İnşAllah aşkım ya, sen nasılsın
Ayyy kaç haftadasın muhtemel doğum tarihi ne zamanİyiyimm bende çok şükür bugün kontrolüm vaarrr
24+2 bilmiyorum ki herseyi konusucam bugün doğumu falan belki erken ama şimdiden kesinleştirmek istiyorum doktorumun Özel kliniği var dogumlari hangi hastanede falan yapıyor onları kesinlestiricemAyyy kaç haftadasın muhtemel doğum tarihi ne zaman
Bence de konus aşkım fikrin olsun sımdıden planlamaya başlarsın maşallah bak zaman su gibi geçiyor24+2 bilmiyorum ki herseyi konusucam bugün doğumu falan belki erken ama şimdiden kesinleştirmek istiyorum doktorumun Özel kliniği var dogumlari hangi hastanede falan yapıyor onları kesinlestiricem
Ay aynen öyle yaa daha dün gibi geliyor burda heyecanla kan vermeyi beklediğimiz günlerBence de konus aşkım fikrin olsun sımdıden planlamaya başlarsın maşallah bak zaman su gibi geçiyor
Seneye yaz tatilinde minik ayaklar eşlik etcek bize.Ay aynen öyle yaa daha dün gibi geliyor burda heyecanla kan vermeyi beklediğimiz günler
Aynen öyleSeneye yaz tatilinde minik ayaklar eşlik etcek bize.
Ayyy ayyy ne güzel günlerdiAy aynen öyle yaa daha dün gibi geliyor burda heyecanla kan vermeyi beklediğimiz günler
Çok güzel yaaSeneye yaz tatilinde minik ayaklar eşlik etcek bize.
Günaydın bebeğim yeni uyandım senOyylleee
Napiyosun kiizz
Benndeee öyle bebiss nasılGünaydın bebeğim yeni uyandım sen
İyi yaa çok şükür babası da hissediyor hareketlerini akşam üstüBenndeee öyle bebiss nasıl
Bugün Biberon ve emzik siparişi vereceğimBenndeee öyle bebiss nasıl
Daha hiç bişey almadımİyi yaa çok şükür babası da hissediyor hareketlerini akşam üstüalışverişe başladın mı ben kıyafetlerini aldım sayılır
Eee sen benden önce almak istiyordun azar azar ne olduDaha hiç bişey almadım
Hiç deme yaaa hep ertelendi hep ertelendi zaten iki üç gündür basım sıkıntılı biraz yoksa salı günü çoğunu alıcaktim e bebekten değil e bebek AVM ye bile gidemedimEee sen benden önce almak istiyordun azar azar ne oldu
Geçmiş olsun kızzzzzHiç deme yaaa hep ertelendi hep ertelendi zaten iki üç gündür basım sıkıntılı biraz yoksa salı günü çoğunu alıcaktim e bebekten değil e bebek AVM ye bile gidemedim
Sagoll canimmmGeçmiş olsun kızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?