Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Yok aşkım o damardan iki tane varmış galiba birini gösterdi olması gerektiği gibi dedi diğerini gösterdi biraz genişti ona göre bişey yok bence ama her ihtimale karşı dedi
Bir şey yoktur yaaa kafana takma detaylıya gideceğim bende 10 gün sonra bakalım bana neler diyecek

18+4 oldu canım benimde bebişin beyin damarlarinda bı genislikmi ne varmış şehir hastanesi ne gidicem perinatoloji ye gönderdi bence bişey yok ama her ihtimale karşı bı baktir dedi ve bı oğlum olucakmis
Ayyy maşallah senden de oğluş haberi geldi Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bence de bi şey yoktur ama yine de baktırmak iyi tabiki hiç strese girme aşkım

Ayyy maşallah senden de oğluş haberi geldi Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bence de bi şey yoktur ama yine de baktırmak iyi tabiki hiç strese girme aşkım
Amin inşallah canım aynen bende öyle diyorum zaten ikiliyide yaptirmadim en azından buna batiricam

Aşkooo pek değil kız bebekler biraz daha uyku modunda oluyor
Ay doğduğunda da hep uyusun ya ben de öyleymişim bebekken kendime de öyle bi bebek diliyorum dün biraz iş yaptım iki saniyeliğine ağır kaldırdım simdi bebeğe bi şey oldu mu diye içim evham yapıyo düşük sonrası gebelik ya baya panik atak gibi oldum

Mümkünse su sıralar yapma gerekirse temizlik bile cocugundan onemlimi ki kabasini al bırak ağır işlere esin yardım etsin biraz yada yapma su kritik dönem geçene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…