Saygısız mıyım cidden

Konu sahibi bu olayın sürekli olduğunu söylüyor. Siz sürekli oluyorsa dalgınlığına geliyor der misiniz? En son şiddete varmış olay. Hiç iyi bir yere gitmiyor.

odama dalıyosa
Sonra bi de çık dememe rağmen çıkmıyorsa
Elimi kolumu tutup çekiştiriyosa
Bi de üstüne üstlük kalkıp vuruyosa
Ben sapık da derim deli de derim
20 yaşında bi kızın odasına yanlışlıkla girdiyse pardon der çıkar
Hadi gel salonda bekliyorum der mesela

Hayır tabi ki benim dayimla bu tarz bi muahbbetim olmadı.
Ama burada zaten bizim dayilarimiz böyle davranmadığı için garipsedik zaten davranışlarıni.
Tedbirli olmakta faydalı var okuduklarim bu tarz bi hissiyat uyandirdi ben de umarım yaniliyoruzdur.
Bu konuda yanilmayi çok isterim .

Birçok kişinin aksine dayının sapık olduğunu düşünmüyorum, benzer bi dayı bende de var.. vurma odaya dalma yok ama sinirleri zıplatma, durduk yere can sıkacak şakalar yapma vs.. dayın olgun değil, eğitilmemiş.. kendini de eğitmemiş, boş gelmiş boş gidiyor, uzak dur.. sapık olduğu için değil, ruh sağlığın için..

Bu nasıl bi öneri ve nasıl bi zihniyet..
Dayısı haksız zaten, iftira niye? İftira atmak da bi suç, bilginiz olsun..

Şoyle konulara kendi ailenizi baz alarak bakmayin bence. Sizin dayinizla aranizdaki iliski iyi, samimi olabilir. Onu siz taniyorsunuz ve boyle dusunmeyebilirsiniz tabi.
Ama herkesin aile iliskileri bir olmaz. Herkesin dayisi cani kani olacak degil. Rahatsiz olduysa vardir bir durum.
Konu sahibi babaniza soylemekle iyi etmissiniz annenizin tutumunu hic sevmedim.

Bence dayı sapık ya da hasta değil. 2. Nesil Almancı arada kalmışlığını yaşıyor sadece. Sesin çabuk yükselmesi, fazla el kol kullanımı, konuşurken fiziksel temas hep anlaşılamama hissinden kaynaklanıyor.

Ay cok güldüm ya.. düsüncelerimi aynen dökmüssün, tipik almanci iste

Neticede konu sahibi dayisindan siddet gormus. Eve gelip ustunu degistirecegi zaman odaya dalmis. Surukleyerek odadan çıkarmış dayi sinir bozucu falan degil dayinin ciddi kisilik bozukluklari var ve o evden uzaklastirilmasi lazim.
Evet iftira hoş birsey degil ama etkili bir cozum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…