Savaşı sen başlattın !

mahjo

Neler geçmedi ki....
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
592
334
303
Yine kavga yine kavga böyle bi Adamdan çocuk yaptığıma çok pişmanım okumuş biri olarak hem de kendi ayaklarımın üstünde durduğum halde. Hamile iken ailesinin yanına izne gittiğimizde yapmadığını bırakmadı. Avm ye gittik eşime işyerinden çek vermişler daha önce aynı miktardaki bi iade çekini ben ona vermiştim o ayakkabı almıştı deDi hadi şimdi gidelim sen bişi al ben trençkot beğendim kendi iki kazak aldı aldığımız ürünler çek miktarını geçti üstüne para vermemiz gerekti ben de dedim sen ver senin bana bu ceketi almanın anlamı yokki o zaman dedim .kasada herkesin yanında bundan sonra maaş kartını alacağım savaşı sen başlattın deDi çalışıyorsun maaşından fayda Yok deDi ben de çalışan kadınla parasını yemek için mi evlendin daha geçen gün pişmanım diyordun çalışan kadınla evlendiğim için dedim şimdi noldu dedim bunlar olurken kayınvalidem vardı tanımızdan ben kayınvalideme dedim sen geçende görümcemin para aynı hesapta biriktirdiklerini söyledin şimdi o da. Ben de maaş kartımı istiyor dedim ona çıkıştım . Her neyse şu an düşük riskim var ilaç iğne kullanıyorum Allah affetsin ama ilaçı ve iğneyi bırakmayı düşünüyorum herşey olacağına varır düşmesin diye elimden geleni yapıyordum rapor vs aldım işe gitmedim ama bu adama çocuk vermeye değmez düşük riskim var hakkımda hayırlısı neyse o olsun:(

Trençkot ve iki kazağı çekin üstüne para ödeyerek alsaydınız keşke o an durum müsaitse. Ayrıca geçmiş olsun ihmal etmeyin ilaçlarınızı

Ben şimdi anladım ya. Sen ver derken ben de sandım ki sen çekle kazakları al ben trençkotu almicam dediniz sandm . Şimdi anladım üstüne artan parayı sen ver dediniz dmi eşinize? Ama çok abartmış eşiniz, Siz de biraz öyle .Bence öncesinde yaşanan şeylerin patlaması olmuş

Sen öde dedim diye savaşı sen başlattın diye tehdit etmesi beni

Evlilik bir olmaktır, senin paran benim param muhabbeti çok itici...
Doğmamış çocuğunuza üzüldüm cidden üzüldüm...

Insanlarin icinde rezillik:KK43: Adam hatalı evet ama sizde hiç hata yok mu?
Paranızı birleştiriyor musunuz? Ben, senin paran benim param,benim param yine benim param olaylarını sevmiyorum
Sürekli insanların içinde sinirlenip kızıyor ben öfkemi kontrol ediyorum insanlar varken asla sesimi Yükseltmiyorum ama aynı saygıyı eşimden göremiyorum bu konuda defalarca uyarmama rağmen

ya ben mi yanlis anladim
kocanizla kavga ettiginiz icin bebeginiz dusmesin diye kullandiginiz ilaclarimi birakmayi dusunuyorsunuz

Sürekli insanların içinde sinirlenip kızıyor ben öfkemi kontrol ediyorum insanlar varken asla sesimi Yükseltmiyorum ama aynı saygıyı eşimden göremiyorum bu konuda defalarca uyarmama rağmen
Bir şeyler birikmiş demekki. Öfkesini de kontrol edemiyor. Siz maaşınızı nasıl harcıyorsunuz yani hangi ödemeler sizde peki ?

İki kişinin saçmalıklarının bedelini neden o sabi ödüyor?
Neden yaptınız o zaman çocuk.
Bir de cinayet işleyin tam olsun.

Zaten eşimin iki lafından biri ben çocuk istemiyordum bu çocuk için en çok mücadele eden benim düşmesin diye savaşan

Çok igrenc konular gerçekten para konusu eşler arasında değer mi kendinizi herkesin içinde rezil etmeye yahu? Ne vardı siz verseydiniz? Bende eşimle yarışa girerim ben ödeyim diye o benden hızlı davranmaya çalışır ödemek için. Hayat müşterek.

Yine kavga yine kavga böyle bi Adamdan çocuk yaptığıma çok pişmanım okumuş biri olarak hem de kendi ayaklarımın üstünde durduğum halde. Hamile iken ailesinin yanına izne gittiğimizde yapmadığını bırakmadı. Avm ye gittik eşime işyerinden çek vermişler daha önce aynı miktardaki bi iade çekini ben ona vermiştim o ayakkabı almıştı deDi hadi şimdi gidelim sen bişi al ben trençkot beğendim kendi iki kazak aldı aldığımız ürünler çek miktarını geçti üstüne para vermemiz gerekti ben de dedim sen ver senin bana bu ceketi almanın anlamı yokki o zaman dedim .kasada herkesin yanında bundan sonra maaş kartını alacağım savaşı sen başlattın deDi çalışıyorsun maaşından fayda Yok deDi ben de çalışan kadınla parasını yemek için mi evlendin daha geçen gün pişmanım diyordun çalışan kadınla evlendiğim için dedim şimdi noldu dedim bunlar olurken kayınvalidem vardı tanımızdan ben kayınvalideme dedim sen geçende görümcemin para aynı hesapta biriktirdiklerini söyledin şimdi o da. Ben de maaş kartımı istiyor dedim ona çıkıştım . Her neyse şu an düşük riskim var ilaç iğne kullanıyorum Allah affetsin ama ilaçı ve iğneyi bırakmayı düşünüyorum herşey olacağına varır düşmesin diye elimden geleni yapıyordum rapor vs aldım işe gitmedim ama bu adama çocuk vermeye değmez düşük riskim var hakkımda hayırlısı neyse o olsun:KK43:
Bebeğin olup olmayacağına sen karar veremezsin.Allahın emanetine sahip cik yoksa bi ömür pisman olursun.

Back
X