYok ben özele gidiyorum ne zaman cagirirsa o zaman gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?