yüz germe yaptırdı hastaneden yazamıyor heralde :)Medikalbilgi lütfen bişeyler yaz ses ver.
Aynen katiliyorum. Kaldiki medikalblgiyi merak ediyoruz yorumlari icin, buraya cok iyi super yazsa bile nerden bilecegiz oncesini sonrasini gormeden. ( medikalbilgi lutfen yanlis anlama sana karsi bir sey degil ) genel olarak konusuyorum..hala arastırıyorum kızlar ama okadar cok secenek varki hangisi reklam amacı güdmeden tarafsız fikir beyan ed,yor bilemiyoruz
ya evet haklısın ama tersınde var demet akalını gordum bugun tv de şanlı sohretlı oldugunu bılmesem krem bıle surmuyor yuuzune derım sanırım en etkılı cozum dırekt amelıyatAynen katiliyorum. Kaldiki medikalblgiyi merak ediyoruz yorumlari icin, buraya cok iyi super yazsa bile nerden bilecegiz oncesini sonrasini gormeden. ( medikalbilgi lutfen yanlis anlama sana karsi bir sey degil ) genel olarak konusuyorum..
Zaten bu saten yuz germe tek seans yapilan bir sey degilmis en az 4 en fazla 6 seans haftada bir olmak kaydi ile.. Simdi medikalbilgi yaptirsa bile kendiside en az 1-2 aydan once sonucu goremez diye tahmin ediyorum..
Dolayisiyla bizim gibi merak eden arastiran arkadaslar icin uygulamayi aylar once yaptirmis ve burada once-sonra fotografini paylasmis bir arkadas olmasi lazim.. Ooof of hic bir yerde gonul rahatligi ile hah iste bunu kesin yaptiriyim diyecegim bir sonuc bulamiyorum.
Bu sanat camiasinda yuzleri genclesen incelen toparlanan guzellesen bir cok isim var nerde kime ne yaptirdiklarini bir bulabilsem....
ha birde gulben ergrnın bır resmını gordum resmen boynu sarkmıs onlar boyleyse bız napalım her turlu vıtamınlerını bakımlarını yaptıran hatunlar bunlarya evet haklısın ama tersınde var demet akalını gordum bugun tv de şanlı sohretlı oldugunu bılmesem krem bıle surmuyor yuuzune derım sanırım en etkılı cozum dırekt amelıyat
var varda en cok bahsi gecen ve etkili oldugu soylenen bunlarBen de bekliyorum araştırma sonuçlarını.. V shape, focuslu ultrason, Saten ve ipten başka alternatif var mı?
Radyofrekans 3 saens yaptirdim..ekim-kasim-aralik da hicbir degisiklik Olmadi.. Hem de cok guvendigim iyi bir yerde yaptirmistim.Ben Medikalbilgiye güveniyorum dönecektir bize ama saten yüz germe tek seans cnm ıkı seneye kadar etkılıymıs ben sehırfırsatından radyofrekans kuponu aldım 3 seans bır deneyelım bakalım
Benim yanaklarda sarkma var cene ovali kayboldu ve goz kapaklarimda sikilik kaybi var.. Jel surup yapiyorlar, aci sivrisinek isirigi diyorlar ya aynen oyle cok hafif batmalar hissediliyor zaten 20-25 dk birsey suruyor.. Bittigi anda cok guzel yuz toparlaniyor ama ilarlayan gunlerde eskiye donuyor.. anlik yoparlanma isteyenler icin ideal, ozel gunler icin vs. ama ileriye donuk cozumodakli bir uygulama kesinlikledegil bende su anda 4 ay oncesinden hic bir fark yok o yuzden biraktim. Kalici cozum ariyorum.. Birde endoskopik face lift var su ada o daha mantikli geliyor en azindan 2 ay bekleyin goruceksiniz vs durumu olmuyor yaptiriyosun aninda toparlaniyor ve kalici. Sakak kenarlarindan sac icinden kucuk birer kesi ile yapiliyormus.. Fiyat bilen yaptiran varsa lutfen paylassin arkadaslar..cnm ya bensanki öyle hatırlıyorum okadar yontem arastırdımkı karıstırmıs olabılırım tekrar bakayım. radyofrekansı denıyeyım bır bakalım bana yarıyacakmı aslına bakarsan benım yaptıracagım merkezden emın degılım :) agrıyormu rısklımı pekı radyofrekans.
sanırım fokuslu usg en uygunu, happy cat senın sıkayetı neydı yuzunde
Sakın STREVECTIN'e para verme... İnanılmaz bir reklamla piyasaya sürüldüğü ABD'de bile iyi bir fiyatı vardı.. Çok kullandım, işe yaramadı..oda tam bır amelıyat. burda yaptıran arkadaslar vardı forumlara bak istersen.benim yaptıracagım radyofrekans soguk olanıymıs .bırde eczanede sitrivectin krem bakacam
Evet endoliftingi arastirdiktan sonra kesinlikle uzak durmaya karar verdim.. Endoskopik operasyonlar her zaman acik ameliyatlarda daha riskli oluyor.. Hem agri aci 20 gun sis suratla disari cikama hem ustune bi ton para..Sakın STREVECTIN'e para verme... İnanılmaz bir reklamla piyasaya sürüldüğü ABD'de bile iyi bir fiyatı vardı.. Çok kullandım, işe yaramadı..
Endoskopik lifting çok ciddi bir ameliyat.. Doktor fiyatları ise 7 ila 30.000 arası değişiyor .. Doktor çok çok önemli !! Bunu yaptırmadan canımı kurtarabilir miyim derdindeyim, bende ...
oda tam bır amelıyat. burda yaptıran arkadaslar vardı forumlara bak istersen.benim yaptıracagım radyofrekans soguk olanıymıs .bırde eczanede sitrivectin krem bakacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?