Saygı

Eşiniz size bir dk aşkım ditebiliyorsa aynı nezaketi ona da gösterseysiniz keşke.
Ben sinir olurdum açıkcası. Annem de aynı şekilde davranıyor, sesleniyorum cevap yok, yanına gidiyorum bakıyoru el işini bitirmeye çalışıyor. Yahu bir dk desen beklerim zaten.
Tepkisi çok abartılıdır belki ama aizde de hata var. Bir şeyle ilgileniyorsanız beklemesini söyleyebilirsiniz. Söylediğiniz halde çok kısa bir süre için çok büyük tepkiler veriyorsa haklısınız.
15 saniye söylerken kısa görünüyor ama aynı şeyi eşinizde yaşadığınızı düşünün. Sesleniyorsunuz ses yok, bakıyorsunuz elinde telefon video izliyor ve sizin seslendiğinizi duyduğu halde.
Bence bir daha dikkat ederim gibisinden gönlünü almaya çalışın. Meşgulken de beklemesini söyleyin yani çok zor bir şey değil. Hata var sizde de , öyle düşünüyorum

Konuyu eşime okudum oda aynısını söyledi benim ve eşinizle aynı düşüncede. Şöyle ki eşiniz size soru sormamış o an seslenmiş öyle değil mi ? Yani sizin dikkatinizi çekmek istemiş

Esin hakli bana gôre. Bizde ôyleyiz. En azindan
Bir dakika hayatim falan deriz. Yada bir konu varsa sonra konusruz gibi..
Ama hic cevsp vermenek yokmus gibi davranmak hos degil.

Teşekkür ederim cevabınız için. Haklısınız belki de hata bende dediğiniz gibi. O yüzden fikir almak istedim burdan. Bana da açıkçası onun bana yaptığı saygısızlık gibi geliyor. Yani yaptığım kısacık bir işi beklemeye tahammül edemeyip yok yere tatsızlik çıkarıyor diye düşünüyorum.
Çünkü eşimin dediğine cevap vermiyorum dinlemiyorum gibi bir durum yok. Ama öyle algılanıyor demek ki

Konuyu eşime okudum oda aynısını söyledi benim ve eşinizle aynı düşüncede. Şöyle ki eşiniz size soru sormamış o an seslenmiş öyle değil mi ? Yani sizin dikkatinizi çekmek istemiş
Soru sordu o anda. Bende video bitince efendim dedi . Yani dediğini tekrar etmesini istedim. O da bozuldu iste

Soru sordu o anda. Bende video bitince efendim dedi . Yani dediğini tekrar etmesini istedim. O da bozuldu iste
Çok önemli birşeyle ilgilenmiyormuşsunuz keşke bi saniye filan deseydiniz . Ne kadarlık evlisiniz

Esin hakli bana gôre. Bizde ôyleyiz. En azindan
Bir dakika hayatim falan deriz. Yada bir konu varsa sonra konusruz gibi..
Ama hic cevsp vermenek yokmus gibi davranmak hos degil.
Evet ben işimi bitirmek istiyorum o anında cevap vermemi istiyor

Eğer size beklemesini söylediğimiz halde büyük tepki verseydi tabi ki haklıydınız, sonuçta meşgul olduğunuzu iletmişsiniz size saygısızlık etmiş olur ama durum öyle değil ki. Siz seslendiğini bildiğiniz halde cevap vermemişsiniz o da kaale alınmadığını hissetmiş ki normal. Bazı kişiler bu konuda cidden takıntılı, eşiniz de hassas belli ki önemsenmediğini düşünüyor, dikkat etmeye çalışırsınız sorun kalmaz:)

Çok önemli birşeyle ilgilenmiyormuşsunuz keşke bi saniye filan deseydiniz . Ne kadarlık evlisiniz
Sadece bu olay değil. Dedigim gibi çok sık yaşıyoruz bunu. Dedigim gibi kitap okuyor olsamda aynı oluyor. Ben paragrafı bitirmek istiyorum o anında cevap istiyor

Sadece bu olay değil. Dedigim gibi çok sık yaşıyoruz bunu. Dedigim gibi kitap okuyor olsamda aynı oluyor. Ben paragrafı bitirmek istiyorum o anında cevap istiyor
Herkesin bir huyu var evlilik böyle değil midir zaten bir şekilde orta yolu bulmak . Zor birşey değil cevap verin boşuna tartışmayın

Geçen bir konuda yazmıştı bir üye çok sevmiştim

"Erkeğin nazı eşek çiftesine benzer."
Eşim ikizler burcu Benimde yükselenim ikizler . Valla bazen adama geliyorlar ya şoka giriyorum tövbe tövbe diyorum. Ben regl olunca ona diyorum ki ayıya dayı de oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…