Saygisiz görümce..

Tamam iste. Onlar kari koca kendileri ugrasmanin yolunu bulmuslar. Muhattap olmuyorlar, ve bu sekilde catismayi minimuma indiriyorlar. Siz hala yok mesaj atayim, yok olay cikaralim derdindesiniz. Yapmayi dusundugunuz seyin kimseye faydasi olmayacaginin farkinda kardesiniz. O yuzden susmayi tercih etmis. Kardesiniz sizden daha olgun anlasilan. Ve evli bir kadin. Hesap sormasini istediginiz kisi de herseye ragmen cocugunun halasi, ve esinin kardesi. Oyle fotograf alip koymak gibi kiytirik bir konudan harala hurele kavga cikaracak degil.Onlarla olan her catisma onun evliligine yansiyacak. oyle sizin gibi bir hisimla hareket edemez bu yuzden. Siz kavganizi eder, kapinizi kapatirsiniz. Ama kardesiniz oyle yapamaz iste. Siz bunu anlamiyorsunuz.

Sizin yapmak istediginiz sey butun huzursuzluklari 3 katina cikaracak. Dusunceli olun biraz kardesinizin ailesine karsi ve bu olaya karismayin. Fotografsa onun cocugunun fotografi, etiketse onun etiketi. Sizi ilgilendiren bir durum yok. Sizin fotografinizin alinmis olmasini bizzat facebook yonetimiyle halledin.

Son düzenleme:
Olay ne ya anlamadim kim kimi oldurmus...allahim insanlar ne dertlerle ugrasiyo sukur halime yarabbi...ammmmann sizde az fesat degilmissiniz kusura bakmayin olgunluk sifir masallah..

ilgili halayi oynamasina aldiris etmiyorum, çünkü onu bu konuda ciddiye bile almiyorum...
dedigim gibi, fotograflarini gördügü yerde halasinin bali gibi tabirlerle seviyor... hepsi lafta... bunun bilincindeyim.
fotograflara gelince.. bunlar benim çekmis oldugum resimler, dogrudan kardesimin çekmis olduklarindan almiyor...
emek hirsizligi diyebilmem için donanimli biri degilim :) bu bir emek hirsizligi degil alti üstü birkaç fotograf.. mesele BENIM CEKMIS OLMAM :)
beni belirterek paylasmis olsaydi, önce her zamanki gibi yine uzaktan sevmeyi tercih ediyorlar der güler geçerdim... hatta onlari engeller o fotograflara erisimlerini kisitlardim... ayrica bu kisilerle görüsmüyoruz... benim listemde degiller...
mesela sorarim size, erkek kardesinizin baldiziyla soguksunuz ve hiçbir sekilde görüsmüyorsunuz..
söz konusu baldizin çektigi yegenlerinizin fotograflarini siz çekmis gibi paylasir misiniz? yoksa yegenlerinizle bir çok fotograf çekip kendi çektiklerinizi mi paylasirsiniz???

su an fb yetkililerine mesajlar, mailler attim zaten bu konuda birsey yapabilir miyim diye... cevap bekliyorum...

sevde_ hanim, beni gerçekten anlamiyorsunuz, ben huzur kaçirmiyorum, beni bir kaç saat önce arayip, abla böyle böyle yapiyorlar diye psikopat gibi takilmami isteyip gaza getiren kardesim zaten... o muhattap olmadigi için bana patliyor, ben o naif oldugu için ablalik yapip karsi tarafa patlayamadigim için burda öfkemi disa vurmayi seçiyorum...
o insana ben uygun bir dille, ayip olmuyor mu bu kaçinci bu sekilde taciz edisiniz diyebilirim... kardesim diyemedigi gibi benimde söylememi istemiyor... ben ona saygimdan, burda öfkemi kusup, kendimi sakinlestirmeye çalisiyorum...

ve birsey daha belirteyim.... bir hala da olsa, bir baskasinin fotografini izinsiz almak - paylasmak her kosulda SUCTUR...! bu tarz seyler savciliga kadar gidebilir... elbetteki bu raddeye gelecek boyutta degil bu mesele..
ben böyle seylere tenezzül etmem.... benim anlatmak istedigim bu saygisizlik kardesime onun esine yapilmiyorki...
bana yapiliyor!

