Saygısız mıyım cidden

derya8988

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2017
2
9
1
28
Merhaba arkadaşlar. Bugün çok can sıkıcı bir durum yaşadım ve onu anlatmak istiyorum. Dayım Almanyadan geldi yaklaşık 3 haftadır burada tatil yapıyor. Bekar işte ve hareketleri tam çocuk gibi görseniz. Bakın dibime geliyor uğraşıyor insanca git dediğimde anlamıyor bağırdığımdada. Ve 19 yaşındayım. Neyse bugün sabah erkenden markete gittim. Bu ananemde kalıyor normalde, bize geliyor gündüzleri.Ben geldim marketten odama geçtim.Odaya direk dalıyor kapı çalmada yok git içeriyi topla diyor. Ben daha eve yeni girmişim üstümü bile değişmemişim.Ben sinirlendim çıkar mısın odamdan dedim. Anlamıyor elli kere tekrar ettim.Ya ben biraz küçük duruyorum bu böyle tuttu beni odamdan çıkarmaya çalışıyor artık bağırdım.Anlamıyor.Bakın diyorumki üstümü değişiyim geleceğim.Anlamıyo.Sonra iyice sinirlendim.Bana dediği şey vurucam şimdi.Ben iyice dellendim hıhı aynen dedim vurdu.Ya o an aklım gitti.Görmelisiniz kafayı yiyecektim.Ya koca adam 40 yaşında.Sanki karşısında yaşıtı adam varmış gibi bende haliyle vurdum yanımda deodorant şişesi vardı. Onu fırlattım.Annem desen 50 saat sonra gelmiş ayırmaya çalışıyo.Daha bana gelmiş diyorki seninle görüşücez.
Kafayı yiyeceğim ben mi suçluyum cidden.Koca adam vuruyo ben bağırıp karşılık verince suçlu oluyorum.Ya sizce de öylemi?
 
Hayır değilsin. Dayı kişisi yarım akıllı galiba.
Genç kızın odasına öyle dalınmaz sırf bu sebepten bile kovarım. Ama anlaşılan biraz problemli.
Babana falan şikayet et annen de bir şey diyemez o zaman.

Kapını da kilitle bu arada..
 
babanız yok mu evde? Ben olsam anneme değil babama söylerdim bu adam benim odama izinsiz giriyor diye. anneniz belki kardeşi olduğu için kırmak istemiyordur.
 
Direkt babanıza söyleyin. Almanya'da yapamayacağı hadsizlikleri burada yapıyor şuna bak. Sapık mıdır nedir. Sininli girişiciz eşek sudan gelinceye kadar pataklamak gerek densizi.
 
Sen hiç o deodorantı fırlatmayaydın iyiyidi.
Bana vurdu diye zır zır saatlerce ağlayabilirdin.. Sana vurması haksız ama senin de ona vurman seni de biraz haksız yapabilir.
Ha bu arada kapını kitle mutlaka bundan sonra. Ayıp denen bişi var canım...
 
Kendini koru gitinirken uyurken dikkat et dayin normal gelmedi.sana ne hakla vuruyor vurursa karşılığını alır hiç böyle bişey yok.annen toz kondurmayabilir kardeşi ama sen kendine dikkat et gerekirse babana soyle
 
GeriZekalı galiba kendisi hadsiz saygısız cahilll muatap olma babana söyle odama dalıyor bu diye
 
gerçi öneriyi yaparken ne günlere kaldık diye düşünüyorum ama bazen dinsizin hakkından imansız geliyor. annene ben içeride üstümü değiştirirken dayım odama girdi. çık dedim çıkmadı sütyenle gördü beni de. bırak sonrasıyla dayın uğraşsın.
 

çatlak herhalde, karşılık vermekle iyi etmişsin, ama bu cesareti nerden alıyor, cesaret aldıkları da en az onun kadar suçlu
dağdan gelmiş bağdakini kovuyor
 
O nasıl dayı öyle
Dayılarımdan biri ile 6 diğeri ile 7 yaş aramız, arkadaş gibiyiz, şakalaşırız, isimleri ile hitap ederim çoğu zaman, birlikte gezer tozarız da... çocukken aynı taekwondo kursuna gittiğimizden birbirimizi dövmüşlüğümüz bile var :)
Rahat bir dayı-yeğen ilişkimiz vardır yani de böylesi sacmalık.
Resmen ne kişiliğinize ne de kişisel alanınıza saygısı var.
Annenizin çanak tutması da hoş degil.
Odanıza izinsiz giremez, size emir veremez, il buyuramaz, fiziksel temasta bulunamaz, tehdit edemez vs vs.
Babanıza söyleyin.
Annenize de daha sert ve sakıncalı olarak anlatın ki uzak tutsun sizden.
 
Resmen taciz.Sana taciz davasi acarim hapislerde sürünürsün seni son kez uyariyorum de.Odama kapimi vurmadan girmeyeceksin.çiplakta olabilirdim de.
Saygisiz adam
 
Odaniza birden girmesi cok yanlis.Bence babaniza soyleyin.Bize misafir geldiginde aksamlari uyurken babam odanizi kilitleyin derdi.Demekki bir bildigi duydugu vardi.
 
Allahım daha neler okuyacağım, bugün ne tuhaf bu KK ((
DELİ Mİ BU ADAM
Anneniz de tavrını koymuyor mu
gelmesin size anneannenizin yanında kalsın bu nedir
tövbe tövbeeee
 
Vallahi billahi insan en yakınlarından korkmalı ilk, düşmanı dışarıda aramamalı. Ne cins insanlar var! Leş insan, vurmakta nedir. Ben bile sinirlendim. Tabi ki sen haklısın.
 
Burnuma hiç iyi kokular gelmedi. Kendini sakın. Taciz ve istismarların %90 ı akrabalardan kaynaklıdır.
Dayın girizgah yapıyor belki de bilinmez. El şakaları öküzlüğünün ispatı da olabilir bir şekilde temas etmeye çalışmasının da.
Babana söyle 'annem kardeşi diye anlamıyor beni sen uyar' de. Ve mutlaka gece ve yalnızken kapını kilitle.

Ben ortaokul çağımdayken amcamın oğlu bizde kaldı bir kaç ay. Ciddi bir durum olmadı ama sonra sonra kafamda bir şeyler uyandı. Allah korusun neler duyuyoruz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…