saygısız evlilik olur mu??

karısına it diyebilen bir adam ve bunu kabul edebilen bir kadın...
çok ilginç...
insanların ilişkiden anladıkları şey çok farklı demek ki...
hakaret sayılabilecek bir kelimeyi başının üzerinde taşıyabilenler var demek ki...
bence saygısızlıktır...

Bu saygı çerçevesinde evlilikleri de yürümemiş zaten.
Boşanmışlar dimi?
Yoksa yanlış mı anladım.

saygısız evlilik yürümez tabii
ama nedense bu duruma şaşırmadım evlilikleri maf olmuş bu nasıl evililik saygı denen şey kalmamış diye düşünmedim
yani her evlilik aynı olacak değilki
biz eşimlen öyle tabirler kullanmayız
ama kullananlar için ilaki evliliklerinde saygı yok diyemem
saygı bitek böyle şeylerlen ölçülmez bana göre
belkide onlar bu tabiri sevimli buluyorlardır, bazı eşler birbirine minik ayım ,ayıcık, şişkom gibi şeylerde söylüyorlar bazı eşlerde birbilerine aşkım canım cıcım kocacığım karıcığım der ama gel görki evliliğinde saygı denen şey sıfırdır
o yüzden bu tür kavramlarla evlilikte saygıyı ölçmeyi doğru bulmuyorum

bizde şakasına bazı kelimeler kullanırız ama
öle it mit değil yani
o cok ağır bi kelime bence

Demek ki birbirlerini köpek gibi seviyolar:lepi: ben zaten bu ünlüleri anlamıyorum iyice çivileri çıkmış... bunlarda nasıl bir işkembe var alamıyorumbenneyaptımki

Çok ilginç doğrusu.Bu ünlülerin kendilerini reklem etmek için kullanmayacağı malzeme yok.Soruya gelince asla kabul etmem arkadaşım.Evlilikte,arkadaslıkta,aile ilişkilerinde benim için önce saygı gelir.Eşiniz saygısızlık yaparsa sizi gözünde çok küçültmüş demektir bence.saygının olmayacağı yerde sevgıde zor halıyle.Canım,hayatım gibi güzel kelimeler varken.Öyle değilmi şimdi. mirmirmirmir

Hatice'de kim yaaaa. İnanın ben bu şarkıcı milletinin üreme hızına yetişemiyorum. Tanımıyorum Hatice'yi Netice'yi ama sonuçta tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş işte, bunlara herşey dümdüz.

saygı her ilişkide önemlidir tabiki
benim eşimde bana yeteri kadar saygılı değil.aslında içinde bişey yok ama ağzı çok kötü alışmış bazen şaka yaparken bile ağzını bozabiliyor.onu sürekli uyarıyorum ama alışmış adam:1no2:eskisine göre daha iyi ama tamamen benim istediğim gibi olması imkansız.
ben eşimin beni çok sevdiğini biliyorum ama ne olursa olsun saygısızlık insanı kırıyor
her ilişkide önce saygı olmalı:asigim:

ya biz kendimize bu kelimeleri kullandırtmayız da,
onlar hoşnutlar demekki bu kelimelerden, rahatsız olmuyorsa bize ne

Demek ikisi de aynı ayarmış ki bir problem yok.Bunların normal hali böyleyse kavga anını düşünemiyorum.İt lafı çerez gibi bunlarda çünkü.

saygı olmalı ya
sadece evlilikte değil
bütün ilişkilerimizde
saygı çok önemli bence
.

:bbo: insan sevdiği değer verdiği birine böyle hitap etmez bence,
insan sevdiğine hitap ederken farklı kelimeler kullanabilir , bu çok doğal. ama bu tür kelimeler değil, bu sadece saygısızlık değil yani bana hiç normal gelmedi bir de bunu çıkıp tvlerde anlatbiliyorlar,
ilişkiler sevgi saygı temeline dayanır, saygı olmadan sevgi çok yol alamıyor, ayrıca gündelik yaşantıda insanlar birbirini sevmek zorunda değil ama birbirlerine saygı duymak durumunda

Alan razı satan razı.
Ben birbirlerine çok daha beter kelimelerle hitap eden çiftler de tanıyorum.

