Bende gördüm bulanık Bi çizgi varBilmiyorum sadece benmi görüyorum gerçekten varmı bilmiyorum ama daha önceden hiç görmedim bundan önce 2 gün arayla iki tane yaptım buraya yükleyince fotoğrafin kalitesi düşüyor ama normalde daha belirgin gibi
Eki Görüntüle 3582113
Regline kaç gün kaldı canım kan mı versen acabaEvet bura fotoğrafin kalitesini düşürüyor yoksa daha belirgin
Evet var gibi iki gün sonra testi tekrarlicam pazartesi salı da kan vericem imkanım olsa şimdi gider kan veririm de imkanım yokBende gördüm bulanık Bi çizgi var
En geç tarihinde gelmiş ver istersen ben salıyı beklicem hayırlısı hakkımızda ama sen ver benceKızlar bugün kan vermeye ben gitmek istiyordum da gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyorum yani acaba pazartesiyi mi beklesem sizce bu arada sat 1nisan bat tam emin değilim kürtajdan sonra biraz düzensizliğim var @soguknevalee D Dua ile
5 gün kaldı hayatımRegline kaç gün kaldı canım kan mı versen acaba
Yaşasınnnnnnnnn Allahımmm sağlıkla ilerler inşAllahhhh hayırlı olsun canımmBöyle daha belirgin gibi Eki Görüntüle 3582114
Aynen tekrarla o zaman daha da belirginleşicek inşallahEvet var gibi iki gün sonra testi tekrarlicam pazartesi salı da kan vericem imkanım olsa şimdi gider kan veririm de imkanım yok
Yaşasınnnnnnnnn Allahımmm sağlıkla ilerler inşAllahhhh hayırlı olsun canımm
Bizimle aynı o zaman salı hep birlikte veririz belki kanı sksksk5 gün kaldı hayatım
Öyle düsünme ya ablam normal adet sancisi cekti ama hamileydiAynen ben regl olcam bence
Bizimle aynı o zaman salı hep birlikte veririz belki kanı sksksk
Hafif cizgi var gibi adetine kac gün varBilmiyorum sadece benmi görüyorum gerçekten varmı bilmiyorum ama daha önceden hiç görmedim bundan önce 2 gün arayla iki tane yaptım buraya yükleyince fotoğrafin kalitesi düşüyor ama normalde daha belirgin gibi
Eki Görüntüle 3582113
5 gün var dahaHafif cizgi var gibi adetine kac gün var
Sali günü adetinize kac gün kalmis oluyor?Aynen öyle yapalimm
Sancı değil değişik bi durum ama öyle hissediyorum bilmiyorum yaaÖyle düsünme ya ablam normal adet sancisi cekti ama hamileydi
Ayy benimde 5 gün var ama bak cikmior kesinlikle cok erken yapmissin5 gün var daha
Ben kasiklsrimi sanki usutursun ya böyle slt karnini öyle agrim oluyorSancı değil değişik bi durum ama öyle hissediyorum bilmiyorum yaa
Benimde gurultu tarzı bişey var tuhaf ağrı falan yok şükür yaaBen kasiklsrimi sanki usutursun ya böyle slt karnini öyle agrim oluyor
Ben sana hep var dedim ay çoķkk mutlu oldum yaaa5 gün var daha
Ayy benimde 5 gün var ama bak cikmior kesinlikle cok erken yapmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?