- 28 Kasım 2013
- 656
- 472
- 133
Konuyu eşime okudum oda aynısını söyledi benim ve eşinizle aynı düşüncede. Şöyle ki eşiniz size soru sormamış o an seslenmiş öyle değil mi ? Yani sizin dikkatinizi çekmek istemişÖyle mi dersiniz. Eşimde aynı sizin gibi düşünüyor işte. Ama şöyle düşünün diyelim ki siz birsey okuyorsunuz o an eşiniz gelip yarın kahvaltıyi dışarda yapalım dedi. O an hemen kafanızı kaldırıp tamam canım diyebiliyor musunuz. Yani kafanız başka şeyle meşgulken soruyu duyup değerlendirip cevap verebiliyor musunuz.
Mesela ben eşim birseyler okurken gidip yarın kahvaltıya gidelim mi demek yerine canım sana birsey soracağım diyip önce dikkatini bana vermesini beklerim. Hemen cevap vermezsede demekki önemli birsey okuyor diyip bitirmesini beklerim
Teşekkür ederim cevabınız için. Haklısınız belki de hata bende dediğiniz gibi. O yüzden fikir almak istedim burdan. Bana da açıkçası onun bana yaptığı saygısızlık gibi geliyor. Yani yaptığım kısacık bir işi beklemeye tahammül edemeyip yok yere tatsızlik çıkarıyor diye düşünüyorum.Eşiniz size bir dk aşkım ditebiliyorsa aynı nezaketi ona da gösterseysiniz keşke.
Ben sinir olurdum açıkcası. Annem de aynı şekilde davranıyor, sesleniyorum cevap yok, yanına gidiyorum bakıyoru el işini bitirmeye çalışıyor. Yahu bir dk desen beklerim zaten.
Tepkisi çok abartılıdır belki ama aizde de hata var. Bir şeyle ilgileniyorsanız beklemesini söyleyebilirsiniz. Söylediğiniz halde çok kısa bir süre için çok büyük tepkiler veriyorsa haklısınız.
15 saniye söylerken kısa görünüyor ama aynı şeyi eşinizde yaşadığınızı düşünün. Sesleniyorsunuz ses yok, bakıyorsunuz elinde telefon video izliyor ve sizin seslendiğinizi duyduğu halde.
Bence bir daha dikkat ederim gibisinden gönlünü almaya çalışın. Meşgulken de beklemesini söyleyin yani çok zor bir şey değil. Hata var sizde de , öyle düşünüyorum
Soru sordu o anda. Bende video bitince efendim dedi . Yani dediğini tekrar etmesini istedim. O da bozuldu isteKonuyu eşime okudum oda aynısını söyledi benim ve eşinizle aynı düşüncede. Şöyle ki eşiniz size soru sormamış o an seslenmiş öyle değil mi ? Yani sizin dikkatinizi çekmek istemiş
Çok önemli birşeyle ilgilenmiyormuşsunuz keşke bi saniye filan deseydiniz . Ne kadarlık evlisinizSoru sordu o anda. Bende video bitince efendim dedi . Yani dediğini tekrar etmesini istedim. O da bozuldu iste
Evet ben işimi bitirmek istiyorum o anında cevap vermemi istiyorEsin hakli bana gôre. Bizde ôyleyiz. En azindan
Bir dakika hayatim falan deriz. Yada bir konu varsa sonra konusruz gibi..
Ama hic cevsp vermenek yokmus gibi davranmak hos degil.
Teşekkür ederim cevabınız için. Haklısınız belki de hata bende dediğiniz gibi. O yüzden fikir almak istedim burdan. Bana da açıkçası onun bana yaptığı saygısızlık gibi geliyor. Yani yaptığım kısacık bir işi beklemeye tahammül edemeyip yok yere tatsızlik çıkarıyor diye düşünüyorum.
Çünkü eşimin dediğine cevap vermiyorum dinlemiyorum gibi bir durum yok. Ama öyle algılanıyor demek ki
Sadece bu olay değil. Dedigim gibi çok sık yaşıyoruz bunu. Dedigim gibi kitap okuyor olsamda aynı oluyor. Ben paragrafı bitirmek istiyorum o anında cevap istiyorÇok önemli birşeyle ilgilenmiyormuşsunuz keşke bi saniye filan deseydiniz . Ne kadarlık evlisiniz
Sadece telefon değil. Her şeyde böyle. Daha öncede yazdım. Kitap okuyorsam anında kafamı kaldırıp cevap vermemi bekliyorCep telefonu hayatımıza işledikçe bu Tartışmalar artıyor.
Herkesin bir huyu var evlilik böyle değil midir zaten bir şekilde orta yolu bulmak . Zor birşey değil cevap verin boşuna tartışmayınSadece bu olay değil. Dedigim gibi çok sık yaşıyoruz bunu. Dedigim gibi kitap okuyor olsamda aynı oluyor. Ben paragrafı bitirmek istiyorum o anında cevap istiyor
Çok sabırsızmış o da :)Sadece telefon değil. Her şeyde böyle. Daha öncede yazdım. Kitap okuyorsam anında kafamı kaldırıp cevap vermemi bekliyor
Kesin var ben tespit ettimBu erkeklerin de muayyen günleri var herhalde
Kesin var ben tespit ettim
Sabırsızlıktan ziyade uzatıyor. Yani mesela ona uysam 3 saat tartışıriz bu konuyu. Bu huyu beni çok yoruyor. Bu kadar önemli bir mesele mi buÇok sabırsızmış o da :)
Eşim ikizler burcu Benimde yükselenim ikizler . Valla bazen adama geliyorlar ya şoka giriyorum tövbe tövbe diyorum. Ben regl olunca ona diyorum ki ayıya dayı de oğlumGeçen bir konuda yazmıştı bir üye çok sevmiştim
"Erkeğin nazı eşek çiftesine benzer."
Haklısınız aslindaHerkesin bir huyu var evlilik böyle değil midir zaten bir şekilde orta yolu bulmak . Zor birşey değil cevap verin boşuna tartışmayın
Ne kadarlık evlisiniz bizimde evdeki kavgaları duysan Gülmekten ölürdün . Valla yeni yeni oturdu birşeylerHaklısınız aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?