Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Kızlar bende kan ve demir eksikliği var ömrüm boyunca ayaklarım ısınmamıştır çorapsız uyusam uyanırım huzursuz olurum üşürümm bi tek hamileyken yandı ayaklarım bi de bi kaç gündür yanıyo böyle uyuyamıyorum bi de bulantım sürekli yaa

Kız ayak yanması gebelik belirtisi mi, son 3 gündür bende de tabanlarım yanıyo anlık bi his oluyo geceleri de ayaklarımı cıkarıyorum. B12 vitamini eksik diye düşünmüştüm ben de

Bende şimdi bı eğildim sağ kasığıma felaket bir ağrı girdi
Sen dikkat et eğilip kalkarken ani hareket ağır kaldırma vs yapma cok yüksek yerlere de uzanma nolur nolmaz. Benim de solda bi kramp oluyo batma oluyo yürüdükçe sımdı oturdum hala var

O zaman herkeste cıkmıyor yerleşme kanaması gibi. İki yürüdüm karnıma bıcaklar saplandı iki taraftan da regl geliyo sanırım
Bende de öyle canım kızlar yürüyüş yaparken yavru kedi peşime kadar takıldı bende eve getirdim şuan biraz süt koydum ekmek doğradım çatı da şuan kedi ne yapmalıyım ki

Bende de öyle canım kızlar yürüyüş yaparken yavru kedi peşime kadar takıldı bende eve getirdim şuan biraz süt koydum ekmek doğradım çatı da şuan kedi ne yapmalıyım ki
Besleyebiliyorsan besle ama gebelik olursa sakın kumuna falan dokunma gebeler için cok riskli bir bakteri var kedilerin dışkısında

Yaaaağğğ çatı ya koydum ama nasıl bir yuva yapabilirim ki onun için
Kullanmadığın bir battaniyeyi yatak yap çatı üstü kapalıysa zaten yağmur falan etkilemez bi de kum koyman lazım kedi kumu. Kediler kuma yapar cunku ama onu sen elleme her ihtimale karsı kumunu değiştirme yani

Bende bu ikisi de var

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-25-11-28-31-915_com.android.chrome-edit.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 32
Sen dikkat et eğilip kalkarken ani hareket ağır kaldırma vs yapma cok yüksek yerlere de uzanma nolur nolmaz. Benim de solda bi kramp oluyo batma oluyo yürüdükçe sımdı oturdum hala var
Evi supurdum nefesim kesildi evide değil tek bı odayı böyle en ufak şeyde nefes nefese kalıyorum

Evi supurdum nefesim kesildi evide değil tek bı odayı böyle en ufak şeyde nefes nefese kalıyorum Eki Görüntüle 3582193
Eveeeet yeni bebişimiz geliyo, aşkım yorulman cok ben de iki adım atıyordum nefes nefese kalıyordum 2 dk yol ama 15 dk da anca yürüyorum gibi geliyordu hepsi normal su an 3 haftalıktır bence yeni başlamış bütün belirtiler ve silikleşme

Bende de var benimki genel Bi sıcak basması oluyor bugün sol kasığım sol bacağım ve kalçam ağrıyor regl mı olcam acaba

Kızlar bugun ya da yarın regl günüm, sizce test gün içinde yapmalı mıyım ya kaset test var elimde 25 üzeri algılıyor. Sabah ilk idrar yapamadım

Kızlar bugun ya da yarın regl günüm, sizce test gün içinde yapmalı mıyım ya kaset test var elimde 25 üzeri algılıyor. Sabah ilk idrar yapamadım
Nasıl belirtilerin var canım kasık ağrın şiddetli mi yoksa ara ara gidip geliyor mu adet sancısı biraz daha bellidir ya kanasam da rahatlasam hissi oluyor , bence test yap regl tarihine gelmişsin zaten ya da bekle sabah erkenden yap

İdrara sıkışsam yapcam da sıvı tükettim mi hemen wc gidesim geliyo. Kramplar ara ara geliyor yürüdüğümde falan daha belirgin. Yatarken de bir iki kere bıçak batması oldu. Dün baş ağrısından ölüyordum bi anda kesildi ağrı her regl olacağım zaman ağrır. Bel ağrısı yaşıyorum bi de sızı gibi. Ateşim de 36.8 ile 37.1 arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…