Olay ne ya anlamadim kim kimi oldurmus...allahim insanlar ne dertlerle ugrasiyo sukur halime yarabbi...ammmmann sizde az fesat degilmissiniz kusura bakmayin olgunluk sifir masallah..

size cevabinizi aslinda en basinda konu içerigimde vermisim.. okuyarak müdehale etseydiniz yorum yapsam mi yapmasam mi diye kasmazdiniz kendinizi...

merhaba kk-'nün hatunlari,

Bu arada kasmadim zaten cok rahat yazdim gulerek okudum gulerek yazdin hayatta kendimi neye kasip neye kasmayacagimi senden daha iyi bildigim belli iyi sabahlar

Hahaa haahhaaahaa
cok guldum. Yav siz insanlara acik profil seklinde paylasiyorsunuz. Degil gorumce dunyanin oteki ucundaki insanlar bile bunlari tekrar paylasir ne var bunda. deg8l gorumce cocuk istismari yapan insanlar bile bunlara erisiyorlar malesef.
Muhtemelen kadin cocugun dogum gunu fotograflari bulunsun diye paylasmis. Artik herseyi sanalda biriktirmiyor muyuz.
paylasimin altina ayy dogum gunu kutladik cok da guzel oldu mu yazmis ????

maşallah ablaya bak sen...!!! acaba damadınızın ailesiyle küsmesinin sebebi sen olabilir misin? sinirden ölmüş patlamışsın. kardeşin birşey demezken sen kim oluyorsunda yorum yapıyorsun. hep sizin gibi ortalık karıştırıcı insanlardan dolayı aileler arasında küslük oluyor.

Kardeşinizi rahatlatmak yerine , körüklüyorsunuz. Gerçekten gerçek sevginiz varsa ona karşı böyle yapmayın.
Üstelik " annem duysa tepkisi ne olur " dediğinize göre oda sizin gibi sakinleştirmek yerine daha çok karıştıranlardan mı diye duşundum.
Erkek ailesinin önemli olduğu kadar kız ailesi de onemli

ben de, sizin görümceniz zannettim.iyi de siz kardeşinizin, görümcesiyle olan ilişkisine niye bu kadar müdahil oluyorsunuz?
altın takmamış,halalık yapmamış,bu kardeşinizin,eşinin ve halanın arasındaki mesele...bence fazla müdahale etmeyin.damadınızın da sabrını zorlamayın.

her ne kadar ilgilenmeselerde yeğeniniz onların kanından. görümceside yeğenini paylaşmak istemiş olabilir. bence çok abartmışsınız.

Bence kendisi çekmiş gibi değil de sadece paylaşmak istemiş.
Abartıldığını düşünüyorum.
Madem görmesini paylaşmasını istemiyorsunuz engellemek yerine gönderilerinizi sınırlandırsaydınız da görmeseydi.

sevmediğiniz,nefret ettiğiniz insanların face'inizde ne işi var.madem bu kadar rahatsızsınız engelleyin.haaa kardeşimin face'inde varlar diyorsan da demek ki kardeşin ve kocası senin düşündüğün kadar rahatsız değiller.üstelik hediye almayınca halalık ve babaannelik bitmiyor.kardeşinizin ailesine bu kadar müdahale etme hakkınız yok

Çok merak ettiğim için soruyorum, amcanızın maddi katkısı ne kadar ki halanın dahil olmadıgı doğum günü partisine dahil oluyor???

Son düzenleme:
yangına körükle gidiyorsunuz, madem fotoların paylaşımını istemiyorsunuz, herkese açık yapmayın. listemde olduğu için gördü diyorsanız, engelleyin. benim listemde değil ablamın listesinden aldı diyorsanız, ablanız engellesin. yok engelleyemez tatsızlık çıkar diyorsanız, kısıtlılar listesine dahil etsin. seçenekler bitmez.
ama paylaşıp da halası fotoları arakladı diyorsanız, yahu halası o. siz nasıl teyze iseniz o da hala. çocukları öfkenizin dışında tutun.
bir bardak suda fırtına koparıyorsunuz. ben enişteye şaşırdım. neden olaya müdahil olup büyütmenize izin veriyor. kardeşiniz daha enteresan bu kadar arkasından tepki veriyor hala feysinde tutuyor. kısıtlılar listesine alsın, her paylaşımını göstermesin.
siz karışmayın, onlar aile.
sevdiği için paylaştığını düşünemez misiniz. olayları büyütmeyin, ortamı sakinleştirin, herkesin hayrına. yok ben öfkeliyim, bunu sindiremem diyorsanız uzak durun, zarar verirsiniz.
saygı konusunu bence tekrar düşünün.

Benim görüsmedigim gorumcem benim kizimin
Resimlerini paylaşsaydi şöyle düşünürdüm,
beni sevmiyor ama en azından yiğenine değer veriyor hayır siz neden bu kadar abartıyorsunuz anlamış değilim

" yegenimin çekirdek ailesi, annesinin çekirdek ailesi ve annesinin amcasinin ailesiyle... biraz karisik gelebilir bu durum
yani kardesim, biz ve amcamlar kutladik.. pastali-yemekli vs vs... "

bu çekirdeğe annesinin amcası dahil oluyor ama halayı foto paylaştığı için suçluyorsunuz. çok enteresansınız.
aslında enişteniz daha enteresan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…