- 16 Mayıs 2015
- 41
- 9
- 1
- 34
- Konu Sahibi minicikedicik
-
afedersiniz de siz eşinizle zenginliği için mi evlendiniz?iki lafınızdan biri ''zenginlerdi'' olmuş da.Merhaba ..
Daha onceki konumda belirtmistim dugun gecesi altinlari kayinvalidem almisti aradan bir hafta gecti balayindaydik.
Esim ailesiyle konustugunu 90tane ceyrek olduginu soyledi iki gun sonrada balayindan dondumuzde esim ben yanlis anlamisim 45taneymis dedi onlari hemen satip borclarimizi odeyelim dedi!!
Ben bu insanlari tanidigimda durumlari cok iyiydi.
Esimin aylik 4bin geliri var babasinin durumu cok iyi ama yardim etmiyor evlendime pisman oldum ben sessiz sakin biriyim cemkiren saygisizlik edebilecek biri degilim ve bu duruma uzuluyorum.
Esimle cok severek evlendim..
Bilezikleride satmak istedini soyledi
Bunlarin zenginligine ne oldu bilmiyorum....
Ve aksamdan kalmaya gidicez onlara kendimi cok kotu hissediyorum.
Galiba mantık evliliği yapmış gibi sevgiden ziyade...Konu sahibi arkadaşım paradır puldur bunlar boş şeyler en önemli olan saygı ,sevgi ,huzur ve sağlıktır ötesi zamanla olur kendini yıpratıpta üzme.afedersiniz de siz eşinizle zenginliği için mi evlendiniz?iki lafınızdan biri ''zenginlerdi'' olmuş da.
Hayir. Ama her kadin gibi bende rahat edebilecegim bir hayat istedim.afedersiniz de siz eşinizle zenginliği için mi evlendiniz?iki lafınızdan biri ''zenginlerdi'' olmuş da.
Ben mantik evliligi yapacak yasta degilim 20li yaslardayim ve esim 35 yaslarinda ben severek evlendim.. Herkes karsi cikti ama ben eli gozu baglannis gibiydim..Galiba mantık evliliği yapmış gibi sevgiden ziyade...Konu sahibi arkadaşım paradır puldur bunlar boş şeyler en önemli olan saygı ,sevgi ,huzur ve sağlıktır ötesi zamanla olur kendini yıpratıpta üzme.
bunların mal varlıkları varmış da, gözleri tok değilmiş maalesef...Hayir. Ama her kadin gibi bende rahat edebilecegim bir hayat istedim.
Daha oncesinden cok fazla maddi manevi sikinti yasadim ve bunu ona anlattim oda bana seni rahat tahat yasatacagim dedi ailesi aileme durumlarini cok iyi gosterdi..
Babasi istemeye geldiginde dukkanlarindan apartmanlarindan yazlklarindan bahsetti.
Hepsinden kira aldigini soyledi.
Dugunde bana takilan ince hediyelik bir bilezik ama kendi kizi sadece 800 TL ye tasarim etek aliyor belki bunlar konusulacak syler degil ama insan hayret ediyor bu kadar varlikta nicin benim altinlar...tanidigimda ne durumunu biliyordum ne varligini oyle sevip evlendim ben..
cnm hadi sen pasiftin ailede yokmu sana abla anne dicek altınlarını verme önceden daha nisanlıyken yada sözlüykien böyle seyler cokkkk öncede konusulur neden annenler demedi altınları bize getir yada dügün anından takıdan sonra ne yaptın o andada mı kaynanan verdin suc sendede ailendede seni sahipsiz bırakmıslarMerhaba ..
Daha onceki konumda belirtmistim dugun gecesi altinlari kayinvalidem almisti aradan bir hafta gecti balayindaydik.
Esim ailesiyle konustugunu 90tane ceyrek olduginu soyledi iki gun sonrada balayindan dondumuzde esim ben yanlis anlamisim 45taneymis dedi onlari hemen satip borclarimizi odeyelim dedi!!
Esimin aylik 4bin geliri var babasinin durumu cok iyi ama yardim etmiyor evlendime pisman oldum ben sessiz sakin biriyim cemkiren saygisizlik edebilecek biri degilim ve bu duruma uzuluyorum.
Esimle cok severek evlendim.
Galiba PARASINI severek evlenmişsiniz....Merhaba ..
Merhaba ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?