Saygısız mıyım cidden

Yurtdışında aynı hareketi kediye , köpeğe yapamaz . Burada gelmii özyeğenine saygıszılık yapıyor hemde kendi evinde.
Haksız değilsin , tepkini yumuşatma hiç...

Adam belki seni giyinirken yakalamak istedi. Kimse kusura bakmasın herkesten kötülük beklerim artık

Hasta mıdır nedir. 40 yaşına gelmis ergen ergen hareketler yapıyor.
Haklısınız kesinlikle. Defalarca söylemişsiniz laftan anlamıyor mu? İllaki cinnet mi gecirmeniz gerekiyordu?
Ki hala görüşücez diyormuş ruh hastası.
Allah kolaylik versin.

gündüzleri size gelmesin. kapıyı açmayın.

dayı sapık galiba el kol hareketleri yanaşmak için. uzak dur.

gerekirse dayın gidene dek başka bir akrabana git kalmaya baba tarafından olsun da gelemesin.

ama odanı kitle öyle git giremesin gelince odana eşyalarını da karıştırır bu.

Dayın kesinlikle niyeti bozmuş dokunmak için o aptal aptal uğraşmalar.

Hahaha bana ayni seyi yapsaydida gorseydi asil camur nasil olunuyor.

Normalde nasilsiniz bilemiyorum. Ama bu olayda kim olsa sinirleri ziplardi. Ne demek vurmak ya? O kimmis?

Dayım bana vursa annemle bir olup dayima gireriz arkadanda babam yetisir bu ne boyle civiklik akrabaliginda bi siniri var esim bile aniden odaya dalinca sinirleniyorum daha dun kolundan tutup attim kapi calmadan geldi diye

Dayınız deli mi ne

Adam hadsiz olabilir evet ama sapikligi nerden cikti yahu. Sizler akrabalariniza bu kadar onyargili bakabiliyo musunuz gercekten, pes.

Aptal değilse genç bir kizin odasına kapı calinmadan girilmeyecegini bilmesi gerek. Yine de kapı çalmayip pat diye giriyorsa görmeyi umduğu şeyler var demektir. Çık deneme rağmen ısrarla çıkmayıp dokunmak icin saçma sapan ayak diremesi de burnuma kotu kokular getirdi. Tamamen emin olamayız ama uzak durmakta fayda var. Kimseye güven olmaz.

Adam hadsiz olabilir evet ama sapikligi nerden cikti yahu. Sizler akrabalariniza bu kadar onyargili bakabiliyo musunuz gercekten, pes.
Genç bir kızın odasına aniden daliyorsa kimse iyi niyetle bakamaz ki.
O kız dışardan yeni gelmis üzerini değiştireceği apaçık ortada .
Ayrıca el şakası ne demek 19 yaşında genç kıza?
Yaşanan olaylar araştırmalar vs.taciz ve istismarin en çok aile yakinlarindan geldiğini doğruluyor malesef biraz googlamak yeterli kısa bir araştırmayla.

Sizin dayiniz odaya aniden dalinca siz dalginligina gelmis diyip sinirlenmek yerine cidden tacizci diye yaftalayabiliyor musunuz? Yanlis anlamayin soruyorum sadece. Ben sinirlenirim kizarim dusuncesiz derim ama sapik diyemem. Dayi bu ya canim kanim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…