Lakin burada sorun birbirlerine böyle hitap etmeleri değil, nihayetinde karı-koca anlaştıktan sonra kimseye yargılamak düşmez.
Burada sorun bunu çıkıp da televizyonda marifetmiş gibi anlatmak.
Bize ne yani ister i... dersin ister o.... dersin.

Benim çocuğum bunları duymak zorunda mı?
Töbe estağfurullah ya...

Bu saygı çerçevesinde evlilikleri de yürümemiş zaten.
Boşanmışlar dimi?
Yoksa yanlış mı anladım.

yok şekerim bende onu diyorum ya ...medya herşeyi yansıtıyor bir yatak odalarına girmediği kaldı die..ben magazin haberlerini takip ederim yalana gerek yok..bunca zaman herşeyi duydukta ...it lafı enteresan ya..bunu duyunca aman bizene deyip geçemedim doğrusu.evlilikte saygıdan bahsediyoruz ya...bunun saygılı hali buysa ilerisi hakkında fikir yürütemiyor insan...hatice bir ara ekrana çıkıp eşimle ayrılıyoruz falan dedi.eşide ağır konuştu falan biraz medyada gündeme geldi.sonra eee... herşey eski düzen..ayrılmamış kocasından ..gözümüzün gördüğünü konuşuyoruz...ayrıca hatice oyun havaları söyleyen bir şarkıcı olarak piyasaya çıktı..sonra tarzını değiştirip arabesk fantazi söylemeye başlayan bir arkadaşımız ....

:1shok:onların da ona göre saygısı var işte....
bi insanoğlu en sevdiğine it derse sevmediğine ne der bilemiyorum artık....
allah herkese akıl fikir versin....
saygının olmadığı yerde sevgi de olmaz...ona göre bir ilişki bu yanii
....:1closedeyes::mymeka:

saygı yanlız evlılık ıcın degıl tum ılıskılerımızde onemlı bence..
saygı olmadıgı yerde sevgı uzun surelı olmayacaktır..

Bencede evlilikte olmazsa olmayan en önemli unsur saygıdır,,,,evlilik ilerledikçe belki aşk bitebilir sevgi azalabilir ama saygı asla bitmemeli yoksa o evliliğin sorunlu geçmesi veya bitmesi söz konusu olabilir Allahım kimsenin yuvasını bozmasın,,,,

bence saygı sevgiyle çok bağlantılı sevmediğiniz bi insana saygı da duymaszınız yani saygı yoksa sevgi bitmiş demektir..ee sevgi bittiyse o evllik zaten bişeye benzemez kağıt üstünde kalır..

NE BÜYÜK BİR TERBİYESİZLİK MEZHEBİ GENİŞ DİYE BÖLELRİNE DERLER . AR DUYGUSU DİYE BİRŞEY KALMAMIŞ HANGİ SAĞLIKLI İNSAN BÖLE BİR HİTAP KARŞISINDA BİRSÜRÜ KİŞİNİN İZLEYECEĞİ BİR PROGRAMDA AÇIK SEÇİK SANKİ İLTİFAT ETMİŞ GİBİ BUNU AÇIKLIYO . YAZIK YA VALLA BUNLARA
BENDE OLSAM KATLANAMAM SEVGİ TABİKİDE TEK BAŞINA YETERLİ DEĞİL SEVGİ VE SAYGI BİR ARADA OLDUKTAN SONRA BİR İLİŞKİNİN YÜRÜTÜLEBİLECEĞİNE İNANIYORUM
İKİ BİRBİRİNDEN AYRILAMAZ BİR BÜTÜN BENCE:teselli:​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…