Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Sancı değil değişik bi durum ama öyle hissediyorum bilmiyorum yaa
Gebelik degisik birsey ya ne zaman oluo olmadigini bilmiorsun benim 1 gafta öncesinden butun belirtileri yasayip adet sancisi cekip adet oldugum var ama adet sancisi dedigim karnimin alt bölgesinde hani adet olucakmissiniu hissi oluryq adetten önce falan adetim de gec gelmistino zamanda bile o his vardi yani bilmiorsun kimisi böyle olup hamile oluor kimisi adet kestirmek cok zor o yuzden en iyisi adeti beklemek

Aynen öyle o yüzden tam yorum yapamıyorum hayırlısı hakkımızda yaa

Şuan kan verme imkanım yok aşk eşime de sürpriz yapmak istiyorum ya eşimle gidip sürpriz yapamixam yada bı kaç gün beklicem
Anladım canım brkle o zaman az daha Allahımmm çok sevindim yaa

Aşkım benim de bugün ya da yarın regl günüm kürtaj sonrası 24e düşmüştü sonra 25 oldu döngüm seni anlıyorum ama kaç haftalıkken kürtaj oldun ve bu kürtaj sonrası kaçıncı regl olcak eğer gebelik yoksa. Ona göre hesaplayabilirsin. Kan vermek istiyorsan da ver sonucta çatlama günü üstünden geçen güne göre beta yükseliyor

4.5 haftalıkken oldum aşkım betam 6.000 e kadar yükselmişti sonra durdu ve 3. Regl olacak

Kız ben bunu görmemişim yaaaaa ay allahım süper gerçekten silik var gibiiii Tekrarladın mı

4.5 haftalıkken oldum aşkım betam 6.000 e kadar yükselmişti sonra durdu ve 3. Regl olacak
O zaman regl aralıgın cok etkilenmez benim de 9 haftalıktı 13ten kücük oldugunda cok etkilenmiyormuş döngüm 25-26 idi 24-25 oldu benim. Senin de eski döngüne göre düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…