Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Börek ağrısından hallice yatıyorum aşkım ya bebiş iyi crl ölçümü 12+0, saya göre 11+1 haftaya ikili tarama var tahlil verdim böbrek için bakalım onu bekliyorum, sen ne yapıyorsun nasılsın
İnşallah çok güzel geçer, ve oranlara da takılma aşkım bol bol kaşar peyniri yebenim bebişin kilosu haftasına göre 1 hafta önden gidiyor eheheh

İnşallah çok güzel geçer, ve oranlara da takılma aşkım bol bol kaşar peyniri yebenim bebişin kilosu haftasına göre 1 hafta önden gidiyor eheheh
Amin aşkım hepimiz güzel güzel kolayca doğuralım ben hiçbir şey yiyemiyorum hala ama artık zorla yicem

Yok bı türlü kısmet olmadı eşimin işlerinde tüm alışveriş merkezlerine en az 40 dk lik bı yol mesafesi var arabayla tek gidemiyorum ama inşallah 1-2 hafta sonra başlarım
Bizde dün bir şeyler aldık e bebekten çok güzelmiş alışveriş yapmak djsjejrısowke bebeğin hareketlerini her gün hissediyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…