- 27 Nisan 2011
- 592
- 334
- 303
Yine kavga yine kavga böyle bi Adamdan çocuk yaptığıma çok pişmanım okumuş biri olarak hem de kendi ayaklarımın üstünde durduğum halde. Hamile iken ailesinin yanına izne gittiğimizde yapmadığını bırakmadı. Avm ye gittik eşime işyerinden çek vermişler daha önce aynı miktardaki bi iade çekini ben ona vermiştim o ayakkabı almıştı deDi hadi şimdi gidelim sen bişi al ben trençkot beğendim kendi iki kazak aldı aldığımız ürünler çek miktarını geçti üstüne para vermemiz gerekti ben de dedim sen ver senin bana bu ceketi almanın anlamı yokki o zaman dedim .kasada herkesin yanında bundan sonra maaş kartını alacağım savaşı sen başlattın deDi çalışıyorsun maaşından fayda Yok deDi ben de çalışan kadınla parasını yemek için mi evlendin daha geçen gün pişmanım diyordun çalışan kadınla evlendiğim için dedim şimdi noldu dedim bunlar olurken kayınvalidem vardı tanımızdan ben kayınvalideme dedim sen geçende görümcemin para aynı hesapta biriktirdiklerini söyledin şimdi o da. Ben de maaş kartımı istiyor dedim ona çıkıştım . Her neyse şu an düşük riskim var ilaç iğne kullanıyorum Allah affetsin ama ilaçı ve iğneyi bırakmayı düşünüyorum herşey olacağına varır düşmesin diye elimden geleni yapıyordum rapor vs aldım işe gitmedim ama bu adama çocuk vermeye değmez düşük riskim var hakkımda hayırlısı neyse o olsun