kızlar bende palette kutu boyalardan kullandım ve çok memnun kaldım.güzel bir ürün gerçekten evde saç boyayanlara tavsiye ederim.ilk boyamada hemen aynı renk tutuyor..
kızlar bende palette kutu boyalardan kullandım ve çok memnun kaldım.güzel bir ürün gerçekten evde saç boyayanlara tavsiye ederim.ilk boyamada hemen aynı renk tutuyor..
arkadaşlar bu shauma diye bi şampuan var ya o artık Schwarzkopf firmasının değilmiş. yaptıkları anlaşmanın ta iki yıl önce süresi dolmuş ve türkiyedeki üretici firma elinde kalan ürünleri satıyormuş zaten fiyatları çok ucuz ve saçalrı dehşet döküyor. uyarmak stedima.s.
bencede schwarzkoph çok iyi bende kullandım gliss i ama çok pahalı bnm saçlarımda cok hemen bitiyo... bide glissin o tarafa spreyi var onu kullanıyorum yoksa açılmıyo saçlarım...schauma alın aynı firmanın hem daha ucuz ... ayrıca onları bu kdr iyi yapan özellikde içinde dimethicone(silikon) yok...belki forumda ddenk gelmişsinizdir ben burda öğrendiydim...şampuanın veya herhangi bi saç ürününün içinde dimethicone varsa o saça yapışıyo sacın nefes almasını engelliyo...o yüsden cok tavsiye ederim...
canım ben de gliss kullanıyorum saç kremini ama ben okudum ve silikon madde var içinde gayette??
ama sacıma iyi geldiğii çin vazgecmedim ben seviyorummma.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?