Şampuan ve Saç Kremleri Schwarzkopf ürünleri nasıl memnun musunuz ?

ben gliss güçleştiren bakım maskesi aldım gerçekten süper oldu saçlarım kabarmasını bile azalttı

cnm dun glıss ın oıl nutrıtıve sampuanınıda sıvı sac kremınıde aldım fısfıslı duzlestrıcı ıcın aldım sıvı sac kremınıde duzlestrıcı oncesı kulanıbılcek bşi olsun ıstedım bırde glıssın kopugu vardı ısıya karsı dayanklı olan onu denıcem daha sorası avonada bakarım cnm yalnız benm saclarım bıraz hasas dokulme yapabılıo avanun bı sac kremını kulanmıstım dokme yaptı pek tercıh etmedım daha sora

ben vital tüp boya kullanıyorum gerçekten çok memnunum kızıl boyuyorum ve güzel tutuyo.kalıcı oluyo.tavsiye ederim.

bende glisss yaban gülü özlü (pembe)şampuan ve saç kremi kullanıyorum.çıktıktam sonra da sıvı saç kremini sürüyorum.yumuşacık oluyor.hem de çok güzel kokuyor.daha önce kullandığım hiçbir ürün bu sonucu vermemişti.

kızlar schaumada silikon yokmu yada glııs de.?Merak ettim yoksa bende alayım .ben nivea kullanıyorum sacımı mahvettım .boya üzerine röfle yaptırdım cok acık oldu terkrar boyadım. o saglıklı saclarım berbattttt oldu. renkte hıc yakısmadı düzeltmem lazım ama nasıl. sampuan arayısındayım. sacda kalan kur kullandım nıvae nın ama nafıle tık demiyooo.

schwarzkopf glıss in bütün saç bakım ürünlerini kullanıyorum.kazara yaptırdığım permadan sonra bile gliss sayesinde saçlarım hemen toparlandı.

bu zamana kadar her şampuanım bittiğinde farklı marka deneyen ben 3 yıldır aynı markayı kullanıyorum.çok memnunum.sadece sıkıldıkça glıss marka ama farklı seriden şampuan kullanıyorum.asian beauty serisi güzel kokuyor.onun en çok saç bakım maskesini beğeniyorum.ama silk gloos serisi şampuanı ve saç kremi süper yumuşak ve dolgun yapıyor.
ayrıca gün içinde o durulanmayan spreyi de kullanıyorum.hem güzel kokuyor hem de kolay taranıyor saçım.tavsiyeler reklam gibi oldu ama idare edin.daha yeni üyeyim.sevgiler

ben uzun zaman schwarzkopf glıss ürünlerni kullandım şampuanları saç kremleri maskeleri evet güzel bi marka diğer markalara bakarak ama bence en iisi doğal yollar benim saçlarım yanmıştı çok kötü bi durumdaydı bunları kulandım ama pek faydasını görmedim şuan barcelino saç yağı kullanıyorum ve benim içn mucize oldu saçlarım süper hem yumuşak hemde resmen yanıklar yokoldu hızlıda uzuyor tavsiye ederim doğal yollar herzaman daha iyidir :)

schwarzkopf'un saç açmada kullanılan ürünlerini kullanmamanızı öneririm. 2 kere saçımı elime aldım bu sebepten.

kızlar bende palette kutu boyalardan kullandım ve çok memnun kaldım.güzel bir ürün gerçekten evde saç boyayanlara tavsiye ederim.ilk boyamada hemen aynı renk tutuyor..

canım sen neye boyadın ve alt rengın neydı ben gecende markette altın kahveler serısının tam numara yı hatırlmıyorum ama 7.66 gıbı bı rengı vardı cok hos gozukuyodu acaba nasıl olur benım sacımda ıslem var ama en altta rofle uste kahve ve en son kullu kumral sacımda bırazcık kızıllık var

kızlar bende vitalin 8-4 kahve köpüğünü aldım bakalım bugün boyayacağım umarım güzel olur

arkadaşlar bu shauma diye bi şampuan var ya o artık Schwarzkopf firmasının değilmiş. yaptıkları anlaşmanın ta iki yıl önce süresi dolmuş ve türkiyedeki üretici firma elinde kalan ürünleri satıyormuş zaten fiyatları çok ucuz ve saçalrı dehşet döküyor. uyarmak stedima.s.

bencede schwarzkoph çok iyi bende kullandım gliss i ama çok pahalı bnm saçlarımda cok hemen bitiyo... bide glissin o tarafa spreyi var onu kullanıyorum yoksa açılmıyo saçlarım...schauma alın aynı firmanın hem daha ucuz ... ayrıca onları bu kdr iyi yapan özellikde içinde dimethicone(silikon) yok...belki forumda ddenk gelmişsinizdir ben burda öğrendiydim...şampuanın veya herhangi bi saç ürününün içinde dimethicone varsa o saça yapışıyo sacın nefes almasını engelliyo...o yüsden cok tavsiye ederim...

aaaaaa bunu bnm mesajdan sonra gördüm ve dehşet geçiriyorum şu an:bbo::bbo::bbo:

arkadaşlar bende bugün schwarzkopf boyalı saçlar için parlaklık veren kür isimli ürününü aldım daha önce kullanan varmı? Varsa memnun kalmışmışdı merak ediyorum cevap yazarsanız sevinirim.

canım ben de gliss kullanıyorum saç kremini ama ben okudum ve silikon madde var içinde gayette??
ama sacıma iyi geldiğii çin vazgecmedim ben seviyorummma.s

canım ben de gliss kullanıyorum saç kremini ama ben okudum ve silikon madde var içinde gayette??
ama sacıma iyi geldiğii çin vazgecmedim ben seviyorummma.s

saç spreyinde var suan baktımda ...ama sampuanlarında yıook o yüsden memnunum ben ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…