Saygı

Bu erkeklerin de muayyen günleri var herhalde
Benim eşim hep böyle ama. Ayda bir hafta olsa çekerim gerçekten ama her Allahın günü saçma sapan bi tartışma yaşıyoruz. Ilk zamanlar daha fenaydi tartışmaktan uyku uyuyamiyorduk. Şükür azaldı ama benimde bu konuda sabri azaldı artık. O uzatinca bende sinirleniyorum yine başladın diye

ya eğer duyup da cevap vermeme-geç cevap verme varsa benim de sinir olduğum bir şey.ama gerçekten duyulmamışsa ona da yapacak bir şey yok yani duymamış napıyım.

Size kolaylık diliyorum, babam ikizler o alınganlığı bilirim
Ay birgün domates konservemi açtım menemen yapıyorum. Eşim geldi dedi ki bu konserve bence sulu sen başka konserve aç dedi . Bende hayır değil menemen suyunu çekecek güzel olacak dedim. Oda hayır dedi evde bir kavga çıktı akıllara zarar çok korkunçtu hala aklıma geliyor . Kavga etti masaya oturduk bak dedim suyu gitmiş dimi çekti çünkü bana ne dedi biliyor musun sen suyunu süzdürmüşündür oha dedim ya koskoca kadınım sana ne diye yalan söyleyeyim. Şimdi menemen yapmıyorum kendi yapıyor

Ayy ona gelene kadar, ne saygısızlıklar var bir bilse eşiniz
Bence fazla abartmış

Bizim evde böyle kavgalar çok çıkıyor işte. Hatta cok daha sacma .Bu yüzden eşime karşı sabrim çok azaldı mesela benim.
Bizde bir keresinde arabada gidiyoruz. Mandalina soyup veriyorum yesin diye. Bir tane daha istermisin dedim. Hayır daha soyma dedi bende soymaya başladım. Neden soyuyorsun yemeyecegim diyincede zaten kendim yiyecektim sana öylesine sordum dedim. Şaka yaptım yani. Çıktı burdan bi kavga. Belki iki saat tartıştık. Yok ben onu salak yerine koymuşum yok yalan söylemişim. Anlatıp durdum adam anlamadı deli etti resmen beni

Evlilik zor valla bence . Şimdilerde rayına koyduk biz ya daha neler oldu bizim evde

Evlilik zor valla bence . Şimdilerde rayına koyduk biz ya daha neler oldu bizim evde
Aynen öyle. Severek evlendik biz. Eşime hayrandim ilk zamanlar. Ama şu aralar herseyi sorguluylrum artık. 4 senelik evliyiz. Ilk zamanlara göre baya baya düzelmede var ama dedigim gibi sabrim çok azaldı artık. Yani mutlu huzurlu yaşamak varken niye tartışma çıkarıyo anlayamıyorum bir türlü

Aaaa siz bayadır evliymişsiniz biz Temmuz 2017 de evlendik . Eşim çok göreve gidiyordu o yüzden çok az aynı evde yaşadık sonra 2018 şubat eşim afrine gitti Temmuz’da döndü . Biz temmuzdan beri birlikte düzenli yaşıyoruz o yüzden bazı şeyler bizde biraz geç oturdu bence . 8 sene sevgili olduk birde

Evet sizin daha yeniymis. Bide Eşinizin işinden dolayi streste vardır haliyle. Inşallah zamanla daha iyi olursunuz.Allah korusun esinizi...
Bizim baya oldu ama yıpranmış hissediyorum. Bu huyu dışında pek bi problemimiz yok aslında ama yoruldum artık gerçekten

Ben haklı olduğunu düşünenlerdenim çok fazla hayatımıza girmiş bulunmakta şu telefonlar. En kötü 1 dakika diyip dikkate aldığınızı gösterebilirdiniz

Bak şuan mesela hergün şubeye giderken birisi ekmek alıyordu her ay para toplanıyor çay kahve kahvaltılık için . Ekmek alan personel o parayı eksik ödüyor geri kalanına işte hergün ekmek alıyordu. Şimdi artık eşim ekmeği alacak ama para toplanmadı daha ve biz ekmek almaya devam ediyoruz . Eşime dedim ki bak şuan o personel karlı biz zararlıyız diyip sustum. Daha başka şeyler söylemek istiyordum bizi enayi yerine koyduruyorsun daha para toplanmadı para toplanınca yeni ayın parası olacak şuan aldıkların uçup gidiyor biraz düşün diyecektim ama sırf kavga çıkmasın diye sustum

Eşinizin huyu böyle demek ki.4 yılda öğrenmişsiniz.Surekli bu konuda tartışma çıkıyormuş.Siz biraz daha dikkatli olsanız.Bir dakika canım.Su an meşgulüm bekler misin vs diyerek eşinizi tartışmaya sevketmemis olursunuz.Hepimizin takıntıları veya önemli bulduğu noktalar vardır.Esiniz eminim her seferinde beni duymazdan geliyor kaale almıyor diye dusunuyodur o nedenle konuyu uzatıyodur.Evlilikte orta yolu bulmak ve karşılıklı hassasiyetlere önem vermek gerekiyor yoksa yürütmesi zor.

Yorulacak başka sorununuz yok ondandır:)
4 yıldır tanıyorsunuz artık huyu buysa biraz dikkat edebilirsiniz.
Siz seslenince bakamasa bile 1 dk canım diyormuş.
Demekki önemli onun için.

Esiniz hakli , bende sinir olurum esim yada cocuklar video izlemeyi bana efendim demeye tercih etse ve evet buyuk saygisizlik

Cocuklar bana seslendiginde elimde telefon varsa , ne yaparsam yapiyim birakir gozlerine bakarim ayni sekilde esiminde , telefondaki hicbirsey ailemden onemli olamaz

Ben sanırım tam ifade edemedim. Sorun telefonla ilgilenip ona cevap vermemek değil aslında. Eşim benim ilgilendiğim işin bitmesini bekleyemiyor. Buna bozuluyor ve bu sorunu gereksiz yere uzatıyor.
Şöyle bir örnek vereyim. Geçen sene televizyonu açtık tesadüfen benim çok sevdiğim bir yazarın oğlu bir programa katılmış babasıyla anılarını anlatıyor. Tam bir anısıni anlatacakken eşim ben bunu biliyorum diyip televizyonun sesini kisti ve anlatmaya başladı. Bende sen biliyor olabilirsinde ben oglundan dinlemek istiyorum dedim ve eşim bozukdu odadan çıktı. Sonra geri geldi tvyi kapattı başladık tartışmaya. Ben ona saygısızlık yapmışım sonra uzadı da uzadı bütün akşam kavga ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…