Eşim ikizler burcu Benimde yükselenim ikizler . Valla bazen adama geliyorlar ya şoka giriyorum tövbe tövbe diyorum. Ben regl olunca ona diyorum ki ayıya dayı de oğlum
Hayır mesele bile değil.Sabırsızlıktan ziyade uzatıyor. Yani mesela ona uysam 3 saat tartışıriz bu konuyu. Bu huyu beni çok yoruyor. Bu kadar önemli bir mesele mi bu
Benim eşim hep böyle ama. Ayda bir hafta olsa çekerim gerçekten ama her Allahın günü saçma sapan bi tartışma yaşıyoruz. Ilk zamanlar daha fenaydi tartışmaktan uyku uyuyamiyorduk. Şükür azaldı ama benimde bu konuda sabri azaldı artık. O uzatinca bende sinirleniyorum yine başladın diyeBu erkeklerin de muayyen günleri var herhalde
Teşekkür ederimHayır mesele bile değil.
Onla paylaş bunu.
Ay birgün domates konservemi açtım menemen yapıyorum. Eşim geldi dedi ki bu konserve bence sulu sen başka konserve aç dedi . Bende hayır değil menemen suyunu çekecek güzel olacak dedim. Oda hayır dedi evde bir kavga çıktı akıllara zarar çok korkunçtu hala aklıma geliyor . Kavga etti masaya oturduk bak dedim suyu gitmiş dimi çekti çünkü bana ne dedi biliyor musun sen suyunu süzdürmüşündürSize kolaylık diliyorum, babam ikizler o alınganlığı bilirim
Ayy ona gelene kadar, ne saygısızlıklar var bir bilse eşinizIyi akşamlar hanımlar
Az önce eşimle bir tartışma yaşadık. Konu size çok basit ve saçma gelebilir ama bizim evde buna benzer tartismlar çok sık yaşanıyor ve ben inanılmaz yoruluyorum.
Elimde telefon vardı ve 15 saniyelik bi video seyrediyordum. O sirada eşim seslendi. Bende video bitince efendim aşkım dedim. Ne efendim aşkım diye yüzüme baktı. Neden o seslenince hemen videoyu durdurmamisim onunla ilgilenmemisim bu ona saygı duymadığım anlamına geliyormuş.
Çok saçma değilmi sizcede. Ben mi yanlış düşünüyorum.
Bizim evde böyle kavgalar çok çıkıyor işte. Hatta cok daha sacma .Bu yüzden eşime karşı sabrim çok azaldı mesela benim.Ay birgün domates konservemi açtım menemen yapıyorum. Eşim geldi dedi ki bu konserve bence sulu sen başka konserve aç dedi . Bende hayır değil menemen suyunu çekecek güzel olacak dedim. Oda hayır dedi evde bir kavga çıktı akıllara zarar çok korkunçtu hala aklıma geliyor . Kavga etti masaya oturduk bak dedim suyu gitmiş dimi çekti çünkü bana ne dedi biliyor musun sen suyunu süzdürmüşündüroha dedim ya koskoca kadınım sana ne diye yalan söyleyeyim. Şimdi menemen yapmıyorum kendi yapıyor
Herşeyi abartıyor malesefAyy ona gelene kadar, ne saygısızlıklar var bir bilse eşiniz
Bence fazla abartmış
Evlilik zor valla bence . Şimdilerde rayına koyduk biz ya daha neler oldu bizim evdeBizim evde böyle kavgalar çok çıkıyor işte. Hatta cok daha sacma .Bu yüzden eşime karşı sabrim çok azaldı mesela benim.
