Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
şaka yolluda olsa benım aileme kufur edecek adamın kafasında yuzuğu parçalarım ben be şakaymış boyle şakamı olur. nasıl musade edıyorsun buna....bas tekmeyı gıtsın ya rezıl herıf
Şuanda kendisi askerde bugun ailemle disari cikmistik apartmana girdik aradi actim konustuk annen baban nasil dedi iyiler dedim sesimi duyuyolar mi dedi yok dedim onlarin ben bilmem napiyim diye bagira bagira kufur etti espri yaptigini dusunuyo
"dünya alemde seni ..............." de. patlat kahkahayı.. illaki şok olacak bu tepkin karşısında... "nasıl oluyomuş" de , belki o zaman dank eder.. ailesinin vermediği terbiyeyi sen verecek değilsin bu yaştan sonra...
"dünya alemde seni ..............." de. patlat kahkahayı.. illaki şok olacak bu tepkin karşısında... "nasıl oluyomuş" de , belki o zaman dank eder.. ailesinin vermediği terbiyeyi sen verecek değilsin bu yaştan sonra...
dinsizin hakkından imansız gelir sende onu küfürlü konuş arasına ,anasını ve babasınıda ekle , sonra
bekle gör ama sürekli, bırak şu cicim kız ayaklarını, görsün nasılmış !?