- 18 Nisan 2025
- 208
- 140
- 18
- 24
Bilmiorum ya atesim biraz yuksek ya o göz yanmasi yapmazmiDikkat et kendine bu aralar havalar bi şaşkın. Tabi gebelik bu kadar rahatsızlık verir mi bilmiyorum hele ki gözler konusunda emin değilim
Biliyorum kuzu habalar da çarpmış olabilir ama regl halleri başladı galiba anlayamıyorummmHayır bence olmayacaksın kızzz
Haha iyi yapmışsın yaHshshsjsjdj ben regl oldum dedim sürpriz olsun eğer gebelikse diye
İnşAllah gebeliktir tabii kiiiiHayır bence olmayacaksın kızzz
Ben adama diyorum da bekleyelim tam 1 yıl dolsun ama inatçı yok ne kadar erken o kadar iyi aklında soru işareti kalmasın daha rahat olursun diyor. Gitmiş herseyiyle hsgyi araştırmış bide ahahhsjaja mecbur gireceğiz gibi duruyorAyyy ben de hsg çekilecektir korkuyordum o gün öğrendim hamile olduğumu
Yapabilir canımBilmiorum ya atesim biraz yuksek ya o göz yanmasi yapmazmi
Ayyy benim de 6 Ocak oluyor eğer olursa bu ay
Hahah Ah kıyamammBen adama diyorum da bekleyelim tam 1 yıl dolsun ama inatçı yok ne kadar erken o kadar iyi aklında soru işareti kalmasın daha rahat olursun diyor. Gitmiş herseyiyle hsgyi araştırmış bide ahahhsjaja mecbur gireceğiz gibi duruyor
Hepimiz aynı olcak eğer tutarsa bu ayyyİnşallah ikimizinde olurrr
Hepimiz aynı olcak eğer tutarsa bu ayyy
Belki yerleşmedir kuzuBenim lekelenme hala devam ediyor bugün bat tı biliyorsunuz lekelenme harici hiç bişeyim yok noluyor anlamadım
Ay inşallah inşallah sizde bişey var mıBelki yerleşmedir kuzu
Benim adet olacakmışım gibi bç hala var yatıyorum çünkü ayaklarım Yanıyo gözlerim sızlıyor ağzım kupkuru ben hem Adet olup hem ultra hasta olucam sanırım ama bilmiyorum yaaAy inşallah inşallah sizde bişey var mı
Ayak altı yanması bende de var karnım burnumda şişim vucudum dehşet şişti yüzüm ellerim ayaklarım tuvalete gitmeye korku başladı lekelenme görmeyim diyeBenim adet olacakmışım gibi bç hala var yatıyorum çünkü ayaklarım Yanıyo gözlerim sızlıyor ağzım kupkuru ben hem Adet olup hem ultra hasta olucam sanırım ama bilmiyorum yaa
Valla iyi değilim gibiAyak altı yanması bende de var karnım burnumda şişim vucudum dehşet şişti yüzüm ellerim ayaklarım tuvalete gitmeye korku başladı lekelenme görmeyim diyebir sürü şey okudum iyice kafam karıştı bunaldım ya soguknevalee sende ne bivar ne yok ebraarrr sen nasılsın
Ben geçenlerde o kadar okumuştum ki bu grupla sohbet etmek çok iyi okumuyorum sadece bekliyorum kuzu leke belkide yerleşme öyle düşün gönlün ferah olsunAyak altı yanması bende de var karnım burnumda şişim vucudum dehşet şişti yüzüm ellerim ayaklarım tuvalete gitmeye korku başladı lekelenme görmeyim diyebir sürü şey okudum iyice kafam karıştı bunaldım ya soguknevalee sende ne bivar ne yok ebraarrr sen nasılsın
Aynen yaaa ben yatıyorum eşim bana bakıyoValla iyi değilim gibihiç halim yok kolumu kaldıramıyorum bile
Aynen yaaa ben yatıyorum eşim bana bakıyo
Kimin gözü kaldıııı hahahhahahSiz disarimi cikiyodunuz en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?