- 10 Aralık 2020
- 775
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.303
- 28
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
Malta da kremalara da gerek yok bebekken. Kremalarin da içinde tamamlayıcı ürünler oluyor ama elzem değil. Zaten bebek daha Safiye :) Dediğim gibi belki veteriner önerirse vitamin macun verilir.12 aralıkta dogdu ortalama 2 aylık olacak . O zaman malta gerek yok değil mi.
Süt kremasılı besin var o ne içindi anımsayamadım sanırım
Oo ne güzel aynı anda gelicekler eve ikiside dişi çok güzel denk geldi ya :) masumlar apartmanından mı esinlendiniz bence daha güzel isimler olabilir ama tabi sizin tercihiniztabi ki :)
bizimkinin cinsiyeti belli oldu bugun dişi olacakmış :)
safiye ismi nasıl sizce
Dökülme için mi bide ben hap şeklinde olan bi vitamin gördüm baya azaltıyomuş dökülmeyiYazan oldu mu bilmiyorum ama olmazsa olmaz gimcat tüy topağı malt mutlaka alin
Merhaba bende tecrübesizim kedi konusunda da çok bilgilendirici olmuş mesajınız. Yavruyken sadece kuru mama ve arada yaş mama mı vermeliyiz o zaman çim malt vitaminler sonra mıKızlar merhaba,
Maltı yavruyken vermiyorlar. Tüy dökmeye başladığı dönemde veriliyor. Biz 6. ayda başladık veteriner tavsiyesiyle. Yuttuğu tüyleri dışkı ile atmasına yardımcı oluyor. Şuan 8 aylık kızım daha hiç kusması olmadı çok şükür.
Ben maltta veterinerin verdiği markayı kullanıyorum (candioli bolo via). Aşı döneminde de vitamin macununu kullanmistik. Bittiğinde gimcat alacağım.
Takviyelerde gimcat'i tavsiye ederim. Şuan taurinli ödül mamalarını kullanıyoruz. (Yavruyken ödül mamasına gerek yok.)
Luna sabrina paris birinde karar kılacaz bakalım.Malta da kremalara da gerek yok bebekken. Kremalarin da içinde tamamlayıcı ürünler oluyor ama elzem değil. Zaten bebek daha Safiye :) Dediğim gibi belki veteriner önerirse vitamin macun verilir.
Listem de var büyüdüğü zaman kullancaz değil mi .Yazan oldu mu bilmiyorum ama olmazsa olmaz gimcat tüy topağı malt mutlaka alin
Paris luna sabrina üçünden biri olacak.Oo ne güzel aynı anda gelicekler eve ikiside dişi çok güzel denk geldi ya :) masumlar apartmanından mı esinlendiniz bence daha güzel isimler olabilir ama tabi sizin tercihiniz
Çok ince gelmişti aralığı bize fırça şeklinde alırız demistikBirde furminatör tarak varmış kullanan varmı yada almayı düşünen
Perşembe veya cuma günü görmeye gidicez heycanlanıyoruz ya alacağımız kişi arada instagrama atıyor defalarca izliyoruzLuna sabrina paris birinde karar kılacaz bakalım.
Safiye yi severken ara da derim
Veteriner söyler sanırım dediginiz gibi.. Çok karışık geldi mama viraminvs si
Listem de var büyüdüğü zaman kullancaz değil mi .
Kullanımı nasıl bu arada.
Paris luna sabrina üçünden biri olacak.
Sitenin birinde görmüştüm hoşuma gitti
Video da attılar çok tatlı yaaaa
Tüyleri çok iyi topluyormuş bende o yüzden almayı düşündüm hem fırça hem onu alırız diye düşünüyorumÇok ince gelmişti aralığı bize fırça şeklinde alırız demistik
Yarın atayım size listemi . Vitamini bizde bilemedik . Veteriner ne derse onu vercez artık.Perşembe veya cuma günü görmeye gidicez heycanlanıyoruz ya alacağımız kişi arada instagrama atıyor defalarca izliyoruzalacağınız listede neler var ben baya bi vitamin falan bakıyodum ama yavruyken kullanılmıyormuş zaten furminatör tarak bakmıştım o bile yavruyken kullanılmıyormuş
Canı yanmaz mı ince ya .Tüyleri çok iyi topluyormuş bende o yüzden almayı düşündüm hem fırça hem onu alırız diye düşünüyorum
Sineklik varCanı yanmaz mı ince ya .
