Saygısız Komşu

andie

Kendime yenibir ben lazım
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
1.399
291
373
Merhaba,
Şu an üst katta oturan öğrenci adı altındaki terbiyesizler son ses müzik dinliyor öyle bir ses ki artık sokaktan geçenler kafalarını kaldırıp apartmana bakmaya başladı
Oturan çocuk sorunlu o yüzden çıkıp şikayet edemiyorum yöneticinin üzerine yürümüş çünkü daha önce ev sahibine ulaşılamıyor o yüzden evden de attıramıyoruz
Tam bir baş belası yani
Resmen şansını zorluyor şu an
Ses o kadar yüksek ki
Ben ne yapabilirim?
Yönetici de yok şu an evde yazlığa gitti
Polisi arasam mı çocukla muhatap olmak istemiyorum bütün apartman yaka silkmiş durumda
Belediyenin gürültü şikayet hattını arasam hafta sonu
bilemedim bir akıl verin
Ne yaparsam ne olur hiç bilmiyorum.
Yardımınız gerek.

Zabıta ilgilenir sanırım
Daha önce hiç şikayette bulunmadım bilmiyorum ki
ara polisi bence
umarım onlar gelene kadar ses kesilmiş olmaz, büyük bi apartmansa kimin şikayet ettiğini anlamaz
Ben de ondan arayamıyorum polis gelene kadar kapatırlarsa ne yapacağım bilmiyorum şu an kesildi ses umarım tekrar AçmaZ
Birisini attirmak icin ev sahibine ihtiyac duyulmaz imzayla polisle belediye sikayetleriyle attirabilirsiniz.
Ev sahibi sozlesmesi olan birine cik deme hakkina sahip degil malesef.
Teşekkür ederim yöneticiyle komşularla konuşacağım mutlaka yeter artık apartmanda huzur bırakmadılar her türlü terbiyesizlik var.

Üsluba bak ya bence sizin de saygi bakimindan komşudan aşagi kalir yaniniz yok en gicik oldugum insan tipi onu attiririm bunu yaptiririm o kim ki sorunlu baş belasi bilmem ne. siz kendinizi ne saniyorsunuz elalemin arkasindan atip tutacaginiza insan gibi kapiya gider insan gibi sıkıntinizi soylersiniz

Teşekkür ederim yöneticiyle komşularla konuşacağım mutlaka yeter artık apartmanda huzur bırakmadılar her türlü terbiyesizlik var.
Bazi ev sahipleri kiracisinin kim olduguna degil parasina bakiyor.Ev sahibi yeniden kiraya verirken gozunuz uzerinde olsun bence.

Attırmak mı? Böyle bişeye Hakkı'nız yok, müzik dışında size direkt bir zararı var mı?
Uyarı veya çözüme ulaştırmak yönünden bakın. Haklı ya da haksız eşit şartlardasınıx

Hemen 155 i arayın. Geçen gün gecenin olmuş 12 si hala sokakta oy farfara çalıyorlardı, 155 e ihbar ettim 10 dk da kesildi ses, boşuna 2 saat gıygıylarını dinlemişim

Bi cozum bulursan bana soyle ama polisi bosuna arama hic ise yaramaz..daha once arabamin butun lastiklerini patlatmislardi pilis cagirdim sikayet et mahkemeyle ugrasdediler..az oncede arabanin dibinde top oynuyorlardi kac defa uyardim anlamadilr bide mahalenin koca ayisinin kizi koca yavru ayi beni dovmeye kalkti birde ustune hakaretler hakaretler cete olmuslar basetmek mumkun degil...bide it iti isirmaz aynen oyle bi mevzu icindeyim..sakin kendi halimde oldugum icin benle ugrasmak icin first ariyorlar..tabi bide her kavgamizda bizi bunlara rezil etmeye bayilan pisirik ise yarramaz kocamin katkisini onlara verdigi cesareti gozardi etsem haksizlik olur...
Nedir cektigim sessiz narin bi insan olmanin mukafati bu olmamali

Ya yemin ederim kader ortağıyiz. Burada da var babasına güvenip üstüme yürüyen bir kız sessiz olsunlar diye uyardığım için hemde. Gece 1 e kadar bağır çağır aşağısı hayvanat bahçesine döndü bunlara çare yok resmen.

senın suan ozgurluk alanını işgal ediyor.ara tabı kı polisi

Attırırım dıyecegınıze guzelce uyarıda bulun.Öğrencı bu bıraz anlayıslı ol yasıda kucuk bellı kı .Yemek götur ıyılık yap bak nasıl dınlıyor sozunu dogrudan kapısına rahatsız oluyorum dıyerek gıdersen ters tepkı yapar .Ablsm sana yemek getırdım acıkmıssın dır yada kokusu gelmıstır de ver sonrada muzık sesı duvarlar ınce cok gelıyor asagı bıraz kısık olursa tamam ablacım de olsun bıtsın.

Bizim 2 blok ötede park var gece olunca serseri tayfası arabayla gelip alkol alıyor, son ses de müzik açıyorlar tabi arabadan. Geçen gece, saat olmuş 3,30 aynı şeyi yaptılar, dayanamadım polisi aradım. Şikayet ettim. 20 dk içinde geldiler, balkondan gözetledim çünkü oradan biliyorum. Üstelik polisin gelmesine 2 dk kala müziği kapatmışlardı. Belki polisi gördüklerinde de kapatmış olabilirler ama sanmam çünkü ara ara 1 dk durup başka şarkıya geçiş yapıyorlardı. Polis geldi ve dağıttı onları, defolup gittiler. Polis de gelmişken mahalleyi dolaşarak kolaçan etti ve gitti. Size tavsiyem, en yakın polis merkezini arayın. Saat kaç olursa olsun arayın yani, gelmezlerse bile tekrar tekrar arayın. Belki polisi karşısında görürse bir daha yapmaz.

İnsanımız normal olsa kapıya git uyar derdim ama gürültü için uyarıldı diye öldürülen var, ben olsam cesaret edemezdim. İnsanımızın çoğu bi tuhaf, psikolojisi bozuk ya da çok agresif.

Ah kardesim banada bi akil ver ben ne yapay bu cetelesmis sulaleryle...birde surekli her halti yapiyorlar tepki verdigimdede rahatsz oluyorsan git o zamn burdan diyorlar kendi evimden kovuyorlar srfszlr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…