saygısızlık mı bu

sadece eleştiri değil gerçekten öyle olsa hiç o konuda bir şey demem bir daha. ama hiç tahmin etmediğim bir şeye bozuluyor kırk yıl düşünsem kızacak bir şey var demem bunda. gereksiz yere huzur kaçırıyor nasıl davranıcam bilemedim

kesinlikle öyle düşünüyorum ben de ufak şeyler çok saçmaa bu kadar incelemek fenalık geliyor içime haksızlığa uğruyorum resmen

o kadar çok misafir çağırıyor ki mecbur yani ben oruç oruç devamlı misafir ağırlayamam ki tek başıma
Valla benim kocamın 15-30 kişi bile çağırdığı oluyor hiç bişiyede yardımcı olmuyor hasbam eşiniz en azından sizi düşünmüş yardımcı olmuş teşekkür etmek yerine yorum yapıp sinirlendirmişsiniz adamı teşekkür etsydiniz bari :)

Erkekler zaten genel olarak, başkalarının yanında çok konuşan, şen şakrak kadınlardan pek hoşlanmazlar... Heleki evlendikten sonra iyice batmaya başlar bu durum onlara... Sen de eşinin hassas olduğu noktaları göz önünde bulundurarak ona göre davran sorun hallolur bence kendiliğinden...

mısafırler gıttıkden sonra canım bıdaha daha az koyalımmı sekerı bılemedık ıkımızde fazla kacmıs cok guzeldı ama fazla seker bayıyo demek vaaarr
herkesın ıcınde fazla sekerlı olmus demek var :)
sana yapılmasını ıstemedıgın seyı sende yapma derım canım
yanlıs anlama benı
kotude olsa ellerıne saglık esım yaptı zahmet ettı saolsun derdım
sende dene bak duzelır

alınsam da saygısızlık mı olur bu yani. herşeyi saygıya bağlıyor ben o kadar kavga çıkarmam açıkçası belki de demiştir ama hiç alınmadığım için aklıma gelmiyor şuan

Emeğe saygı !!!
Bi yemeğe çok güzel olmuş demek insanı nasıl mutlu ediyosa tuzuna şekerine laf edilmeside mutsuz eder .
Evet bence saygısızlık

benim eşimde çok dikkat eder böyle şeylere..çözüm misafir yanında olumsuz yada onun hoşlanmayacağı birşey söylememek...

Eşiniz çok alıngan biriymiş (erkek ego'su). Eğer sizin yaptığınız yemekleri eleştirmiyorsa siz de yapmayın böylece sorunu da ortadan kaldırmış olursunuz. Arkadadaşları gittikten sonra söylersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…