- 23 Ağustos 2012
- 51.191
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.275
- 898
- Konu Sahibi Alittlesunshine
Atarım 2sini de dışarı ana oğul soğukta takılırlar vallahi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence sende surat yap sallama yokmuş gibi davran anlasın biraz. Ayrıca eşin olacak adam nasıl senin fikrini almıyo?? Zorunlu bi durum dışında kaynanayla faln yaşayamam ben, ki benimki melek gibi bişey ona rağmenİnanın bilmiyorum benim kararım dışında geldiği için
Bu sefer de başlıyor yok bana bağırdı yok şunu yaptı kadın myle böyle değil çoook fena çoook. Ailemle telefonda konuşmama bile karışacak elinden gelse o haddini bilmiyor kiKendi caninizi niye sıkıyorsunuz ki? Onlarin canını sıkın. Saygisizlik yapmamaya çalışıyorum diyosunuz hala. Ne gerek var. Insanlar erdemli ve ahlakli degilse yasli olmalari niye onlara ekstra bi saygi duyulmasini gerektirsin. Yaşlıysa yasliligini bilsin, haddini bilsin. Yaşı ona akil mantik vicdan katmamissa neye yarar. Kırın kalbini gitsin
Şimdi kendileri çıktı defoldularAtarım 2sini de dışarı ana oğul soğukta takılırlar vallahi
Bilmiyorum innın şuan öyle bir çukurdayım ki bu kadın burda çocuk küçük bi çıkış yolu diliyorum AllahtanBiliyorum zaten ama nefret ettiğiniz adamla nasıl yasayacaksiniz?
Ne zamana kadar gidecek bu durum?
Size şiddet de uyguladı diye biliyorum.
Benim kayınvalidem de öyle ama farklı olarak benimki sizi çok seviyorum ,gencsiniz gezin eğlenin,en güzel kiyafetleri giyin diyor ama suratı ve hareketleri öyle söylemiyor .İnanın kafayı Yicem delircem kadın resmen benim hayatımı kıskanıyor ya okuldan bahsetsem ona morali bozuluyor güzel giyinsem ona herşeye
Ondan nefret ediyorum iğreniyorumKadına kızıyorsun ama kocan olacak çapsız yüzünden bunları yaşıyorsun??
Neden evlisin ozamn hala anlamadımOndan nefret ediyorum iğreniyorum
Fevri davranmayin sonra suclu siz olursnuzBilmiyorum innın şuan öyle bir çukurdayım ki bu kadın burda çocuk küçük bi çıkış yolu diliyorum Allahtan
Beni istemiyor gelin dedirt ama bunu surat asarak değil karşısına geçip istemiyorum diyerek yapKv 70 yaşında torununa bakamayacağını bile bile bakıcı tutalım dememe rağmen buraya getirdi eş kişisi.. Saygı duyuyorum onca problemimize rağmen saygıda kusur etmiyorum ama artık sonuma getirdi. Kadın oğlunu benden kıskanıyor sürekli oğlunu işliyor. Oğluyla aramız iyi olunca yüzü düşüyor. Ben bir yere gideyim desem morali bozuluyor artık işten eve gelmek daki istemiyorum çıldırcaö işten 20 dk geç kalsam ona surat yapıyor üstüme başıma bişey alsam ona surat.. Çocuk dışarı çıkarılmayacalmış oğluyla böyle karar alıyorlar eş kişisi kadının yanında resmen beni ezmeye çalışıyor surat yapsam beni istemiyor gelin diyecek hanımlar ne yapayım öyle bezdim ki..
Eşinizle konuştunuz mu bu durumu , o ne diyor? Bir de 70 yaşındaki kadın , gerçekten çocuğa bakabiliyor mu, benim kafam kaldırmıyor bazen kendi çocuğumu bu yaşta. O kadın bütün gün nasıl bakıyor çocuğa ?Uzak bir şehirden buraya geldi evlilik zaten problemli iyice beter oldu eşimden nefrett eder hale geldim. Annesinin yanında yaptığı hareketler vs
Kv 70 yaşında torununa bakamayacağını bile bile bakıcı tutalım dememe rağmen buraya getirdi eş kişisi.. Saygı duyuyorum onca problemimize rağmen saygıda kusur etmiyorum ama artık sonuma getirdi. Kadın oğlunu benden kıskanıyor sürekli oğlunu işliyor. Oğluyla aramız iyi olunca yüzü düşüyor. Ben bir yere gideyim desem morali bozuluyor artık işten eve gelmek daki istemiyorum çıldırcaö işten 20 dk geç kalsam ona surat yapıyor üstüme başıma bişey alsam ona surat.. Çocuk dışarı çıkarılmayacalmış oğluyla böyle karar alıyorlar eş kişisi kadının yanında resmen beni ezmeye çalışıyor surat yapsam beni istemiyor gelin diyecek hanımlar ne yapayım öyle bezdim ki..