Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Güzel gidiyorbebeğim ya ama bazen bebek hareketlerini hissedemiyorum ayakta olduğum için mi ne
Ayyy bende tam onu dicektim bundan önce 2 hafta falan çok net hissediyordum uyutmuyordu beni ama 2 gün önce hiç hareket etmedi nedense sadece akşam üstü 5 sıraları bir defa hissetmiştim ondan sonrada gece 12 kdr hiç hareket etmemişti dünde aynıydı ama bugün kıpır kıpır plesenta bebekle karın arasına girdiyse olabilir diyorlar

Evet canım bir de 28 haftaya kadar düzenli hareket olmaması normalmiş endişelenmeyelim hiç

Ayyy ne guzeellll
12 haftaya kadar kusmadım 12+larda kusmaya ve öğürmeye başladım bu ne karmaşık bi durum ya, bugün de mide bulantısından duramıyorum sabahtandır ne yesem kusacak gibiyim onun dışında iyiyim genel olarak da bu cok rahatsız edici bişeymiş. Progestan hap içiyorum ve folik asit beni artık içerken öğürtüyo. Haptan tiksindim valla

Ayy evet olduğu günlerde benimde öyleydi sudan bile igrenmistim ama çabuk geçiyor göz açıp kapayıncaya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…