arkadaşlar merhaba schwarzkopf kullananların memnuniyetlerini yada şikayetlerini anlatması için açıorum bu konuyu:)ilk olarak ben başlym.bnm saçlrm platin ve biliosunuzki cok yıpranıo boyalı saçlar. bende bi çok sampuan kullandm ama schwarzkopf kadar iyi bi şampuan görmedim.ben schwarzkopfun gliss asian beauty adlı şampuanını kullanıorum,ve gliss onarıcı bakım sıvı saç kremini.bu iki ürün gerçekten hem fiyat hemde içerik açısındn bana mükemmel uyum sağlıo:)saçlarım acayip yumuşak ve parlak.eskiden ucları kazık gbydı ama smdi yıkıorum ve fön cekmesemde yumusacık ve ucları kötu drmuo.herkese tavsiye ederim ,ben bi de sampuanın içine çam esansı katıorum o da sacları beslio arkadslr. sizinde warmı schwarzkopf konusunda herhangi bi düşüncenz burada paylaşalım :teytey:
alex bu vital tüp boyalrının kalitesi nasıl kullanmışsın herhalde igora palette gibi mi?_
bende bugun aldım sıcak çikolata boyadım saçımı şimdi rengin tutmasını beklıyorum,guzel olcak gibi görünüyor :)
arkadaşım bende sıcak çikolata rengine boyatmayı düşünüyorum saçımın rengi kahverengi nasıl oldu sende biraz bilgi verirmisin?...
canım bnm saç hikayem çok uzun aslında ama kısaca şöyle söliyim,dore kumralın üzerine boyadım,kutuda 30 dk bekletın yazıyodu ama ben 40 dk beklettım ve rengı cok hoş oldu aralarda böle hafif kızıllıklar fılan oldu,daha açıklamamı ıstersen özel msj at yrdmcı olurum şutarafagitti
http://www.youtube.com/user/panacea81 ya kızzlarrrrrrrrrrr kopun gelin buraya
bu kız varya birsürü makyaj teknigi var kızda kendi yüüznde deniyo hepsini[/QUOTE=
Konuyla alakası yok ama o videodaki kzın gözüne sürdüğü neydi likit gibi onlardan türkiyede bulmak mümkün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?