Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Ayyy ben de hsg çekilecektir korkuyordum o gün öğrendim hamile olduğumu
Ben adama diyorum da bekleyelim tam 1 yıl dolsun ama inatçı yok ne kadar erken o kadar iyi aklında soru işareti kalmasın daha rahat olursun diyor. Gitmiş herseyiyle hsgyi araştırmış bide ahahhsjaja mecbur gireceğiz gibi duruyor

Hahah Ah kıyamamm

Ay inşallah inşallah sizde bişey var mı
Benim adet olacakmışım gibi bç hala var yatıyorum çünkü ayaklarım Yanıyo gözlerim sızlıyor ağzım kupkuru ben hem Adet olup hem ultra hasta olucam sanırım ama bilmiyorum yaa

Diyorum lavaboya gitcem gelecek ne gelen var ne giden gelecekse gelsin ilaç içeyim yoksa çok hasta olcam niye böyle oldum yaaa

Benim adet olacakmışım gibi bç hala var yatıyorum çünkü ayaklarım Yanıyo gözlerim sızlıyor ağzım kupkuru ben hem Adet olup hem ultra hasta olucam sanırım ama bilmiyorum yaa
Ayak altı yanması bende de var karnım burnumda şişim vucudum dehşet şişti yüzüm ellerim ayaklarım tuvalete gitmeye korku başladı lekelenme görmeyim diye bir sürü şey okudum iyice kafam karıştı bunaldım ya soguknevalee sende ne bivar ne yok ebraarrr sen nasılsın

Valla iyi değilim gibi hiç halim yok kolumu kaldıramıyorum bile

Ben geçenlerde o kadar okumuştum ki bu grupla sohbet etmek çok iyi okumuyorum sadece bekliyorum kuzu leke belkide yerleşme öyle düşün gönlün ferah olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…