1250 bir şey değil hemen toparla hatta ilk adetten sonra dene bence canımsın ne zaman ihtiyacın olursa buradayımBenim 4 haftalık dediler sata göre 5 haftalık ama geç dollenmeydi sanırım 1250 den sonra düştü. Zaten ne kadar küçük haftalar olsa o kadar rahim o kadar erken kendini toparlar. Bu arada çiçeğim bilgiler için çok teşekkür ederim. Bitanesin
Bebeğim niye umut olmasın karamsar düşünme lütfenİnşallah ya adete 6 gün var da pek umudum yok
Bir beceremedim hamile kalmayıBebeğim niye umut olmasın karamsar düşünme lütfen
İyi iyii kız bebeklerde daha geç hissediliyormus ben hissediyomuyum bilmiyorum ama icimdw bı kıpırtı varHayır uaa doktor 20 den sonra hissedersin dediyaaa önceden aç gittiğimde de bile hareketliydi şimdi aç gittim uyuyordu doktor uyandırmaya çalıştı olmadı bi kahvaltı bi çikolata kendine geldi eheheh
niye öyle diyorsun bebeğim bu düşüncelerden vazgeç çalışmaya başla aklında olmayacak pek sonra bi baktın hamile kalmışsınBir beceremedim hamile kalmayı
Tövbe de kız. Bak ben örnek olayım sana sağlıksız gebelik yaşayıp yıpranmaktansa biraz uzun sürsün gebeliğin. Stres ve sürekli düşünmekten uzak dur. İnan hiç beklemediğin bir anda o mutlu haberi alacaksın inanıyorumBir beceremedim hamile kalmayı
Öyle yapmayı düşünüyorum çiçeğim. Biliyorum buradan da çok destek aldım sizlerden Allah razı olsun1250 bir şey değil hemen toparla hatta ilk adetten sonra dene bence canımsın ne zaman ihtiyacın olursa buradayım
Lütfen artık olsun ya ..Tövbe de kız. Bak ben örnek olayım sana sağlıksız gebelik yaşayıp yıpranmaktansa biraz uzun sürsün gebeliğin. Stres ve sürekli düşünmekten uzak dur. İnan hiç beklemediğin bir anda o mutlu haberi alacaksın inanıyorum
Valla çok yıpranıyorum Allah yardımcımız olsun tez vakitte olsunniye öyle diyorsun bebeğim bu düşüncelerden vazgeç çalışmaya başla aklında olmayacak pek sonra bi baktın hamile kalmışsın
Kaç yaşındasydın bebeğim bir de kaç yıllık evlisinizValla çok yıpranıyorum Allah yardımcımız olsun tez vakitte olsun
27 aşkım 3 yıllık evliyim ama 1 yıldır bebek deniyoruzKaç yaşındasydın bebeğim bir de kaç yıllık evlisiniz
İnşAllah canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sen ne durumdasın kaç hafta oldu ben burayı kaybedince yazamadım bi dahaOyyyy ne kadar mutlu oldummmm varya anlatamam hayırlı olsunnn askmmm inşallah sağlıkla kucağına alırsın bende kullandım 8 haftaya kadar progestan hem iğne hem happ inşallah sağlıkla ilerler süreç
Amiiiiin Amin balım sen nasılsın ne durumdasın kaç hafta olduAyyy çok mutlu oldummmmm sağlıkla gelsin bebiş
Teşekkür ederim canım benim Amin Allah hepimize sağlıklı hayr sahibi evlatlar nasip etsinCanimm çok sevindim senin adına Allah sağlıkla bu dönemi geçirip kucağına almayı nasip etsin
Aşkımmm 19 olduk kız bebek eheheheheAmiiiiin Amin balım sen nasılsın ne durumdasın kaç hafta oldu
Insallah kısa zamandaLütfen artık olsun ya ..
AminnnnTeşekkür ederim canım benim Amin Allah hepimize sağlıklı hayr sahibi evlatlar nasip etsin
18+4 oldu canım benimde bebişin beyin damarlarinda bı genislikmi ne varmış şehir hastanesi ne gidicem perinatoloji ye gönderdi bence bişey yok ama her ihtimale karşı bı baktir dedi ve bı oğlum olucakmisİnşAllah canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sen ne durumdasın kaç hafta oldu ben burayı kaybedince yazamadım bi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?