Saygısızlık değil mi ?

Bende de vardı böyle bi tip. Mesela tartışıyoruz ve dışardayız.sesini yükseltirdi. Bende olay büyümesin diye susar otururdum. Sonra konuşurdum bak dışarda böyle yapma hoş olmuyor toplum içinde derdim üzülüyorum diye anlatırdım. Bir konuştum 2 konuştum ama hep aynı şeyi tekrarlayıp benim abarttığımı söylerdi. Hatta ben söyledikçe ters tepti konu.
Sonunda baktım olacak gibi değil. Bir gün markette alışveriş yapıyoruz yine basit birşeyden ters bişey söyledi sesini de biraz yükseltti. Nasıl dolduysam yeterr ulaaannn diye bir çığlık attım milletin meraklı bakışları içinde oracıkta bıraktım atladım arabaya bastım gittim. O günden beri mum adam
Yani bazen gerçekten 'bi cinnet herşeyi halleder'

Kesinlikle haklısın ne kadar ayıp yaptığı bende olsam tepki gösterir küserdim

Niye olay anında tepki vermediniz, dinsizin hakkından imansız gelir brn olsam ablanın yanında derdim ki ekmek paran yok artistlik yapıyosun hele Bi geri gönder parayı görelim. Biz aman rezil olmayalım dedikçe tepki vermedikçe bu erkekler tepemize çıktı

Keşke bunu yapabilseydim ama daha fazla onun yüzünden malzeme olmak istemedim

Çoğu kez cinnet geçirmeme sebep oluyor zaten ama bende o kadar yoruldum ki küsmekten tavır yapmaktan adam anlamıyor

Keşke bunu yapabilseydim ama daha fazla onun yüzünden malzeme olmak istemedim
Erkekler hiç düşünmüyor malzeme mi oluruz karımı rezil mi ederim. Zeka katsayıları 5 boşverin Bi orta gelir Bide siz ona gol atarsınız şimdi çok uzatmayın olay anı gecmiş zaten imkanı bulunca yapıştırırsınız

Olaydan sonra unutmaya çalıştım oda hemen sarılmaya vs çalıştı zaten ama kaç gün oldu unutamıyorum çok zoruma gitti
Olaydan sonra sakince ifade etmeye çalıştım bi sabah hala kendini haklı görüyor ve beni hırpalamaya devam ediyor

Çoğu kez cinnet geçirmeme sebep oluyor zaten ama bende o kadar yoruldum ki küsmekten tavır yapmaktan adam anlamıyor
Ya da anlıyor ama işine gelmiyor. Öyleyse hiç önemsemeyin. Ama gerçekten önemsemeyin. Ters psikoloji uygulayın. Yani sinirlenmek yerine aksine daha neşeli daha bakımlı daha umursamaz olun. Yokmuş gibi davranın. Bu defa o şaşırsın ne oluyor diye bir düşünsün. Bu taktikte hep işe yarar bence deneyin

AA neden hırpalıyor sizi bence komusmaktan kırıldım demekten anlamıyo bu tipler, konusmaya çalışınca da amma uzattın be derler. Hakkettiği gibi davranın

Kötü hissettiyse bi dahakine yine kendi söyler sizi de uyarırdı bizden olacak diye.
Çözümü basit bir şey için milletin yanında eşinin kalbini kırmak olmamış.

El iyisi.Nerden bilicen sende kestiremedin tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…