Üsluba bak ya bence sizin de saygi bakimindan komşudan aşagi kalir yaniniz yok en gicik oldugum insan tipi onu attiririm bunu yaptiririm o kim ki sorunlu baş belasi bilmem ne. siz kendinizi ne saniyorsunuz elalemin arkasindan atip tutacaginiza insan gibi kapiya gider insan gibi sıkıntinizi soylersiniz
Attırmak mı? Böyle bişeye Hakkı'nız yok, müzik dışında size direkt bir zararı var mı?
Uyarı veya çözüme ulaştırmak yönünden bakın. Haklı ya da haksız eşit şartlardasınıx
Bi cozum bulursan bana soyle ama polisi bosuna arama hic ise yaramaz..daha once arabamin butun lastiklerini patlatmislardi pilis cagirdim sikayet et mahkemeyle ugrasdediler..az oncede arabanin dibinde top oynuyorlardi kac defa uyardim anlamadilr bide mahalenin koca ayisinin kizi koca yavru ayi beni dovmeye kalkti birde ustune hakaretler hakaretler cete olmuslar basetmek mumkun degil...bide it iti isirmaz aynen oyle bi mevzu icindeyim..sakin kendi halimde oldugum icin benle ugrasmak icin first ariyorlar..tabi bide her kavgamizda bizi bunlara rezil etmeye bayilan pisirik ise yarramaz kocamin katkisini onlara verdigi cesareti gozardi etsem haksizlik olur...
Nedir cektigim sessiz narin bi insan olmanin mukafati bu olmamali
akşam 7 den sonra yasakmış sanırım internette öyle okudumGündüz saatlerinde polisin birşey yapıcağını sanmıyorum
Attırırım dıyecegınıze guzelce uyarıda bulun.Öğrencı bu bıraz anlayıslı ol yasıda kucuk bellı kı .Yemek götur ıyılık yap bak nasıl dınlıyor sozunu dogrudan kapısına rahatsız oluyorum dıyerek gıdersen ters tepkı yapar .Ablsm sana yemek getırdım acıkmıssın dır yada kokusu gelmıstır de ver sonrada muzık sesı duvarlar ınce cok gelıyor asagı bıraz kısık olursa tamam ablacım de olsun bıtsın.
Bizim 2 blok ötede park var gece olunca serseri tayfası arabayla gelip alkol alıyor, son ses de müzik açıyorlar tabi arabadan. Geçen gece, saat olmuş 3,30 aynı şeyi yaptılar, dayanamadım polisi aradım. Şikayet ettim. 20 dk içinde geldiler, balkondan gözetledim çünkü oradan biliyorum. Üstelik polisin gelmesine 2 dk kala müziği kapatmışlardı. Belki polisi gördüklerinde de kapatmış olabilirler ama sanmam çünkü ara ara 1 dk durup başka şarkıya geçiş yapıyorlardı. Polis geldi ve dağıttı onları, defolup gittiler. Polis de gelmişken mahalleyi dolaşarak kolaçan etti ve gitti. Size tavsiyem, en yakın polis merkezini arayın. Saat kaç olursa olsun arayın yani, gelmezlerse bile tekrar tekrar arayın. Belki polisi karşısında görürse bir daha yapmaz.
İnsanımız normal olsa kapıya git uyar derdim ama gürültü için uyarıldı diye öldürülen var, ben olsam cesaret edemezdim. İnsanımızın çoğu bi tuhaf, psikolojisi bozuk ya da çok agresif.
Hemen magdur edebiyati yapmayin. Ogrenciymis yemek gotursunmus bla bla.. bazi insanlar cok rahat toplumda nasil yasamasi gerektigini bilmiyo. Muhtemelen uyduruk bi bolum okuyan ya da derslerini takmayan tipler. Not ögrenci gurultusunden bezmis bir ogrenciyim.
Saat 19.00 civarı açmışsınız konuyu saat 22.00'ye kadar belli bir desibelde gürültü çıkarma hakları var, sokak düğünü olsa gıkınız çıkmaz. Gücünüz de sadece öğrenciyi attırmaya yeter. Umarım aileleri dişlidir.
Biri de demiş ki kesin bölümleri uyduruktur. Bazılarının rüyasında göremeyeceği bir üniversiteden ve bölümden mezunum ama öğrenciyken ben de pek gürültü çıkarmayan bir tip değildim.
Apatmanda yaşıyor bu ogrenci. Bi Zahmet görgü kurallarina uysun. Nasıl öğrenciden yana olunabilir bu durumda. Bazen konulara yorum yapmamanin tek amacı konu sahibine muhalefet olmak gibi geliyor bana. Evet gerekirse evden de cikarilir. Bi çiftliğin ortasında tek başına yaşamıyor sonucta. Ortak bi yaşam alanı var diger insanlarla. Ayrica öğrenciye iyi davranmakla olacak is olsaydi eminim çoktan hallolmustu bu durum. Yöneticinin üstüne yürümüş diyor. Öğrenci oluşu bu saçmaliklari hakli kilmaz. Ayrıca gece gündüz farketmez. Komşu gurultusunun ne iğrenç bir sey olduğunu yaşamayan bilmez gerçekten. Geceniz gunduzunuz mahvoluyor. Uzun süredir var bu dert başımda cildirma noktasina geldim ve o kadar pişkin ve arsizlar ki hala ayni sekilde devam ediyorlar o kadar uyarıya rağmen.
Üst katımda öğrenciler oturuyor. Ilk taşındıkları günlerde gelip numarasını verdi çocuk. 'Ablacım çocuğun var sesimiz fazla çıkarsa bizi ara uyar' diye.
