Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Aşkım sağlık ocağında kanlar bekliyor diyorlsr olduğundan düşük falan çıkıyor diyorlar yine sen bilirsin bebeğim
Zaten bir iki kez veririm diye düşündüm , bir de demir ve tsh ilacı kullanıyordum kullanayım mı sence

Nasılsınnnnnn

İyiyim aşkım yemek yiyemiyorum ya sana diyordum ya başlarda, sımdı ben tiksindim yumurtadan falan hahahah yatıyorum habire
Oyyy bende hala var yumurta et asla yiyemiyorum yoğurdu bile zarzor meyveyle recelle yiyorum hala herşey kokuyor burnuma muhallebi yaptım içinde yumurta vardı kokuyo dedim yemedim o derece

Oyyy bende hala var yumurta et asla yiyemiyorum yoğurdu bile zarzor meyveyle recelle yiyorum hala herşey kokuyor burnuma muhallebi yaptım içinde yumurta vardı kokuyo dedim yemedim o derece
Hahahaha geçen gün poğaçanın üstüne sürülen o yumurta koktu yiyemedim ya o kadar haklıymışsın ki ben oncekinde gelişim durmuştu da ileri haftaları yaşamamıştım ya su an cok garip geliyo her sey yemek yaptım sanki burnumda soğan var gibi geziyorum evde seni çok iyi anladım aşkım sen nasılsın her sey yolunda dimi

Çok şükür canim herşey yolunda yani yemeği geç burnuna kötü kokan bişeyin kokusu sinmiş gibi oluyor sanki saatlerce geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…