Saten Yüz Germe yaptıranlar

haaa unuttum bu arada adanaya saten yuzgerme makınesı gelmıs fıyat sordum daha belırlemedık dedıler beklemedeyım,dönüş yaptıklarında bildiririm

şimdide dr.pericone md urunlerını ıncelemedeyım set halınde 1500 cıvarı
Evet ya cok pahalı onlar, bırkac urununu kullanmıstım ozellıkle hıgh potency serumu begenmıştım ama tr de cok pahalı benamerikadan getırtmıştım daha hesaplıydı.. Sonucta kökten çözüm ya da radıkal bır değişim olmuyor kremlerle maalesef . Izmırde cerrahoglu ecz. Var web sıtesınde bır ara cok ındırımlı kampanyalı satıyordu ordan da almıstım.. Alıcaksan bır bak belkı vardır ındırım fılan..
Adana'ya gelıcek olmasına cok sevındım ya bır an once bırılerı yaptırsa da yorum yazsa

Bence 3000-3500 den fazladır cunku fokuslu ultrasonlar bu fıyatlarda. Ama yıne de belli olmaz seanslı mı tek uygulamamı onu da sorar mısın? :)

alacam ama tabi çok beklentı ıcınde olmamak lazım

O urunleri bende kullaniyorum ancak bir tanesi var ki korkunc balik kokuyor, yuzume sursem midem kalkiyor
Ay evet aynen, nelere katlanıyoruz ya :) clinique laser serumda da aynı balık kokusu var bi işe de yaramamıştı.
Kremlere doktugum parayı toplasam hemen su cıhazlardan bırını yaptırırdım.. Gerıye bakınca cok uzuluyorum..

bir seçenegim daha var l occitane markası tamamen organık ama
saten yuz germe ıle ılgılı bılgıyıde sıze muhakkak verecem bana bir donsunler sonra

L'occitane' a para verene kadar filorga al canım. Kıyaslanamıcak kadar iyi..

Ben bu saten yuz germeden arastırdıkca vazgecıyorum sanırım. Yuz ovalini toplamaktan ziyade adı ustunde cıldin kalitesini düzeltiyor sanki.. Lekesiz tertemiz dumduz bir cilt oluyor ama sarkma sıkılık kaybı varsa onları toparlamıyor.. Cilt utusu dedikleri şeye benziyor..cilt ustten utulenmiş gibi oluyor.. Bana gore degil yani..benim istediğim alttan sıkılaşma ve ovalde germe toparlama etkisi lazım bana.. :)

Bilgisi olan varsa yuz ovali toparlama inceltme için lutfen yazın arkadaslar, deneyelim paylaşalım güzelleselim.. :)

hım bu arada burdakı merkezdekı uzmanla gorustum doktorları deneme için istanbula gıtmısler kız mucıze gıbı bır makıne dedı saten ıcın

Valla ozlemisim yaaa yazmayi bi tasinma isidir gitti bitemedi lanet emoi kullanmayacagim cepten yaziyorum heheh benide merak edermis canim arkadaslarim ay cok alemsiniz ya dedikodumu bile yapmislar hehehe
Anlatiyimi anlatiyimmi he kiskanin yaptirmaya basladim tabiki

Tek tek cevap yazmak yerine anlatiyorum :) evet goz kapagina uygulama yapiliyor ve bu konuda cok ama cok memnunum. Ikinci olay ise fokuslu ultrasondaki agri olmadi. Uygulama lifting amacli degil kolojen arttirma amacli bir sistem ama kolojen artisindan dolayi lifting etkisini hissediyorsunuz. Elmacik kemiklerinin altindaki dokunun sikilasmasi elinizle hissedebileceginiz duzeyde. Dudak cevresi ve cene hattindaki sonuclar ise ikinci hafta basliyor goz cevresi gibi ilk uygulamanin sonunda gormuyorsun. En guzeli ise uygulama sonunda cok guzel bi isilti geliyor cilde. Begenmedigim seylere gelecek olursak uygulama 1 saati geciyor gerci ben manyak oldugum icin deli gibi soru bombardimanina tuttum islemde haliyle uzadi kizariklik ilk seansimda 1 saat surdu ikincisinde 20 dakikada gecti. Boynuma fokuslu ultrason yaptiramamistim ama satenle yaptirdim dekolteye de deneme yaptirdim hehehe. En guzel seyi hani bastada soylemistim adamlarin sloganini begenmistim diye gercekten her gecen gun biraz daha sikilasiyor cildim nereden anliyorum krem surerken tabikide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…