Onlar böyle ılımlı yaklaştıkları içinde insanın şikayet edesi gelmiyo.
Bazen sesleri oluyo tabi ama gençler gülsün eğlensinler diyorum.
Konu sahibi sadece kendisinin değil bütün apartmanın rahatsız olduğunu çekindiğini söylüyor. Belliki rahatsız bi tip. Bide yemek götürecekmis oldu canım.
Sonuç olarak polisi arayın.
adı öğrenci yaşı küçük değil maalesef hatta mezun olmuş bile olabilir
çünkü rahatsız olanlar mezun olunca taşınacaksın buradan demiş tamam dediği halde hala oturuyor
bunlar benim komşulardan duyduklarım niye tek başıma çocuğu attıracakmışım gibi bi tepki oldu anlayamıyorum
attıramıyoruz yazdım ben yukarda apartman sakinlerinin hepsi yani
ayrıca masum zararsız birini niye attıralım çocuğun belalı laf dinlemez olduğunu da yazdım ama bazıları anlamadan beni haksız bulmayı tercih etti
teşekkür ederim verdiğiniz fikir için
Saat 19.00 civarı açmışsınız konuyu saat 22.00'ye kadar belli bir desibelde gürültü çıkarma hakları var, sokak düğünü olsa gıkınız çıkmaz. Gücünüz de sadece öğrenciyi attırmaya yeter. Umarım aileleri dişlidir.
Biri de demiş ki kesin bölümleri uyduruktur. Bazılarının rüyasında göremeyeceği bir üniversiteden ve bölümden mezunum ama öğrenciyken ben de pek gürültü çıkarmayan bir tip değildim.
İnanmayanlar saçmalamışlar, hiç aklıma gelmezdi kırk yıl düşünsem . İyi ki anlattın valla merak ederdim ben gelip gidip bakardım artık :)Yeni gördüm cevap mesajlarını :) Ya şimdi geçen sene sokağın karşısındaki evlerden birinden inanılmaz yüksek seste müzik geliyordu, yazın. Gece tabi, rahatsız oldum ertesi gün de erken uyanmam gerekiyordu. Yaz mevsimi, illa gürültü olur dedim üstünde durmadım önce ama baktım kapatmıyorlar, ben de polisi aradım adresi de verdim ve beklemeye başladım. Polis geldi, gördüm geldiğini. Hiçbir şey yapmadan geri gittiler falan hatta tekrar aramıştım. Neyse bunlar susmadı ben de uyuyamadım uyku sorunum da vardı o dönem. Hatta polise kızıp burada konu bile açtım. Sabah oldu falan kapıya polisler geldiler benim ifademi aldılar bişey de söylemediler. Neden ihbar ettiniz, tam olarak neyden rahatsız oldunuz, başka bir ses duydunuz mu falan gibi sorular... Tanıyor musunuz vs. Sonradan bizim duyduğumuza göre benim ihbar ettiğim evde bir tecavüz olayı yaşanmış falan filan çok karışık sonrası ben de tam bilmiyorum. Nedir ne değildir belki de her şeyi kendi yaptı sonra da bana saldırdılar dedi ya da tam tersi, bilmiyoruz yani. Ama ben gerçekten sadece müzik sesi duymuştum başka da bişey duymadım. Doğru mu bilmiyorum ama kız çığlık attım kimse yardım etmedi falan demiş. Başka şeyler de duyduk doğru yanlış emin olmak zor ama burada söylemeyeyim onları. Bayağı karışmıştı ortalık yani. Bayağı sorguladılar beni sonra da bıraktılar benlik bi durum yoktu. Bazen olabiliyor böyle şeyler. Buydu yani olay. Hatta ben konu açmıştım inanmadılar güya ben uydurmuşum falan :)
Ben gece 11 12 ye kadar biliyorum hele yazın saat 7 gündüz demekakşam 7 den sonra yasakmış sanırım internette öyle okudum
çoğunuz sadece öğrenciye ve attırmaya takıldı değil mi
genç oldukları için öğrenci yazdım şu an mezun mu bitirdi mi ne halt ettiğini bilmiyorum zaten konu da bu değil
düğün planlı bir olaydır zaten şikayet edemezsiniz izin verilmiştir çünkü gerekli yerlerden
ama apartmanın 5. katından bar işletiliyormuş gibi devasa bir ses yükseliyorsa sokaktan her geçen kafasını kaldırıp bakıyorsa ve bu saatlerce sürüyorsa benim bunu şikayet etme karşı çıkma hakkım var
asıl kimsenin çevreyi rahatsız etmeye hakkı yok
ve maalesef gücümüz öğrenci attırmaya falan yetmiyor o öğrenci de bildiğiniz mazlumlardan değil her türlü pisliği kadına şiddeti bile uygulayan bir zat.
insanları yargılamadan önce iyi düşünün ayrıntıları öğrenin önce bir daha ki sefere.
Bazı problemler vardır ki çözülmez maalesef. Sizinki de o hesap olmuş. Size tavsiyem taşınma imkanınız varsa taşının, yoksa da kabullenip oturmaktan başka çare yok. Kış olsa bu kadar rahatsız olmazsınız muhtemelen, yazın camlar vs her şey açık...Ah kardesim banada bi akil ver ben ne yapay bu cetelesmis sulaleryle...birde surekli her halti yapiyorlar tepki verdigimdede rahatsz oluyorsan git o zamn burdan diyorlar kendi evimden kovuyorlar srfszlr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?