- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
Düzenli değiştirmek gerek o zaman kumu :)Sonuna doğru azalında kalan amonyak kokusu baya az oluyormuş onda bende pek kötü yoruma denk gelmemiştim aslındaneyin büyüklüğü anlyamadım
Kumu her gün temizleyin mutlakaDüzenli değiştirmek gerek o zaman kumu :)
tecrübe ede ede öğrencez artık.
Wc yi demiştim
İnternetten aldım daha gelmedi o yüzden bilmiyorum açıkcası gelince görcezDüzenli değiştirmek gerek o zaman kumu :)
tecrübe ede ede öğrencez artık.
Wc yi demiştim
Düzenli temizlendi mi koku yapmıyor değil mi ?Kumu her gün temizleyin mutlaka
Biokitty aktif karbon kullanıyorum, iyi topaklanıyor. Büyük kum kabı kullandığım için 2 haftada bir yıkıyorum, yıkadıktan sonra tüm kumu döküp yeni koyuyorum.
Anladım :)İnternetten aldım daha gelmedi o yüzden bilmiyorum açıkcası gelince görcez
Küçük bi odam var oraya koydum ben.Düzenli temizlendi mi koku yapmıyor değil mi ?
Wc niz kapalı mı açık mı ?
Birde nereye koydunuz wc 'yi
Nereden aldınız ve ne kadara aldınız acaba tuvalet kabınıKüçük bi odam var oraya koydum ben.
Asla koku olmuyo.
Tuvalet epey büyük filtreli ve kapalı.
Banyoya koymayı düşünüyoruz banyomuz genişDüzenli temizlendi mi koku yapmıyor değil mi ?
Wc niz kapalı mı açık mı ?
Birde nereye koydunuz wc yi
Anladım :)
Wc yi nereye koymayı planlıyorsunuz.
Arkadaşımızın petshopundan herseyi toplu aldık o yüzden bilmiyorum fiyatını.Nereden aldınız ve ne kadara aldınız acaba tuvalet kabını
filtreli derken ? alt katta filtre var o şekilde mi ?Küçük bi odam var oraya koydum ben.
Asla koku olmuyo.
Tuvalet epey büyük filtreli ve kapalı.
wc nin birini iptal edelim demişti eşim ama orası da bana soğuk geldi . banyo da mantıklı onu da eşim istemedi bakalım nasıl olcak. yaş mama ve vitaminlerini aldınız mıBanyoya koymayı düşünüyoruz banyomuz geniş
Olur bence. Gimcatten alıcaz vitaminleri yaş mama bakmadık daha siz aldınız mıfiltreli derken ? alt katta filtre var o şekilde mi ?
wc nin birini iptal edelim demişti eşim ama orası da bana soğuk geldi . banyo da mantıklı onu da eşim istemedi bakalım nasıl olcak. yaş mama ve vitaminlerini aldınız mı
bu arada bayanlar salem dişi kedi ismine olur mu ?
Olur bence. Gimcatten alıcaz vitaminleri yaş mama bakmadık daha siz aldınız mı
Gimcatten alacaz bizde birde miamor marka krema alacaz birde .Olur bence. Gimcatten alıcaz vitaminleri yaş mama bakmadık daha siz aldınız mı
Şubatın ilk haftası gelir diye düşünüyoruz perşembe günü gidip görücez bakalım krema neye yarıyor bende bi kaç vitamin baktm ama bu malt vitaminlar falan yavruyken başlanıyormu acabaGimcatten alacaz bizde birde miamor marka krema alacaz birde .
Yaş mamaya gourmet düşünüyoruz ama şöyle bir durum var haftaya veteriner görüşmesi yapmayı düşünüyoruz . Marka konusunda da fikrini alırız dedik ay sonuna doğru da alırız mamalari.
Mia ne zaman geliyor.tarih belli mi
aynı zamanda gelecekler desene :)Şubatın ilk haftası gelir diye düşünüyoruz perşembe günü gidip görücez bakalım krema neye yarıyor bende bi kaç vitamin baktm ama bu malt vitaminlar falan yavruyken başlanıyormu acaba
Maltı biliyorumda kremayı duymamıştım veterinerden sonra benide bilgilendirirsen sevinirim :)aynı zamanda gelecekler desene :)
veteriner e soracaz o zaman sana da söylerim. maltta tüy içindi yuttuğu zaman dışkı ile atması için
kremayı kediyi alacağımız kişi önermişte ne için olduğunu bende unuttum .
tabi ki :)Maltı biliyorumda kremayı duymamıştım veterinerden sonra benide bilgilendirirsen sevinirim :)
12 aralıkta dogdu ortalama 2 aylık olacak . O zaman malta gerek yok değil mi.Kızlar merhaba,
Maltı yavruyken vermiyorlar. Tüy dökmeye başladığı dönemde veriliyor. Biz 6. ayda başladık veteriner tavsiyesiyle. Yuttuğu tüyleri dışkı ile atmasına yardımcı oluyor. Şuan 8 aylık kızım daha hiç kusması olmadı çok şükür.
Ben maltta veterinerin verdiği markayı kullanıyorum (candioli bolo via). Aşı döneminde de vitamin macununu kullanmistik. Bittiğinde gimcat alacağım.
Takviyelerde gimcat'i tavsiye ederim. Şuan taurinli ödül mamalarını kullanıyoruz. (Yavruyken ödül mamasına gerek yok.)
Veteriner misiniz ?Scottishlerin (yanlış kısırlaştırma dan bağımsız olarak) hepsinin eklem ağrısı çektiğini bilerek sahiplenin ve kedinizi çiftleştirmeyin. Tabi vicdan sahibiyseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?