Bacaklarım da bir şey yok da belim çok fena yaa üf
Magnezyum kullanmıyorum yaGeçer inşallah ya magnezyum kullaniyomusun magnezyum eksikliginden oluyor çoğu zaman bu bı kaç gün aksattim büyük ihtimalle bacaklarım ve belim o yüzden ağrıyor
Cidden mi doktorun vermedimjMagnezyum kullanmıyorum ya
Verdi de o kadar çok şey kullanıyorum ki onu da kullanmak istemedimCidden mi doktorun vermedimj
Keşke kullansan en çok ihtiyaç olan o benceVerdi de o kadar çok şey kullanıyorum ki onu da kullanmak istemedim
Kiizzz napiyorsunn nasilsinnnnÇok sevindim Allah kolaylıkla güzellikle doğurmayı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
NasılsınnnnnnKeşke kullansan en çok ihtiyaç olan o bence
İyiyim kızz sen nasılsınNasılsınnnnnn
İyiyimmn çok şükür nasıl gidiyorİyiyim kızz sen nasılsın
Güzel gidiyorbebeğim ya ama bazen bebek hareketlerini hissedemiyorum ayakta olduğum için mi neİyiyimmn çok şükür nasıl gidiyor
Ayyy bende tam onu dicektim bundan önce 2 hafta falan çok net hissediyordum uyutmuyordu beni ama 2 gün önce hiç hareket etmedi nedense sadece akşam üstü 5 sıraları bir defa hissetmiştim ondan sonrada gece 12 kdr hiç hareket etmemişti dünde aynıydı ama bugün kıpır kıpır plesenta bebekle karın arasına girdiyse olabilir diyorlarGüzel gidiyorbebeğim ya ama bazen bebek hareketlerini hissedemiyorum ayakta olduğum için mi ne
Evet canım bir de 28 haftaya kadar düzenli hareket olmaması normalmiş endişelenmeyelim hiçAyyy bende tam onu dicektim bundan önce 2 hafta falan çok net hissediyordum uyutmuyordu beni ama 2 gün önce hiç hareket etmedi nedense sadece akşam üstü 5 sıraları bir defa hissetmiştim ondan sonrada gece 12 kdr hiç hareket etmemişti dünde aynıydı ama bugün kıpır kıpır plesenta bebekle karın arasına girdiyse olabilir diyorlar
Aynen canım öyleymiş bide yarına konrtolum var o yüzden çok kafaya takmadım öyle bide benim göğsümden süt gelmeye başladıEvet canım bir de 28 haftaya kadar düzenli hareket olmaması normalmiş endişelenmeyelim hiç
Aaaa ama çok erkenAynen canım öyleymiş bide yarına konrtolum var o yüzden çok kafaya takmadım öyle bide benim göğsümden süt gelmeye başladı
İnternetten baktım birazda normal diyolar ama dokunulmamask gerekiliyormus göğüslere ama benimkinden öyle durduğu yerde gelmedi ben az bı sıktım öyle geldi yinede bu doktoruma sorucamAaaa ama çok erken
Selam aşkoooo iyi valla napayım 13.haftaya girdim karnım çıkmaya başladıKiizzz napiyorsunn nasilsinnnn
Ayyy ne guzeellllSelam aşkoooo iyi valla napayım 13.haftaya girdim karnım çıkmaya başladı
12 haftaya kadar kusmadım 12+larda kusmaya ve öğürmeye başladım bu ne karmaşık bi durum ya, bugün de mide bulantısından duramıyorum sabahtandır ne yesem kusacak gibiyim onun dışında iyiyim genel olarak da bu cok rahatsız edici bişeymiş. Progestan hap içiyorum ve folik asit beni artık içerken öğürtüyo. Haptan tiksindim vallaAyyy ne guzeellll
Ayy evet olduğu günlerde benimde öyleydi sudan bile igrenmistim ama çabuk geçiyor göz açıp kapayıncaya kadar12 haftaya kadar kusmadım 12+larda kusmaya ve öğürmeye başladım bu ne karmaşık bi durum ya, bugün de mide bulantısından duramıyorum sabahtandır ne yesem kusacak gibiyim onun dışında iyiyim genel olarak da bu cok rahatsız edici bişeymiş. Progestan hap içiyorum ve folik asit beni artık içerken öğürtüyo. Haptan tiksindim valla
İnşAllah aşkım ya, sen nasılsınAyy evet olduğu günlerde benimde öyleydi sudan bile igrenmistim ama çabuk geçiyor göz açıp kapayıncaya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?