Evliliğin oturması olayı bu işte. Zamanla birbirinizin hoşlanmadığı şeyleri kendinizden ödün vermemek şartıyla yapmamaya baslıyorsunuz. Neye sinirleneceğini biliyorsunuz.
Eşinizde demekki emek verdiği bir seyin baskalarının önünde eleştirilmesinden hoşlanmıyor.
Siz de bu eleştiriyi misafirler gittikten sonra yapsanız bir sey kaybetmezsiniz herhalde.
Zor olmasa gerek.
sadece eleştiri değil gerçekten öyle olsa hiç o konuda bir şey demem bir daha. ama hiç tahmin etmediğim bir şeye bozuluyor kırk yıl düşünsem kızacak bir şey var demem bunda. gereksiz yere huzur kaçırıyor nasıl davranıcam bilemedim
Süreklı herseye guzel olmasa bılr, doğru olmasa bıle karsımızdakı kısı mutlu olsun dıye yada egosu tatmın olsun dıye konuşamayız kı ,eleştirmedıgımız sürece doğruları nasıl bulucaz ,ya da gercek fıkrımızı nasıl paylaşacagız.Sonucta bahsettıgınız kısı esınız ınsan oyle ufak tefek seylerı takmamalı kanımca...
Valla benim kocamın 15-30 kişi bile çağırdığı oluyor hiç bişiyede yardımcı olmuyor hasbam eşiniz en azından sizi düşünmüş yardımcı olmuş teşekkür etmek yerine yorum yapıp sinirlendirmişsiniz adamı teşekkür etsydiniz bari :)
Erkekler zaten genel olarak, başkalarının yanında çok konuşan, şen şakrak kadınlardan pek hoşlanmazlar... Heleki evlendikten sonra iyice batmaya başlar bu durum onlara... Sen de eşinin hassas olduğu noktaları göz önünde bulundurarak ona göre davran sorun hallolur bence kendiliğinden...
mısafırler gıttıkden sonra canım bıdaha daha az koyalımmı sekerı bılemedık ıkımızde fazla kacmıs cok guzeldı ama fazla seker bayıyo demek vaaarr
herkesın ıcınde fazla sekerlı olmus demek var :)
sana yapılmasını ıstemedıgın seyı sende yapma derım canım
yanlıs anlama benı
kotude olsa ellerıne saglık esım yaptı zahmet ettı saolsun derdım
sende dene bak duzelır
alınsam da saygısızlık mı olur bu yani. herşeyi saygıya bağlıyor ben o kadar kavga çıkarmam açıkçası belki de demiştir ama hiç alınmadığım için aklıma gelmiyor şuan
Eşiniz çok alıngan biriymiş (erkek ego'su). Eğer sizin yaptığınız yemekleri eleştirmiyorsa siz de yapmayın böylece sorunu da ortadan kaldırmış olursunuz. Arkadadaşları gittikten sonra söylersiniz.