Saten yüzgerme nedir? Hîç duymadım.
bu yontemle Korelilere benzermym bıde gozlerimi napmam lazım onlar gibi olması icinGelelim öğrendiklerime....
Öncelikle yurtdışı tecrübeler mükemmel geldi. Araştırmalarımı doğru yönde yapmışım ve yanılmamışım.
Kafamda hala sorular var ama onlarıda gideririz inşallah
Öncelikle Saten Yüz Germe Türkiyede yeni avrupada ve amerikada uzun zamandır varmış sadece başka isimleymiş onu öğrendim. Direkt cihazın ismi ile tanılıyormuş Exilis Elite ama malesef Canımmm ülkemizeneden bu kadar geç gelmiş anlayamadım firma yetkilisine soracağım sorulardan birisi.
Cihaz ne diye sordum bilenler beni bilir herşeyine kadar araştırırım. fokuslu Radyofrekans + Ultrason muş yanii
Bilmeyenler için geçen sene yüzüme fokuslu ultrason yaptırdım çok güzel olmuştu ve bununla ilgili açtığım konu bile var bu iki farklı cihazın birleşimiymiş. Peki ne farkı var dedim bir sürü şey saydılar inandıklarımı ve arada kaldıklarımı yazıcam ki sizde karar verin istedim.
1) göz kapağına uygulama yapabilen tek sistem dedilerbu konuda haklılar sanki benim bildiğim yok sizin varsa yazın lütfen.
2)FDA onayı var dedilerher cihazın var dedim artık wrinkle reduction olarak varmış. ulterapininde aynı onayı var dedim. sustular
3)Ağrısı acısı yok dediler. Bak bu iyi dedim ama görmeden denemeden inanmam önceki uygulamada ağrısız demişlerdi yatana kadar sonra canı yanan ben oluyorum görecezzzzz dedim
4) Yüzün her yerine yapılıyor dediler bu aklıma yattı çünkü fokuslu ultrasonda dudak çevresi ve alın yapılmıyordu.
5) 2014 ün en iyi kırışıklık giderme cihazı ödülünü almış nereden bileyim dedim kim vermişsitesini verdiler
Bilmiyorum şimdi baktığımda araştırmalarım bi yandan iyi bi yandan göreceli cumartesi günü estetik koçumla birlikte beni bekliyorlaryazacağım.... Eğer tutturursam bu trendi de ohhhh ilk ben olacağım
Ankaradaki en iyi dermatoglardan biri Fokuslu Ultrason tedavisini gerekçe göstermeden yapmayı bıraktı.. Hastalarda sinir hasarı mı, sebep yoksa yağ dokusu kaybı mı? Soru işaretleri hemen oluştu, kafamda.. Bu tip tedavilerin geri dönüşü konusunda çok emin olup öyle denemek lazım, herhalde..
Fiyatları nasıl acebaaGelelim öğrendiklerime....
Öncelikle yurtdışı tecrübeler mükemmel geldi. Araştırmalarımı doğru yönde yapmışım ve yanılmamışım.
Öncelikle Saten Yüz Germe Türkiyede yeni avrupada ve amerikada uzun zamandır varmış sadece başka isimleymiş onu öğrendim. Direkt cihazın ismi ile tanılıyormuş Exilis Elite ama malesef Canımmm ülkemizeneden bu kadar geç gelmiş anlayamadım firma yetkilisine soracağım sorulardan birisi.
Cihaz ne diye sordum bilenler beni bilir herşeyine kadar araştırırım. fokuslu Radyofrekans + Ultrason muş yanii
Bilmeyenler için geçen sene yüzüme fokuslu ultrason yaptırdım çok güzel olmuştu ve bununla ilgili açtığım konu bile var bu iki farklı cihazın birleşimiymiş. Peki ne farkı var dedim bir sürü şey saydılar inandıklarımı ve arada kaldıklarımı yazıcam ki sizde karar verin istedim.
1) göz kapağına uygulama yapabilen tek sistem dedilerbu konuda haklılar sanki benim bildiğim yok sizin varsa yazın lütfen.
2)FDA onayı var dedilerher cihazın var dedim artık wrinkle reduction olarak varmış. ulterapininde aynı onayı var dedim. sustular
3)Ağrısı acısı yok dediler. Bak bu iyi dedim ama görmeden denemeden inanmam önceki uygulamada ağrısız demişlerdi yatana kadar sonra canı yanan ben oluyorum görecezzzzz dedim
4) Yüzün her yerine yapılıyor dediler bu aklıma yattı çünkü fokuslu ultrasonda dudak çevresi ve alın yapılmıyordu.
5) 2014 ün en iyi kırışıklık giderme cihazı ödülünü almış nereden bileyim dedim kim vermişsitesini verdiler
Bilmiyorum şimdi baktığımda araştırmalarım bi yandan iyi bi yandan göreceli cumartesi günü estetik koçumla birlikte beni bekliyorlaryazacağım.... Eğer tutturursam bu trendi de ohhhh ilk ben olacağım
bi nevi ask gibi biseyNiye korelilere benzemeye calisiyosun kizim
Focuslu ultrason zaten bu gerekçeyle alnın ortasıyla başlayan kaş arası, burun, dudak ortasından çizilen dikey çizgiye yapılmıyor + yüzeysel uygulama..cnm arastırdıgım kadarıyla sınırlerın gectıgı bolgelerı ısretleyıp oraya girmiyorlar
Yani ise yaramiyormu senceFocuslu ultrason zaten bu gerekçeyle alnın ortasıyla başlayan kaş arası, burun, dudak ortasından çizilen dikey çizgiye yapılmıyor + yüzeysel uygulama..
Konuştuğum bir dermatolog işe yaradığını söyledi ama nedense çok daha hemen yapalım mooduna girmedi.. Diğerinin de bıraktığını duyunca işe yarasa da risk faktörü varsa denemem dedim, kendimce.. Başka formül aramak galiba daha iyi olacak ..Yani ise yaramiyormu sence
Saten yuzgermeyi arastirmak lazim ama pahaliymisKonuştuğum bir dermatolog işe yaradığını söyledi ama nedense çok daha hemen yapalım mooduna girmedi.. Diğerinin de bıraktığını duyunca işe yarasa da risk faktörü varsa denemem dedim, kendimce.. Başka formül aramak galiba daha iyi olacak ..
Aynı fikirdeyim, ben biraz etrafıma sordum, henüz yaptıran bulamadım. Çok yeni sonuçta.. Riskleri doğru değerlendirmek lazım..Saten yuzgermeyi arastirmak lazim ama pahaliymis
Canim yinede arastirmalarima gore en akla yatkij ve tedavi suresi yani iyilesme donemi gerektirmeye fokuslu ultrasyon vshape ve saten yuz germe gibiAynı fikirdeyim, ben biraz etrafıma sordum, henüz yaptıran bulamadım. Çok yeni sonuçta.. Riskleri doğru değerlendirmek lazım..
Focuslu için İstanbulda 3.500 Tl diyorlardı.. Bakalım bunun için ne diyorlar ?
Gelelim öğrendiklerime....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?