Evettt o zaman seninle aynı bizim döngülerimiz benim sat 1 Nisan seninO zaman regl aralıgın cok etkilenmez benim de 9 haftalıktı 13ten kücük oldugunda cok etkilenmiyormuş döngüm 25-26 idi 24-25 oldu benim. Senin de eski döngüne göre düzelir
4.5 haftalıkken oldum aşkım betam 6.000 e kadar yükselmişti sonra durdu ve 3. Regl olacak
Benim de Sat 1 nisan hayatım o yüzden ya bugün gelir ya da yarın gelir regl. Çatlama 11 inde oldu diye biliyorumEvettt o zaman seninle aynı bizim döngülerimiz benim sat 1 Nisan senin
Günaydınnn kaç gün kaldı bata bak günler nasıl geçiyor dimi
İki gün sonra tekrarlicamKız ben bunu görmemişim yaaaaa ay allahım süper gerçekten silik var gibiiiiTekrarladın mı
Ay hadi gerçek pozitif görelim senden cok umutluyuzzzİki gün sonra tekrarlicam
Bende bendeee inşallah yaaAy hadi gerçek pozitif görelim senden cok umutluyuzzz
Uyku başladı mı böyle gün içi ya da aksam erkenden uyku gelmesi? Kabızlık vs neler oluyo vücudundaBende bendeee inşallah yaa
3-4 gündür öğlen uyumama rağmen akşam erkenden uyuyorum sabahları çok zor uyanıyorum kabızlık 1 haftadır falan var zaten goguslerimin her yeri ağrıyor üstü pütür pütür ve dolgunlasmis şekilde kasik ağrım gitti nerdeyse arada bir belli ediyor kendinjUyku başladı mı böyle gün içi ya da aksam erkenden uyku gelmesi? Kabızlık vs neler oluyo vücudunda
Ayyyy çok güzel yaaa Hazreti Allah bize de nasip etsinnnnn3-4 gündür öğlen uyumama rağmen akşam erkenden uyuyorum sabahları çok zor uyanıyorum kabızlık 1 haftadır falan var zaten goguslerimin her yeri ağrıyor üstü pütür pütür ve dolgunlasmis şekilde kasik ağrım gitti nerdeyse arada bir belli ediyor kendinj
Ayyyy çok güzel yaaa Hazreti Allah bize de nasip etsinnnnn
En büyük belirtilerden biri uyku hali ve kabızlık zaten + göğüsün kahverengi kısmında cıkan seyler için de sana gebelik belirtisi demiştim inşallah sağlıklı güzel bi gebeliğin olur hayatım senden güzel bi sonuc gelcek eminim3-4 gündür öğlen uyumama rağmen akşam erkenden uyuyorum sabahları çok zor uyanıyorum kabızlık 1 haftadır falan var zaten goguslerimin her yeri ağrıyor üstü pütür pütür ve dolgunlasmis şekilde kasik ağrım gitti nerdeyse arada bir belli ediyor kendinj
Her gün bir yumurta, bir muz ve 4-5 adet cevizle çiğ badem yemeye çalış tutunmaya yardımcı oluyor3-4 gündür öğlen uyumama rağmen akşam erkenden uyuyorum sabahları çok zor uyanıyorum kabızlık 1 haftadır falan var zaten goguslerimin her yeri ağrıyor üstü pütür pütür ve dolgunlasmis şekilde kasik ağrım gitti nerdeyse arada bir belli ediyor kendinj
Kahverengi kısmında ne çıkıyor kız ucunda mı aydınlatın beni biEn büyük belirtilerden biri uyku hali ve kabızlık zaten + göğüsün kahverengi kısmında cıkan seyler için de sana gebelik belirtisi demiştim inşallah sağlıklı güzel bi gebeliğin olur hayatım senden güzel bi sonuc gelcek eminim
Teşekkür ederim canimmmm umarimmmm bu umudum mutlulugum boşa çıkmazEn büyük belirtilerden biri uyku hali ve kabızlık zaten + göğüsün kahverengi kısmında cıkan seyler için de sana gebelik belirtisi demiştim inşallah sağlıklı güzel bi gebeliğin olur hayatım senden güzel bi sonuc gelcek eminim
Askm ben yumurtadan tiksiniyorum.. ama avokado yiyebilirim muz ve Ceviz de yiyebilirimHer gün bir yumurta, bir muz ve 4-5 adet cevizle çiğ badem yemeye çalış tutunmaya yardımcı oluyor
Göğüs ucunun çerçevesi var ya kahverengi renkte. Orda pütür pütür sivilce gibi kabarcıklar cıkıyor aşkım hamilelik başladığında. Bende de yoktu hamile kalınca cıkmıştı artık var su an kalsam da ordan anlamam tabi ama ilk gebelikte oluyoKahverengi kısmında ne çıkıyor kız ucunda mı aydınlatın beni bi
Tamam canım ama yiyebilirsen yumurtayı da yemeye calıs en iyi protein o cunku. Çiğ badem de al kuruyrmişçiden o cok iyi geliyo. 2-3 lt su iç muhakkakAskm ben yumurtadan tiksiniyorum.. ama avokado yiyebilirim muz ve Ceviz de yiyebilirim
TamamMamm canimmmTamam canım ama yiyebilirsen yumurtayı da yemeye calıs en iyi protein o cunku. Çiğ badem de al kuruyrmişçiden o cok iyi geliyo. 2-3 lt su iç muhakkak
Valla bende hiç çıkmamıştıGöğüs ucunun çerçevesi var ya kahverengi renkte. Orda pütür pütür sivilce gibi kabarcıklar cıkıyor aşkım hamilelik başladığında. Bende de yoktu hamile kalınca cıkmıştı artık var su an kalsam da ordan anlamam tabi ama ilk gebelikte oluyo
O zaman herkeste cıkmıyor yerleşme kanaması gibi. İki yürüdüm karnıma bıcaklar saplandı iki taraftan da regl geliyo sanırımValla bende hiç çıkmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?