Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Hediyelik işiyle uğraşıyorum magnet mum filan tarzı şeyler özel günler için sayfamı da söyleyim hatta bakmak isterseniz candytasarimm 🤭 her bebek siparişi hazırlarken aklımdan geçen şu acaba benim bebeğim için olsaydı nasıl yapardım hangisinden yapardım o kadar hevesleniyorum ki . Ya da kaç gündür bebek şeyleri bakıyorum sürekli internetten aklım gidiyor . Bi kaç parça bişey almıştım hatta ilk gebeliğimde heveslenip geçen gördüm evi temizlerken çok tuhaf oldum ilk pozitif testim filan saklamışım bebişimin kesesinin fotoğrafını yıllar geçti ama dün gibi kalbimde. ne duygularla içimizde savaşıyoruz belki kimseye anlatmadığımız şeyleri içimizde kendi kendimize sürdürüyoruz o yüzden aslında burdaki birbirimize desteğimiz bile o kadar önemli ki 💖 çok yazdım galiba bitiriyorum 😂
Kız Hazal mı Beyza mı bikaç tane var

29 mayıs canım bakalım ne zaman olcak bu defa iyi değerlendiremedim bide 2 kimyasalım var olsa bile sağlıklı ilerlemeyeciğini düşünüyorum yine :( tabi takdiri ilahi bilemeyiz ama
Baştan böyle şeyler düşünme ama 🥹 yine aynısı olcak diye bişey yok ki . Kimyasal demek vücut bundan daha iyisi olacağı için ya da bebekte ilerde bir sorun oluşacaksa kendini sonlandırıyormuş rabbim öyle güzel bir mekanizma yapmış ki insan öğrendikçe aklı duruyor o kadar güzel tasarlanmışız ki hepimiz o en güzel en özel yumurta ve sperm oluşumuyuz en kusursuz olanız 🥰 inşallah bizlere de nasip edecek en doğru zamanda rabbim 🤲🏻

Baştan böyle şeyler düşünme ama 🥹 yine aynısı olcak diye bişey yok ki . Kimyasal demek vücut bundan daha iyisi olacağı için ya da bebekte ilerde bir sorun oluşacaksa kendini sonlandırıyormuş rabbim öyle güzel bir mekanizma yapmış ki insan öğrendikçe aklı duruyor o kadar güzel tasarlanmışız ki hepimiz o en güzel en özel yumurta ve sperm oluşumuyuz en kusursuz olanız 🥰 inşallah bizlere de nasip edecek en doğru zamanda rabbim 🤲🏻
Öyle gerçekten canım inşallah 🥰🤲

Uzayan yumurta çatlamış demek oluyor sanırım 🤭 beyaz süt kesiği bende de var nedenini bilmiyorum ama hep olur zaten. Kars da gelin geldim buraya işte 😂
Bende olmazdı kız hem ayın 16 sında doktor çatlamış demişti zatenn yaa eşim karslı ben Ardahanlıyım

Uzayan süt kesiği akıntı ilk gebelik yaşadığımda bende görmüştüm bana çok tuhaf gelmişti sjsjsj inşallah o sebepten oluyordur
İnşAllahhh canım yaaa ay artık çok erken olsa da çoğu gitti ayın bakalım kalan 8 gün nasıl geçcekkk

Yaaaa hemşerim ardahan da kars sayılır çok yakın zaten eskiden de karsa bağylımış o yüzden hemşeriyix 💖 kan çekiyor bak 🤭 ardahanda mısın şimdi
Yok değilim maalesef ben izmirde doğdum şimdi balıkesirdeyim evlenince geldim buraya evet yaaa kan çekiyooo🫠🫠😇

Naptın kuzu nasılsın
Günaydın bebeğim dün sabah lekelenmem oldu durmuştu tekrar gelmemişti gün boyu az önce yine geldi bu sefer daha yoğun yani dünki 1 damlaysa bugün 2-3 damla 😂 sancım geceden geldi ama öyle her ay ki ağır ölümcül adet sancısı değil hafif sancılanma minik yangı kramplar öyle . Bugün bat bekleyeceğim bakalım ne olacak her lekede ahaa geldi diyorum . İçimden sürekli dua edip kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum rabbim en doğru zamanda verecek merak etme diye. Bugün herşey belli olacak 🥹 sen nasılsın

Günaydın bebeğim dün sabah lekelenmem oldu durmuştu tekrar gelmemişti gün boyu az önce yine geldi bu sefer daha yoğun yani dünki 1 damlaysa bugün 2-3 damla 😂 sancım geceden geldi ama öyle her ay ki ağır ölümcül adet sancısı değil hafif sancılanma minik yangı kramplar öyle . Bugün bat bekleyeceğim bakalım ne olacak her lekede ahaa geldi diyorum . İçimden sürekli dua edip kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum rabbim en doğru zamanda verecek merak etme diye. Bugün herşey belli olacak 🥹 sen nasılsın
Yaaa test yapsa mıydın acabaa ben iyiyim şükür ya

Kiiizzz test yaappp

Back
X