Savaşı sen başlattın !

Çalışan kadınların kendini ezdirmesine çok kızıyorum. Hadi kocasının eline bakanlar bi nevi mecburiyet hissediyorlar.
Kendi paranızı kendiniz yönetin.
Kadın herzaman kendine güvenir güvenmeli.
Çalışmadığım zamanlarda bile mecburiyet hissetmedim,hissetmemeli daha doğrusu erkek adam olup hissettirmemeli.çünkü evlilik bu değil .kadınlar bunu anladıkları zaman kendilerini ezdirmemeye başlayacak.

Ilaclarin bebeği tutacağı kesin değil ama siz vazgeçmişsiniz sinirle soylenen şeyler diye düşünüyorm pişman olursunuz. Kasaya gidene kadar fiyatları biliyordunuz o zaman desyediniz. Ortak kullanmıyor musunuz parayı ha sizden ha eşinizden

Hiç bu duruma gelmedik o yüzden yorumsuzum.
Ama eşiniz para muhabbetini sıkça yapıyorsa siz de paranızı kaptırmayın .
şuan düşündükleriniz tamamen sinirden .
bazen öyle bi sinirleniyoruz ki eşimize kafada milyon tane senaryo.siniriniz yatışsın .sağlıklı düşünmeye başlarsınız.

Hesaplarınız farklı mı? Ortak giderleri vs nasıl karşılıyorsunuz?

Lütfen sinirle ilaçlarınızı bırakmayın.
Gafletle, sinirle karar almak bir dakika ama Allah korusun sonuçları kötü olur da bebeğinizi kaybederseniz (İnşallah olmaz) bununla yaşamak bir ömür..
Eşiniz ile ilgili de şu an siniriniz ve hayal kırıklığınız var önce biraz sakinleşin sonra para konularını konuşmaya çalışın..
Şu an çok hassas dönemdesiniz ama lütfen o masuma kıymayın, ömrünüz pişmanlıkla geçmesin..
Siz bebeğiniz için elinizden geleni yapın, ilaçlarınızı kullanın, İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız..:dua::anne:

Ulan biz de birbirimizin cebine gizli gizli para koyuyoruz sabah görüp tartışıyoruz sen al yok sen al diye eşim nakit param azalsın ve söylemeyeyim kızar ya canın bişe isterse bişe almak zorunda kalırsan dolmuş kaçırırsan taksiye binmek durumunda kalırsan yanında hep fazla para olsun der ve de ben de çalışıyorum onun kadar maaş alıyorum bi de bu adama cocuk doğurulmaz ne demek ya eğer kk üyeysen burda o çift çizgiyi görebilmek için ömrünü veren kadınlar var adam seni aldatmamış yalan söylememiş arkandan iş çevirmemiş sana hakaret etmemiş senin yaptığın küçük jeste karşılık vererek hadi sana da bişeler alalım die teklif etmiş küçük şeylere takılıp dağ gibi yapmayın allah aşkına o bebeğe de yazık günah ya ilaçları zamanında alın içinizde bir hayatın sorumluluğu var ha bi de unutmayın allah var

Bayan ister çalışsın ister çalışmasın eve giren para ortaktır. Sen öde ben ödesi yoktur ki bu işin. Siz bir olmamışsın ki.

İlaçlarınıza devam edin sonra üzülürsünüz. Yanlış seçim yapmak bebeginizin suçu degil.

Back
X