Öyle mi dersiniz. Ben bazen boşanmayi bile düşünüyorum. O kadar küçük meseleler büyüyor ki evde inanamazsınızYorulacak başka sorununuz yok ondandır:)
4 yıldır tanıyorsunuz artık huyu buysa biraz dikkat edebilirsiniz.
Siz seslenince bakamasa bile 1 dk canım diyormuş.
Demekki önemli onun için.
Iyi yapmışsın bence üç kuruş için evde tatsızlik çıkmasın. Ne gerek varBak şuan mesela hergün şubeye giderken birisi ekmek alıyordu her ay para toplanıyor çay kahve kahvaltılık için . Ekmek alan personel o parayı eksik ödüyor geri kalanına işte hergün ekmek alıyordu. Şimdi artık eşim ekmeği alacak ama para toplanmadı daha ve biz ekmek almaya devam ediyoruz . Eşime dedim ki bak şuan o personel karlı biz zararlıyız diyip sustum. Daha başka şeyler söylemek istiyordum bizi enayi yerine koyduruyorsun daha para toplanmadı para toplanınca yeni ayın parası olacak şuan aldıkların uçup gidiyor biraz düşün diyecektim ama sırf kavga çıkmasın diye sustum
Bu anlattiginiz olayda sacmalamis esiniz , ben sadece konuda bahsettiginiz telefon ornegine istinaden yazdim , olay daha farkli sanirimBen sanırım tam ifade edemedim. Sorun telefonla ilgilenip ona cevap vermemek değil aslında. Eşim benim ilgilendiğim işin bitmesini bekleyemiyor. Buna bozuluyor ve bu sorunu gereksiz yere uzatıyor.
Şöyle bir örnek vereyim. Geçen sene televizyonu açtık tesadüfen benim çok sevdiğim bir yazarın oğlu bir programa katılmış babasıyla anılarını anlatıyor. Tam bir anısıni anlatacakken eşim ben bunu biliyorum diyip televizyonun sesini kisti ve anlatmaya başladı. Bende sen biliyor olabilirsinde ben oglundan dinlemek istiyorum dedim ve eşim bozukdu odadan çıktı. Sonra geri geldi tvyi kapattı başladık tartışmaya. Ben ona saygısızlık yapmışım sonra uzadı da uzadı bütün akşam kavga ettik
Evet bende kızıyorum eşime çok sık yaşarız bizde bunu bende en azından bı saniye demesini beklerim bana göre de saygisizlikBir dakika canım der mesela bende işini bitirmesini beklerim. Ama ben ona bişey demeden videonun bitmesini bekledim.ona göre bu saygısızlık
Eşiniz sizin şikayet ettiğiniz konularda size saygı duyuyor mu?Öyle mi dersiniz. Ben bazen boşanmayi bile düşünüyorum. O kadar küçük meseleler büyüyor ki evde inanamazsınız
Esin fazla duygusal o an anlatmasını ben olsam dinlerdim ben oğlundan dinlemek istiyorum demezdim çünkü sonra tekrar izleme şansım var eşinin orda anlatmasını kesip ondan dinlemek istiyorum demene takılmış bence ve seslendiğimde duyulmaması ve tekrar ettirilmesi acayip sinir oldugum bı durum benimde eşini haklı buldum yaniBen sanırım tam ifade edemedim. Sorun telefonla ilgilenip ona cevap vermemek değil aslında. Eşim benim ilgilendiğim işin bitmesini bekleyemiyor. Buna bozuluyor ve bu sorunu gereksiz yere uzatıyor.
Şöyle bir örnek vereyim. Geçen sene televizyonu açtık tesadüfen benim çok sevdiğim bir yazarın oğlu bir programa katılmış babasıyla anılarını anlatıyor. Tam bir anısıni anlatacakken eşim ben bunu biliyorum diyip televizyonun sesini kisti ve anlatmaya başladı. Bende sen biliyor olabilirsinde ben oglundan dinlemek istiyorum dedim ve eşim bozukdu odadan çıktı. Sonra geri geldi tvyi kapattı başladık tartışmaya. Ben ona saygısızlık yapmışım sonra uzadı da uzadı bütün akşam kavga ettik
15 sn lik mi daha da uzun muyduIyi akşamlar hanımlar
Az önce eşimle bir tartışma yaşadık. Konu size çok basit ve saçma gelebilir ama bizim evde buna benzer tartismlar çok sık yaşanıyor ve ben inanılmaz yoruluyorum.
Elimde telefon vardı ve 15 saniyelik bi video seyrediyordum. O sirada eşim seslendi. Bende video bitince efendim aşkım dedim. Ne efendim aşkım diye yüzüme baktı. Neden o seslenince hemen videoyu durdurmamisim onunla ilgilenmemisim bu ona saygı duymadığım anlamına geliyormuş.
Çok saçma değilmi sizcede. Ben mi yanlış düşünüyorum.
eşin haklı benceIyi akşamlar hanımlar
Az önce eşimle bir tartışma yaşadık. Konu size çok basit ve saçma gelebilir ama bizim evde buna benzer tartismlar çok sık yaşanıyor ve ben inanılmaz yoruluyorum.
Elimde telefon vardı ve 15 saniyelik bi video seyrediyordum. O sirada eşim seslendi. Bende video bitince efendim aşkım dedim. Ne efendim aşkım diye yüzüme baktı. Neden o seslenince hemen videoyu durdurmamisim onunla ilgilenmemisim bu ona saygı duymadığım anlamına geliyormuş.
Eşiniz haklı, çok sinir bozucu bir şey bence de yaptığınızIyi akşamlar hanımlar
Video kısaymış gerçi ama bu durum eşinizin gözünde onun sizin hayatınızda öncelikli olmadığının göstergesi olmuş belki ona böyle hissettiren farklı davranışlarınız da olmuştur yoksa sadece bununla olsa takılmaz gibiIyi akşamlar hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?