Evet ya cok pahalı onlar, bırkac urununu kullanmıstım ozellıkle hıgh potency serumu begenmıştım ama tr de cok pahalı benamerikadan getırtmıştım daha hesaplıydı.. Sonucta kökten çözüm ya da radıkal bır değişim olmuyor kremlerle maalesefşimdide dr.pericone md urunlerını ıncelemedeyım set halınde 1500 cıvarı
Evet ya cok pahalı onlar, bırkac urununu kullanmıstım ozellıkle hıgh potency serumu begenmıştım ama tr de cok pahalı benamerikadan getırtmıştım daha hesaplıydı.. Sonucta kökten çözüm ya da radıkal bır değişim olmuyor kremlerle maalesef. Izmırde cerrahoglu ecz. Var web sıtesınde bır ara cok ındırımlı kampanyalı satıyordu ordan da almıstım.. Alıcaksan bır bak belkı vardır ındırım fılan..
Adana'ya gelıcek olmasına cok sevındım ya bır an once bırılerı yaptırsa da yorum yazsa
şimdide dr.pericone md urunlerını ıncelemedeyım set halınde 1500 cıvarı
Fiyat nasılmış? Göz cevresıne yapılıyormuymuş?4 seans cnm haftada 1 miş
Ay evet aynen, nelere katlanıyoruz ya :) clinique laser serumda da aynı balık kokusu varO urunleri bende kullaniyorum ancak bir tanesi var ki korkunc balik kokuyor, yuzume sursem midem kalkiyor
Hatirli olsun iyi guzellesmeler :) hangisini aldin??vallaha baydım 527 tl dr.pericconi md aldım kargom gelmedı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?