Zeytincii Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2024 1.997 446 38 25 Dün 22:35 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeytincii #5.361 ebraarrr .!.: Yok aşkım o damardan iki tane varmış galiba birini gösterdi olması gerektiği gibi dedi diğerini gösterdi biraz genişti ona göre bişey yok bence ama her ihtimale karşı dedi Genişletmek için tıkla... Bir şey yoktur yaaa kafana takma detaylıya gideceğim bende 10 gün sonra bakalım bana neler diyecek
ebraarrr .!.: Yok aşkım o damardan iki tane varmış galiba birini gösterdi olması gerektiği gibi dedi diğerini gösterdi biraz genişti ona göre bişey yok bence ama her ihtimale karşı dedi Genişletmek için tıkla... Bir şey yoktur yaaa kafana takma detaylıya gideceğim bende 10 gün sonra bakalım bana neler diyecek
ebraarrr Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 1.058 413 38 21 Dün 22:40 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeytincii #5.362 Zeytincii .!.: Bir şey yoktur yaaa kafana takma detaylıya gideceğim bende 10 gün sonra bakalım bana neler diyecek Genişletmek için tıkla... Yok canım takmıyorum zaten hayırlısı olsun diyorum gelecek olan Allah'tan sen devletemi gidiceksin özelemi
Zeytincii .!.: Bir şey yoktur yaaa kafana takma detaylıya gideceğim bende 10 gün sonra bakalım bana neler diyecek Genişletmek için tıkla... Yok canım takmıyorum zaten hayırlısı olsun diyorum gelecek olan Allah'tan sen devletemi gidiceksin özelemi
Zeytincii Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2024 1.997 446 38 25 Dün 23:06 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeytincii #5.363 ebraarrr .!.: Yok canım takmıyorum zaten hayırlısı olsun diyorum gelecek olan Allah'tan sen devletemi gidiceksin özelemi Genişletmek için tıkla... Özele aşkoo
ebraarrr .!.: Yok canım takmıyorum zaten hayırlısı olsun diyorum gelecek olan Allah'tan sen devletemi gidiceksin özelemi Genişletmek için tıkla... Özele aşkoo