Şimdi parol içtim hafiflemezse gitmeyi düşünüyorumYa öylede hafifletiyor yinede biraz bana bir defa eklem ağrıları için takmislardi rahat uyumustum en azından
Nasıl oldun canım daha iyi misinŞimdi parol içtim hafiflemezse gitmeyi düşünüyorum
Gece ateşim çıktı yaa gece 3 de bi üşüyorum anlatamam allahtan eşim düşürdü, şuan çok şükür iyiyim sadece kolum ağrıyorNasıl oldun canım daha iyi misin
Geçmiş olsun canım geçer umarım bir iki güne benceGece ateşim çıktı yaa gece 3 de bi üşüyorum anlatamam allahtan eşim düşürdü, şuan çok şükür iyiyim sadece kolum ağrıyor
Çok şükür düne nazaran çok iyiyim yaaa terledim baya bildiğimiz ağır grip gibi bir şeydi bu 2. Doz da da böyle olmam inşallahGeçmiş olsun canım geçer umarım bir iki güne bence
İnşallah bidahakine daha hafif geçer canım yaa benim ikinci doz da 14 unden sonra ayinÇok şükür düne nazaran çok iyiyim yaaa terledim baya bildiğimiz ağır grip gibi bir şeydi bu 2. Doz da da böyle olmam inşallahçok teşekkür ederim senin ağrısız geçmiş me güzel cumadan beri çekmediğim kalmadı
Ayyyyy benim de diğer ay inşallah hafif geçerİnşallah bidahakine daha hafif geçer canım yaa benim ikinci doz da 14 unden sonra ayin
İkinci dozda ağrı daha yoğun oluyor diyorlar ama doğrumu acabaAyyyyy benim de diğer ay inşallah hafif geçeryaa millet abartıyor gibi geliyordu ama gerçekmiş
Eşimin teyzesi hemşire de dün baya kötü olunca aradık da 2. Doz genelde kolay geçiyor dedi banaİkinci dozda ağrı daha yoğun oluyor diyorlar ama doğrumu acaba
İnşallahEşimin teyzesi hemşire de dün baya kötü olunca aradık da 2. Doz genelde kolay geçiyor dedi bana
Kiizzz nasılsın napiyorsunValla klimasız yaşanmaz aşkım artık lüks değil ihtiyaç
Kiizzz nasılsın napiyorsun
İyiyimm bende bendede olmustu böbreklerde ilk başta kum geciyor demişlerdi bol bol su iç çok iyi geliyorBörek ağrısından hallice yatıyorum aşkım ya bebiş iyi crl ölçümü 12+0, saya göre 11+1 haftaya ikili tarama var tahlil verdim böbrek için bakalım onu bekliyorum, sen ne yapıyorsun nasılsın
Aşkım 3-4 litre içiyorum enfeksiyon var zaten onu biliyorum da artık ağrıyınca dayanamaz oldumİyiyimm bende bendede olmustu böbreklerde ilk başta kum geciyor demişlerdi bol bol su iç çok iyi geliyor
Doğrudur canım büyük ihtimalle sonuca göre antibiyotik yazarAşkım 3-4 litre içiyorum enfeksiyon var zaten onu biliyorum da artık ağrıyınca dayanamaz oldum
Yazsın valla sıkıldım ilaçsız ne zormuş gebelikDoğrudur canım büyük ihtimalle sonuca göre antibiyotik yazar
Guzell çok şükür şimdilik bi sikintimiz yok gece uykulari zorlaştı azıcıkYazsın valla sıkıldım ilaçsız ne zormuş gebeliksen nasılsın bebiş nasıl her şey güzel dimi
Kaç haftalık oldu senin son trimesterda mısınGuzell çok şükür şimdilik bi sikintimiz yok gece uykulari zorlaştı azıcık
6.ayin ilk haftasi bebek 22+1Kaç haftalık oldu senin son trimesterda mısın
Oyy kocaman olmuşşşş6.ayin ilk haftasi bebek 22+1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?