Şampuan ve Saç Kremleri Schwarzkopf ürünleri nasıl memnun musunuz ?

acaba bu markanın hangi ürünü saç kırıkalrını onarmaya yardımcı
ve bu ürünü nerelerde bulabilirim.
bir de o ürünLe birlikte hangi şampuanı kullanmamı önerirsiniz?

Son düzenleme:
yaa onarıcı şampuanını alacaktım bende bütün çeşitleri yeni gelmiş ama hepsindede silikon vardı , fakat en son aldığım ipek sıvılı olanda yoktu anlamadım ki. içeriklerimi değişti yoksa varmıydı hepsindede

kızlar bende glıss onarıcı bakım şampuanı kullanıyourm hatta içine çam terebentide koyuyorum daha süper oluyo saçlarım çok işime yaradı ben çok memnunuma.s.a.s.

tatlım çam terebentini şampuanına ne kadar katıyosun saçı uzattığını duymuştum doğrumu bide bende glissin kremi var ama fısfıs değil normal saçım çok kuru ve cansız daha uygulamadım alalı baya oluyo ama haftada ne kadar uygulasamki off bilemiyorum:80::18:

Bugün bonacure'ün şampuanını aldım,dökülme karşıtı olanından... Bi deneyeceğim, fikirlerimi yazarım..

bende gliss sıvı saç kremi ve gliss shea cashmere şampuanını kullanıyorum ve çok memnunum.şimdi de gliss ultimate repair aldım saç kremi ve maskesini bir de onu deneyeceğim:95:

Bu marka populerliligini kaybetti mi ?

Bu marka populerliligini kaybetti mi ?
Kaybetti. Özellikle profesyonel serisinden biri olan Bonacure acil kurtarma kürü (kırmızı renkli olan).
Ortak şikayetler kaşınma yapması, kepeğe yol açması, kurtarmak kenarda dursun kimilerinde daha da kuruluk yapması.
Keza mavi renkli nem serisi var; o da aynı şekilde vaat ettiklerini yapamıyor.
Öte yandan yine aynı markaya ait Gliss serisinden memnuniyet oranı daha yüksek; en azından ortak şikayet yok.
Kılıçbalığı'nın açtığı evde Brezilya fönü ve keratin bakım yaptırma konusunda bir çok kişi bu marka hakkında şikayetlerini yazdı; ben de onlardan biriyim.

hiç güleceğim yoktu kazen,yıllar önce kullanmıştım,bugunlerde tekrar aklıma geldi,ismini hatırlamakta zorluk çektim,ve tekrar arştırma başladım,ben ıyı bir marka olduğunu düşünüyorum,ama marka piyasası çok genışledı,eskıden kerastase ve bonacure vardı,şimdi çokkk,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…