- 11 Nisan 2007
- 868
- 183
- 658
- 38
- Konu Sahibi dishy_kartal
-
Şikayet edilmeden kaldırılır mı bilmiyorum, siz mesaj atıp söyleyin o zaman. Olmaz mı?
Birde ben neden bu kadar büyüttünüz onu anlamadım.
kardesime ben ikaz edeyim dedim, 'aman abla, ne olur onlari bana bulastirma' diyor...
anneminde henüz haberi yok yarin duyunca ne tepki verir bilmiyorum...
ben gerçektende mesaj atip, 'yaptiginiz ayip degil mi?' demek istiyorum, hatta bana kem küm etmekten baska ne cevap verebilir ki diyorum...
kardesim 'onlarinda istedikleri bu, onlara tepki göstermemizi bekliyorlar, oyunlarina gelme' diyor...
offf bende arada kaldim... neden bu kadar korkuyor ki?? aslinda yuvasina birsey yaparlar diye korkuyor, bir yandan anliyorum bir yandanda onun bu kadar naif olmasina sinirleniyorum... kardesim benim tam zit karakterim... buna katlanamiyorum
kardesime ben ikaz edeyim dedim, 'aman abla, ne olur onlari bana bulastirma' diyor...
ben gerçektende mesaj atip, 'yaptiginiz ayip degil mi?' demek istiyorum, hatta bana kem küm etmekten baska ne cevap verebilir ki diyorum...
kardesim 'onlarinda istedikleri bu, onlara tepki göstermemizi bekliyorlar, oyunlarina gelme' diyor...
offf bende arada kaldim... neden bu kadar korkuyor ki?? aslinda yuvasina birsey yaparlar diye korkuyor, bir yandan anliyorum bir yandanda onun bu kadar naif olmasina sinirleniyorum... kardesim benim tam zit karakterim... buna katlanamiyorum
Size katiliyorum. Büyük Abla olarak siz bosver aman bi Foto nolcak dicenize yangina körükle gidiyorsunuzYa kusura bakmayin da, kardesinizi rahat birakin bence. Cidden zorla huzur kacirmaya calisir gibi duruyorsunuz.
Ne yapacakti? Esinin ailesinin kapisina mi dayanacakti bir fotograf paylasimi icin? Insanlar yuvasini dusunuyor, sizin ugrastiginiz seye bak. Biraz anlayisli olmak zor degil.
kardeşinize saygı gösterin bence
siz kendi kafanıza göre müdahale ederseniz, "beğenmediğiniz" görümceden ne farkınız kalır?
annenizin böyle bir konuya "ne tepki verir bilmiyorum" durumunda olması da çok şaşırtıcı vallahi
Belkide tamamen iyi niyetle yeğeninin doğum gününü kutlamak istedi, belki bir adım atmak istedi. Ne yazmış ki fotoya not bırakmış mı? Neyse siz hiç karışmayın bence artık olan olmuş.
Cok abartili bi konu sonucta sizin oldugu kadar onunda yegeni hos bulmus fotoyu demekki paylasmis. Neyine ailecek sinirleniyorsunuz anlamadim
Ya kusura bakmayin da, kardesinizi rahat birakin bence. Cidden zorla huzur kacirmaya calisir gibi duruyorsunuz.
Ne yapacakti? Esinin ailesinin kapisina mi dayanacakti bir fotograf paylasimi icin? Insanlar yuvasini dusunuyor, sizin ugrastiginiz seye bak. Biraz anlayisli olmak zor degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?