Saygisiz görümce..

bu kadar büyütecek birşey göremedim. yaptığı biraz görgüsüzlük ve saçma ama sinirden boğulmaya gerek var mı? dengesiz insan deyip geçeceksin bir daha da onun göreceği resimler koymayacaksın o kadar. zaten bugün koyduğu resim 1-2 ay sonra eskir unutulur. ne var ki sanki kardeşinin çocuğunu çaldı

aman hiç sevmiyorum zaten facebooku. atmasaydınız siz de resim. sonra yok etiketledi yok tagledi bilmem ne. kim icat etti bu işleri ya. derde bak

Ben sizi çok iyi anladim burda çok takmışsınız diyenler kesin görümce. Bizde de var böyle ilgisiz bir görümce dışarı farklı yansıtıyor. Annesine yani kayınvalideme yegeni ni özledigini söylüyor biz gidince kac defa arkadaslarıyla gezmeye gidiyor ya da odasına kapanıyor.iyi niyetle birşey yaptığını düşünmüyorum. Sadece kardesiniz bosverin diyorsa uzatmayın o da sinir olmuştur ama olay büyüdükçe eşi çok uzülecegi için konuyu kapatmak istiyordur.biz de öyle oluyordu.ben eşim üzülmesin diye birçok konuyu kapatıyorum ruhsuz vicdansiz bencil kişiliksiz kıskanc görgüsüz geçimsiz mutsuz gorümcemle ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…