Pencerelerde tel var mı sizin
Bizde aldığımızda götürücez bi veterinere o zaman konuşcaz herşeyi ama ben kediyle kafayı bozdum herşeyi hazır etmek istiyorum ama onlar için aceleci olmaya gerek yok demekki. Atarım tabi inşallah siz gidip göremiyormusunuz biz arkadaşımdan alıyoruz o yüzden haberlerini alıyoruz devamlıYarın atayım size listemi . Vitamini bizde bilemedik . Veteriner ne derse onu vercez artık.
Ne güzel ya dokunacaksınız çok heyecanlı . Resim atarsınız bizde burdan severiz yavruyu olur mu
Merhaba bende tecrübesizim kedi konusunda da çok bilgilendirici olmuş mesajınız. Yavruyken sadece kuru mama ve arada yaş mama mı vermeliyiz o zaman çim malt vitaminler sonra mı
Hangi mamayı kullanıyorsunuz
En önemlisi kuru mama
Ben haftada bir de yaş mama veriyorum geldiğinden beri.
Haftada bir çorba kaşığı kadar yoğurt veriyorum.
Vitamin macununa 2 aylıkken alerjisi olduğu için başladık. bitene kadar kullandık hem de aşı dönemini daha rahat atlatsin diye verdi veteriner, o da zorunlu bisey değildi yani.
Ödül maması vs biraz daha büyüdükten sonra verirsiniz dedi vet.
Malta da 5.5-6 aylıkken başladık.
Çim hiç vermedim.
Royal canin kullanıyoruz.Hangi mamayı kullanıyorsunuz
hayır hayır . kediler kendi temizliğini kendileri yapar bilirsiniz. dilleri tırtıklı ve sert bir yapıya sahiptir. bütün gün kendini yalar yalar :) dolatısıtla bir sürü tüy yutar. bu zamanla midesinde birikir ve rahatsızlık verir kusturur ya da bakteri yapar. bu sebeple malt kullanılması gerekir. gimcat bu konudaki en iyi marka. herhangi bir petshoptan alabilirsiniz. dilerseniz bir veterinere de sorabilirsiniz size bu bilgiyi verecektir.Dökülme için mi bide ben hap şeklinde olan bi vitamin gördüm baya azaltıyomuş dökülmeyi
Malt biliyorumda bu VMP tablet diye bi vitamin bu dökülmeyi azaltıyormuş malt harici almayı düşünüyordum.hayır hayır . kediler kendi temizliğini kendileri yapar bilirsiniz. dilleri tırtıklı ve sert bir yapıya sahiptir. bütün gün kendini yalar yalar :) dolatısıtla bir sürü tüy yutar. bu zamanla midesinde birikir ve rahatsızlık verir kusturur ya da bakteri yapar. bu sebeple malt kullanılması gerekir. gimcat bu konudaki en iyi marka. herhangi bir petshoptan alabilirsiniz. dilerseniz bir veterinere de sorabilirsiniz size bu bilgiyi verecektir.
Bizde birşey yok klıma takılıyor yaptırmamız lazımSineklik var
yeni doğmuş halini gördük video atıyor sık sık resimde atıyor güzelde bakıyor gibi geldi bize :)Bizde aldığımızda götürücez bi veterinere o zaman konuşcaz herşeyi ama ben kediyle kafayı bozdum herşeyi hazır etmek istiyorum ama onlar için aceleci olmaya gerek yok demekki. Atarım tabi inşallah siz gidip göremiyormusunuz biz arkadaşımdan alıyoruz o yüzden haberlerini alıyoruz devamlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?