Bizde bir keresinde arabada gidiyoruz. Mandalina soyup veriyorum yesin diye. Bir tane daha istermisin dedim. Hayır daha soyma dedi bende soymaya başladım. Neden soyuyorsun yemeyecegim diyincede zaten kendim yiyecektim sana öylesine sordum dedim. Şaka yaptım yani. Çıktı burdan bi kavga. Belki iki saat tartıştık. Yok ben onu salak yerine koymuşum yok yalan söylemişim. Anlatıp durdum adam anlamadı deli etti resmen beni
Aynen öyle. Severek evlendik biz. Eşime hayrandim ilk zamanlar. Ama şu aralar herseyi sorguluylrum artık. 4 senelik evliyiz. Ilk zamanlara göre baya baya düzelmede var ama dedigim gibi sabrim çok azaldı artık. Yani mutlu huzurlu yaşamak varken niye tartışma çıkarıyo anlayamıyorum bir türlüEvlilik zor valla bence . Şimdilerde rayına koyduk biz ya daha neler oldu bizim evde
Aaaa siz bayadır evliymişsiniz biz Temmuz 2017 de evlendik . Eşim çok göreve gidiyordu o yüzden çok az aynı evde yaşadık sonra 2018 şubat eşim afrine gitti Temmuz’da döndü . Biz temmuzdan beri birlikte düzenli yaşıyoruz o yüzden bazı şeyler bizde biraz geç oturdu bence . 8 sene sevgili olduk birdeAynen öyle. Severek evlendik biz. Eşime hayrandim ilk zamanlar. Ama şu aralar herseyi sorguluylrum artık. 4 senelik evliyiz. Ilk zamanlara göre baya baya düzelmede var ama dedigim gibi sabrim çok azaldı artık. Yani mutlu huzurlu yaşamak varken niye tartışma çıkarıyo anlayamıyorum bir türlü
Evet sizin daha yeniymis. Bide Eşinizin işinden dolayi streste vardır haliyle. Inşallah zamanla daha iyi olursunuz.Allah korusun esinizi...Aaaa siz bayadır evliymişsiniz biz Temmuz 2017 de evlendik . Eşim çok göreve gidiyordu o yüzden çok az aynı evde yaşadık sonra 2018 şubat eşim afrine gitti Temmuz’da döndü . Biz temmuzdan beri birlikte düzenli yaşıyoruz o yüzden bazı şeyler bizde biraz geç oturdu bence . 8 sene sevgili olduk birde
Bak şuan mesela hergün şubeye giderken birisi ekmek alıyordu her ay para toplanıyor çay kahve kahvaltılık için . Ekmek alan personel o parayı eksik ödüyor geri kalanına işte hergün ekmek alıyordu. Şimdi artık eşim ekmeği alacak ama para toplanmadı daha ve biz ekmek almaya devam ediyoruz . Eşime dedim ki bak şuan o personel karlı biz zararlıyız diyip sustum. Daha başka şeyler söylemek istiyordum bizi enayi yerine koyduruyorsun daha para toplanmadı para toplanınca yeni ayın parası olacak şuan aldıkların uçup gidiyor biraz düşün diyecektim ama sırf kavga çıkmasın diye sustumEvet sizin daha yeniymis. Bide Eşinizin işinden dolayi streste vardır haliyle. Inşallah zamanla daha iyi olursunuz.Allah korusun esinizi...
Bizim baya oldu ama yıpranmış hissediyorum. Bu huyu dışında pek bi problemimiz yok aslında ama yoruldum artık gerçekten
Yorulacak başka sorununuz yok ondandır:)Evet sizin daha yeniymis. Bide Eşinizin işinden dolayi streste vardır haliyle. Inşallah zamanla daha iyi olursunuz.Allah korusun esinizi...
Bizim baya oldu ama yıpranmış hissediyorum. Bu huyu dışında pek bi problemimiz yok aslında ama yoruldum artık gerçekten
Ben sanırım tam ifade edemedim. Sorun telefonla ilgilenip ona cevap vermemek değil aslında. Eşim benim ilgilendiğim işin bitmesini bekleyemiyor. Buna bozuluyor ve bu sorunu gereksiz yere uzatıyor.Esiniz hakli , bende sinir olurum esim yada cocuklar video izlemeyi bana efendim demeye tercih etse ve evet buyuk saygisizlik
Cocuklar bana seslendiginde elimde telefon varsa , ne yaparsam yapiyim birakir gozlerine bakarim ayni sekilde esiminde , telefondaki hicbirsey ailemden onemli olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?