Şampuan ve Saç Kremleri Schwarzkopf ürünleri nasıl memnun musunuz ?

süper glıss şampuanları ben cok memnunum defalarca boyanan saclarımın dökülmesini ve kuruması engeledi ayrıca sac kremi kullanmanada gerek yok yumuşacık oluyor

Schwarzkopf'dan vazgeçmem şu anda dengeleyici şampuanını ve gliss onarıcı bakım kremini kullanıyorum ve çok memnunum

üründen memnun olan ne çok insan varmış :1rolleyes: Ben tesadüfen keşfettim bu markayı, Gliss şampuanları ve saç kremlerini saç tipinize göre seçtiğinizde çok başarılı, şu ana kadar en çok memnun olduğum saç bakım ürünü serisi diyebilirim. Mutlaka en az bir kere deneyin.

Ben çok memnunum yüz kremini ,saç şampuanını, saç kremini ve boyasını kullanıyorum.:1closedeyes:
Fiyatları çok uygun, kalite süper ....:lepi:

dah hiçbir ürününü kullanmadım ama saç kremleri falan güzel diyorlar deniyecem bakalım nasıl olduğuınu görücezzz.....

kızlar bu markanın sac boyası nasıl acaba. bugun bi markette indirime düşmiştü almaktan korktum. hep loreal kullanıyodum baya fiyat farkı vasr. kullananlar yorumlarını yazarmıu acaba rica etsemm

Ben de glissin asia şampuanını kullanıyorum,bazen de renk koruyucu olanını.Çok memnunum ipek gibi yapıyor.Bir de Gliss'in röfleli saçlar için ışıltı veren E vitaminli köpük gibi olan ürününü kullanıyorum.İçinde sim gibi şeyler olan.Dibe sürmemek gerekiyor yağlandırıyor ama çok memnunum yumuşaklık veriyor.

kızlar bu markanın sac boyası nasıl acaba. bugun bi markette indirime düşmiştü almaktan korktum. hep loreal kullanıyodum baya fiyat farkı vasr. kullananlar yorumlarını yazarmıu acaba rica etsemm

canım ,
ben uzun zamandır palette ve vital,igora kullanıyorum.hepsi de bu firmanın.
çok da memnunum.saçı yıpratmıyor ve de renk aynı tutuyor.
istersen bir dene.
ben şampuan ,saç kremi ve şekillendirici olarak da gliss kullanıyorum.çok da memnunum.
tavsiye ederim.
ucuz olması kalitesiz olması anlamına gelmiyor.hem uygun fiyatlı hem de kaliteli ürünler bence.

schwarzkopf markasını tek geçerim,cidden saç bakım ürünleri mükemmel.benim de saçlarım platin ve beni mutlu eden ürünlere sahip =)

ben saç dökülmesi için çıkarttığı ürününü kullanmıştım schwarzkopf un.Ve faydasını gördüm.25 ytl şampuanına ve 25 ytl de toniğine veriyordum.Ama saç dökülmesi için eğer bir şampuan arıyorsanız kesinlikle önereceğim bir marka DUCRAY(eczanelerde satılıyor) eczanede saç analizi yaptırdım ve kadın saç derimin çok kuru olduğunu ve saçımın çok çabuk yağlandığını söyledi ki doğru iki tür şampuan verdi bana.Biri daha büyük bi şişe beyaz kutusunun üstünde yeşil izgisi var diğeride daha küçük şişe ondada lacivert çizgi var.Büyük şişe olanıyla hergün yıkıyorum saçımı, küçük şişe olanıyla da haftada iki gün.ve inanılmaz şekilde birden kesti dökülmeyi

oil nutritive SIVI SAÇ KREMİ ni aldım.. sprey seklinde ve cok hosuma gitti.. uzun kullanımdan sonra fayda saglayabilecegimi düşünüyorum..

annem kullanıo shauma die bi şampuanını seneler oldu değiştirmiyo kepeğe karşı olanından
aslında çok ucuz ii olacağını sanmıorum ama annem beğendiğini sölüo

annem kullanıo shauma die bi şampuanını seneler oldu değiştirmiyo kepeğe karşı olanından
aslında çok ucuz ii olacağını sanmıorum ama annem beğendiğini sölüo

tatlım,
ucuz olan her şey kötü değildir ki....
inan bana bazı pahalı satılan markalara fark bile atar.
pahalı olması her zaman iyi ve güzel olacağı anlamına gelmez.
benim bildiğim ucuz ve kaliteli o kadar ürün var ki.
schauma da bunlardan biri.

ben dove kullanıyorum ama yurtta arkadaslarım schauma kullanıyodu..gayette memnundular ve degiştirmediler hatta bizde herseyin her markanın ürünün kritigi yapılırdı saatlerce.. oradan biliyorum ii bi sampuan oldugunu.. kullanan cok yani..

arkadaşlar peki vital ın platın sarısını yada küllü sarısını önerirmisiniz ve bu boyanın bı renk katoloğu varmıdır acaba?

benimkini dökmedi hatta gayet iyi geldi ama saçtan saça farklılık gösterebilir tabi =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…