Bir şey yoktur yaaa kafana takma detaylıya gideceğim bende 10 gün sonra bakalım bana neler diyecekYok aşkım o damardan iki tane varmış galiba birini gösterdi olması gerektiği gibi dedi diğerini gösterdi biraz genişti ona göre bişey yok bence ama her ihtimale karşı dedi
Yok canım takmıyorum zaten hayırlısı olsun diyorum gelecek olan Allah'tan sen devletemi gidiceksin özelemiBir şey yoktur yaaa kafana takma detaylıya gideceğim bende 10 gün sonra bakalım bana neler diyecek
Özele aşkooYok canım takmıyorum zaten hayırlısı olsun diyorum gelecek olan Allah'tan sen devletemi gidiceksin özelemi
Detayli ultrason ücretleri nasıl orda özeldeÖzele aşkoo
Aşkım 5 bin lira ya sizdeDetayli ultrason ücretleri nasıl orda özelde
Özel kliniklerde 8 binden başlıyor özel hastanelerde 2500 den basliyor askm eğer devlete randevu alamazsam özel hastaneye gidicemAşkım 5 bin lira ya sizde
Ben devlete randevu aldım ama ne olur olmaz diye özele de gitmeyi düşünüyorum bebeğimÖzel kliniklerde 8 binden başlıyor özel hastanelerde 2500 den basliyor askm eğer devlete randevu alamazsam özel hastaneye gidicem
İyi yapmissinn canımBen devlete randevu aldım ama ne olur olmaz diye özele de gitmeyi düşünüyorum bebeğim
Yiaaaaaaa hareketleri de algılıyosundur artık ay cok sevindim prenses geliyoAşkımmm 19 olduk kız bebek ehehehehe
Devlette 5 10 dakikada inceleyip gönderiyorlarmış diyorlarİyi yapmissinn canım
Aşkooo pek değilYiaaaaaaa hareketleri de algılıyosundur artık ay cok sevindim prenses geliyo
Ayyy maşallah senden de oğluş haberi geldi Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin18+4 oldu canım benimde bebişin beyin damarlarinda bı genislikmi ne varmış şehir hastanesi ne gidicem perinatoloji ye gönderdi bence bişey yok ama her ihtimale karşı bı baktir dedi ve bı oğlum olucakmis
Amin inşallah canım aynen bende öyle diyorum zaten ikiliyide yaptirmadim en azından buna batiricamAyyy maşallah senden de oğluş haberi geldi Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsinbence de bi şey yoktur ama yine de baktırmak iyi tabiki hiç strese girme aşkım
Ay doğduğunda da hep uyusun ya ben de öyleymişim bebekken kendime de öyle bi bebek diliyorumAşkooo pek değilkız bebekler biraz daha uyku modunda oluyor
Valla zaten randevu bulamıyorum Gaziantepde tek 1 tane var çünkü devlette eğer memnun kalmazsamda bide özele giderim cocugumdan onemlimiDevlette 5 10 dakikada inceleyip gönderiyorlarmış diyorlar
Amin inşallah canım aynen bende öyle diyorum zaten ikiliyide yaptirmadim en azından buna batiricam
Mümkünse su sıralar yapma gerekirse temizlik bile cocugundan onemlimi ki kabasini al bırak ağır işlere esin yardım etsin biraz yada yapma su kritik dönem geçene kadarAy doğduğunda da hep uyusun ya ben de öyleymişim bebekken kendime de öyle bi bebek diliyorumdün biraz iş yaptım iki saniyeliğine ağır kaldırdım simdi bebeğe bi şey oldu mu diye içim evham yapıyo düşük sonrası gebelik ya baya panik atak gibi oldum
Ya doktorum sen bilirsin dedi bende yaptırmadım gerek duymadkm herhangi bisey varsa bile aklımı karistirmaktansa yaptırmam dedimBana ikiliyi yaptır dedi doktor sen niye yaptırmadın aşko
Orası da doğru aşko ense ve bazal kemik göründüyse problem olmuyor zatenYa doktorum sen bilirsin dedi bende yaptırmadım gerek duymadkm herhangi bisey varsa bile aklımı karistirmaktansa yaptırmam dedim
NazalllOrası da doğru aşko ense ve bazal kemik göründüyse problem olmuyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?