Markete bile gidemedim yaaaaSiz disarimi cikiyodunuz en son
Kimin gözü kaldıııı hahahhahah
Kimin gözü kaldıııı hahahhahah
Ben ikidir gidiyorum safi beyaz akıntı var galiba gebeyim ya dua edin bana normalde dün bugün gelmesi gerekirdiAyak altı yanması bende de var karnım burnumda şişim vucudum dehşet şişti yüzüm ellerim ayaklarım tuvalete gitmeye korku başladı lekelenme görmeyim diyebir sürü şey okudum iyice kafam karıştı bunaldım ya soguknevalee sende ne bivar ne yok ebraarrr sen nasılsın
Şaka tabi göz kalması e ben hiç iyi değilim yattım fulllNiyeeeki
İnşAllahh bebişin vardırrr yaaaBen ikidir gidiyorum safi beyaz akıntı var galiba gebeyim ya dua edin bana normalde dün bugün gelmesi gerekirdi
SizinBi kısım gebe bi kısım gün sayıyoruzz
Insallah bendede degisik belirtiler var bekliyorm adet olmazsam kan veririmEvet tam olarak öyle birde büyüme var. İnşallah regl belirtisi olmaz
Ben ikidir gidiyorum safi beyaz akıntı var galiba gebeyim ya dua edin bana normalde dün bugün gelmesi gerekirdi
Delirmediysem şaş olmadıysa minik de olsa var silik gibii ama emin değilimBugun yaptım ama sabah ilk idrar deil markası miratech hafif var gibi mi banamı öyle geliyor cıplak gozle gözükuyor
Şey dicektim sana ben dediğin gibi elle kontrol ettim yumuşak ıslak bı et ama çok yukarda değil öyleBen ikidir gidiyorum safi beyaz akıntı var galiba gebeyim ya dua edin bana normalde dün bugün gelmesi gerekirdi
Ya olmadım adet bekliyorum çok değişik gebe de olabilirim adet te sadece beklemeye devammmmSizin
Insallah bendede degisik belirtiler var bekliyorm adet olmazsam kan veririm
Hmm anladım valla bende kalkamadım bugün her yerim ağrıyor ozelliklede belim ama boyke agrilarim adet oldugum zamanlardaki gibi değil daha farkliŞaka tabi göz kalması e ben hiç iyi değilim yattım fulll
Ben de soracaktım onu ya nasıl olmalıydıŞey dicektim sana ben dediğin gibi elle kontrol ettim yumuşak ıslak bı et ama çok yukarda değil öyle
Aynen benim de öyle kasıklarım da sancıyo hafif belim de değişik ağrı varHmm anladım valla bende kalkamadım bugün her yerim ağrıyor ozelliklede belim ama boyke agrilarim adet oldugum zamanlardaki gibi değil daha farkli
Ben de soracaktım onu ya nasıl olmalıydı
Aynı bende öyleyim kasıklarım ağrı değil böyle arada sancı gibi bı kac dk sürüyor bitiyor sonraAynen benim de öyle kasıklarım da sancıyo hafif belim de değişik ağrı var
Kac gunun var bacim insallah guzel haberler aliriz bu ayyyYa olmadım adet bekliyorum çok değişik gebe de olabilirim adet te sadece beklemeye devammmm
Ay inşAllahhhh ya bugün ya çarşamba olcam yumurtlamadan 12 gün geçti bilmiyorum kuzu yaaaKac gunun var bacim insallah guzel haberler aliriz bu ayyy
Ahh nolur güzel haberler alalımmmmAynı bende öyleyim kasıklarım ağrı değil böyle arada sancı gibi bı kac dk sürüyor bitiyor sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?