- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
- 83
neler olmuş? müzik sesi duysam aklıma en son gelecek şey o evde bi şeylerin kamufle edilmeye çalışıldığı olurdu+1
Geçen sene benim başıma geldi, komşunun biri son ses müzik açmıştı gecenin bir yarısı ve sabaha kadar sürdü. Sonra bi öğrendik ki neler olmuş neler...
Saat 19.00 civarı açmışsınız konuyu saat 22.00'ye kadar belli bir desibelde gürültü çıkarma hakları var, sokak düğünü olsa gıkınız çıkmaz. Gücünüz de sadece öğrenciyi attırmaya yeter. Umarım aileleri dişlidir.
Biri de demiş ki kesin bölümleri uyduruktur. Bazılarının rüyasında göremeyeceği bir üniversiteden ve bölümden mezunum ama öğrenciyken ben de pek gürültü çıkarmayan bir tip değildim.
Gücünüz de sadece öğrenciyi attırmaya yeter.
forum da denk gelmiştim bir ara taciz olayı mı ne vardı ya öyle bir konu işteneler olmuş? müzik sesi duysam aklıma en son gelecek şey o evde bi şeylerin kamufle edilmeye çalışıldığı olurdu
Ya bunu neden yapiyorsunuz .Anlat da iste devamini merak ettirion insani.+1
Geçen sene benim başıma geldi, komşunun biri son ses müzik açmıştı gecenin bir yarısı ve sabaha kadar sürdü. Sonra bi öğrendik ki neler olmuş neler...
Ya bunu neden yapiyorsunuz .Anlat da iste devamini merak ettirion insani.
Canim bizim üst kat komsu da öyleydi biz aşağı inip elektirik düğmesini indirmistikMerhaba,
Şu an üst katta oturan öğrenci adı altındaki terbiyesizler son ses müzik dinliyor öyle bir ses ki artık sokaktan geçenler kafalarını kaldırıp apartmana bakmaya başladı
Oturan çocuk sorunlu o yüzden çıkıp şikayet edemiyorum yöneticinin üzerine yürümüş çünkü daha önce ev sahibine ulaşılamıyor o yüzden evden de attıramıyoruz
Tam bir baş belası yani
Resmen şansını zorluyor şu an
Ses o kadar yüksek ki
Ben ne yapabilirim?
Yönetici de yok şu an evde yazlığa gitti
Polisi arasam mı çocukla muhatap olmak istemiyorum bütün apartman yaka silkmiş durumda
Belediyenin gürültü şikayet hattını arasam hafta sonu
bilemedim bir akıl verin
Ne yaparsam ne olur hiç bilmiyorum.
Yardımınız gerek.
Hemen 155 i arayın. Geçen gün gecenin olmuş 12 si hala sokakta oy farfara çalıyorlardı, 155 e ihbar ettim 10 dk da kesildi ses, boşuna 2 saat gıygıylarını dinlemişim
Hee hatırladım konunu şimdiii balık hafızalıyım yaaaYeni gördüm cevap mesajlarını :) Ya şimdi geçen sene sokağın karşısındaki evlerden birinden inanılmaz yüksek seste müzik geliyordu, yazın. Gece tabi, rahatsız oldum ertesi gün de erken uyanmam gerekiyordu. Yaz mevsimi, illa gürültü olur dedim üstünde durmadım önce ama baktım kapatmıyorlar, ben de polisi aradım adresi de verdim ve beklemeye başladım. Polis geldi, gördüm geldiğini. Hiçbir şey yapmadan geri gittiler falan hatta tekrar aramıştım. Neyse bunlar susmadı ben de uyuyamadım uyku sorunum da vardı o dönem. Hatta polise kızıp burada konu bile açtım. Sabah oldu falan kapıya polisler geldiler benim ifademi aldılar bişey de söylemediler. Neden ihbar ettiniz, tam olarak neyden rahatsız oldunuz, başka bir ses duydunuz mu falan gibi sorular... Tanıyor musunuz vs. Sonradan bizim duyduğumuza göre benim ihbar ettiğim evde bir tecavüz olayı yaşanmış falan filan çok karışık sonrası ben de tam bilmiyorum. Nedir ne değildir belki de her şeyi kendi yaptı sonra da bana saldırdılar dedi ya da tam tersi, bilmiyoruz yani. Ama ben gerçekten sadece müzik sesi duymuştum başka da bişey duymadım. Doğru mu bilmiyorum ama kız çığlık attım kimse yardım etmedi falan demiş. Başka şeyler de duyduk doğru yanlış emin olmak zor ama burada söylemeyeyim onları. Bayağı karışmıştı ortalık yani. Bayağı sorguladılar beni sonra da bıraktılar benlik bi durum yoktu. Bazen olabiliyor böyle şeyler. Buydu yani olay. Hatta ben konu açmıştım inanmadılar güya ben uydurmuşum falan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?