Nasıl mutlu oldummmmmKızzzzzz 18 çıktııııı
Bilen varsa yorumlasın inan fikrim yokAwox güvenilir deniliyor ondan bunu denedim
Kürtajdan kalma değer değildir dimi kızzz 3 adet geçti üstündenNasıl mutlu oldummmmm
Saçmalamaaaa hamilesinnnn ilk adette sıfırlanır oKürtajdan kalma değer değildir dimi kızzz 3 adet geçti üstünden
İnşAllahh sağlıkla ilerler canım çok sevindimKürtajdan kalma değer değildir dimi kızzz 3 adet geçti üstünden
Ayyyyy hamile miyimmmmmSaçmalamaaaa hamilesinnnn ilk adette sıfırlanır o
Askmmmm hayırlı olsunnnn canimmmmm inşallah sağlıkla kucağına alırsınKızlaerrrr kan testim 18 çıktı hamile miyim kiiiii
Evet evettt ayyy çok mutlu oldum senin adinaaa bana dua ettt bı kaç gün sonra kan vericemAyyyyy hamile miyimmmmm
Çok teşekkür ederimmmmİnşAllahh sağlıkla ilerler canım çok sevindim
Ayyyyy inşallah çok güzel olur senin için sağlıkla olsuunnnnn çok mutluyumEvet evettt ayyy çok mutlu oldum senin adinaaa bana dua ettt bı kaç gün sonra kan vericem
Folik asit kullanıyor musun canım hemen başla kullanmıyorsanÇok teşekkür ederimmmm
Ay elim doluydu düzgün yazamadım evveeyttt hamilesinnnn çokkk sevindimmm Allahım nasıl mutlu oldum anlatamammmmm inşzallahhh hepiniz sağlıkla alırsınız kucağınızaaaAyyyyy hamile miyimmmmm
Ederizzz cNım merak etme Rabbim herkesin yüzünü güldürsünEvet kızlar salı günü kan vereceklere boş dua edinnn taze annelerrrrrr
Aminnn böyle isteyen birinin hayaline kavuşacak olması çok muhteşem yaaaa çok mutluyuummmEderizzz cNım merak etme Rabbim herkesin yüzünü güldürsün
Ayyy daha ne olsunnnn hamilesinnn
Bende çok mutluyum bu forumda ki herkes öğrenir inşallahAminnn böyle isteyen birinin hayaline kavuşacak olması çok muhteşem yaaaa çok mutluyuummm
İnşAllahhhBende çok mutluyum bu forumda ki herkes öğrenir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?