- 13 Kasım 2019
- 6.280
- 13.196
- 198
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
COCKER türüne baktım çok tatlı onlar . başka köpek düşündük annemler aile apartamanında yaşıyor . dama yuva yapar bakarız dedik . kabul etmediler . ondan sonra kediye bir andan karar verdik . dört gözle bekliyoruz . çok az kaldı :)O kediden kediye değişiyor canım.
Bizimki koltuk tırmalamaya bayılır ama aslında tırmalama tahtasına catnip ile alıştırmak mümkün. Biz koltukları değiştireceğiz diye umursamadık.
Ama kardeşimin kedisi çok uysal sakindir mesela o hiç yapmaz.
Ooo bizde anne tarafı komple hayvan bakar.
Bekar erkeklerinden tut evlilere kadar herkesin bir dört ayaklı evladı vardır.
Dişleri çıkmamış bir yavru alacaksanız tabi ilk başta yaş mama daha sık oluyor kuru mamaya geçişte de içine yaş mamayı karıştırıp yumuşatarak çay kaşığıyla az beslemedim
Hatta bizimki alıştı yerden yemek yemiyordu kaşıkla beslenmek istiyordu
Evet her fold hastalıklı olmuyor. Ama cins hayvanlar genellikle daha yatkın hastalıklara.
Ben de çok yakın bir zamanda cocker bir köpüş sahipleneceğim.
bizde anne babasını gördük . aile de bilinçli çiftleştiriyor. 3 kedisi vardı . bakalım bizim kedi ne olacakBenim oğluşum da scottish fold, çok insan canlısı, çok sosyal ve çok zeki bir kedicik.
Bizde sıkıntı yok çok şükür, farklı türle çiftleşme olduğunda sorun olmadığı söyleniyor birçok yerde, bayağı araştırarak, annesi ve babasını görerek veteriner aracılığı ile çiftleştirilen bir kediyi sahiplendik.
tşk ederim linke bakacamEklem hastalığının ortaya çıkması için kedilerden birinin fold olması yeterli. Diğer kedi başka ırktan olsa bile yavrularda büyük oranda hastalık görülüyor. Hastalığın şiddeti değişebilir tabii ki. Ama yine de yaşam kaliteleri büyük oranda etkileniyor.
Birçok ülkede yasak zaten fold üretimi.
Scottish Fold Kediler Ve Tüm Özellikleri, Bakımı | suzionline
Buradan bir veteriner hekimin konu hakkındaki röportajını okuyabilirsiniz. Kaynaklar da ekli zaten.
Aynı blogda kedi bakımıyla ilgili güzel içerikler de var. Tavsiye ederim.
Kısırlaştırma için de erkek de olsa dişi de olsa belli bir aydan sonra kısırlaştırabilirsiniz. Hatta dişilerde hiç kızgınlığa girmeden kısırlaştırmak meme sağlığı ve yumurtalık kistleri açısından daha çok önerilen bir şey.
Ah gerçekten mi?COCKER türüne baktım çok tatlı onlar . başka köpek düşündük annemler aile apartamanında yaşıyor . dama yuva yapar bakarız dedik . kabul etmediler . ondan sonra kediye bir andan karar verdik . dört gözle bekliyoruz . çok az kaldı :)
bizde anne babasını gördük . aile de bilinçli çiftleştiriyor. 3 kedisi vardı . bakalım bizim kedi ne olacak
çatal burun baktık yıllarca av köpeği enerjisini taşıyorsa daha çok dışarı çıkmak isteyebilir malesef . babam ava götürürdü birde bahçede açık kaldığı için sıkıntı yaşamadık. apartmanda nasıl olur bilemedimAh gerçekten mi?
Cocker benim hayalim. Ama bazı kişiler diyor ki av köpeği özellikleri taşıdıkları için klasik sabah ve akşam dışarı çıkartmak yeterli olmayabilirmiş. Aşırı enerji dolu bir köpekmiş ve ben enerjisini atamayınca agresif olabiliyormuş.
Siz böyle durumlarla karşılaştınız mı acaba?
Ben çok aradım çevremde sahiplendirme yapan var mı diye. Sosyal platformlar, barınaklar... Yavru istediğim için bulamadım
Bahçeli bir evde oturuyorum.çatal burun baktık yıllarca av köpeği enerjisini taşıyorsa daha çok dışarı çıkmak isteyebilir malesef . babam ava götürürdü birde bahçede açık kaldığı için sıkıntı yaşamadık. apartmanda nasıl olur bilemedim
Şuan uyandı, kendini sevdirmek için yatağa atlayıp kucağıma yattı, patilerini de dizilerime koydu yüzüme bakıyo :)COCKER türüne baktım çok tatlı onlar . başka köpek düşündük annemler aile apartamanında yaşıyor . dama yuva yapar bakarız dedik . kabul etmediler . ondan sonra kediye bir andan karar verdik . dört gözle bekliyoruz . çok az kaldı :)
bizde anne babasını gördük . aile de bilinçli çiftleştiriyor. 3 kedisi vardı . bakalım bizim kedi ne olacak
çok iyi :) ben tşk ederimBahçeli bir evde oturuyorum.
Oynaması için alan var ancak dışarıda değil evde yaşayacak. Anlıyorum teşekkür ediyorum
çok tatlı yaŞuan uyandı, kendini sevdirmek için yatağa atlayıp kucağıma yattı, patilerini de dizilerime koydu yüzüme bakıyo :)
Merhaba Ocak sonu gibi bizim de kedimiz gelicek bizde eşimle çok heycanlıyız mesajlarınızı görünce yazmak istedim neler almam gerektiğini bilmiyorum bu konu banada iyi oldu teşekkürler :)şubat başında yavru kedimiz geliyor . almam gereken çok şey var .
öncelikle kum topaklanan toz çıkarmayan bir marka bulmam lazım.
tuvaleti nasıl almam lazım ?
taşıma kafes markası plastik olanlar.
en önemlilerinden mama markası yavru olduğu için bir süre yavru için alacam ok. kuru alacam ama yaş mamayı ne zaman vermem lazım.
daha çok sorum var aslında sahiplendirecek bayan çok yardımcı oluyor ama başka fikirlerde iyi olur diye düşünüyoruz
bizim ki anne sütü daha çok alsın diye şubat başında alalım dedik :) günler geçmiyor değil mi :) neler aldınızMerhaba Ocak sonu gibi bizim de kedimiz gelicek bizde eşimle çok heycanlıyız mesajlarınızı görünce yazmak istedim neler almam gerektiğini bilmiyorum bu konu banada iyi oldu teşekkürler :)
bizimde ocak sonunda 45 günlük olacak ama 55-60 güne kadar anne sütü alsın istiyoruz :) Trendyoldan kedi başlangıç seti aldık herşey var içinde mamayla kumunu araştırıyoruz hangisi iyi olur diye siz karar verdiniz mi :) 1 ay nasıl geçicek bilmiyorum şimdiden hep onunla ilgili şeyler araştırarak vakit geçiriyorum :)bizim ki anne sütü daha çok alsın diye şubat başında alalım dedik :) günler geçmiyor değil mi :) neler aldınız
Biz de trendyoldan alacaktık sonra zaman geçsin diye parça parça almaya karar verdik.bizimde ocak sonunda 45 günlük olacak ama 55-60 güne kadar anne sütü alsın istiyoruz :) Trendyoldan kedi başlangıç seti aldık herşey var içinde mamayla kumunu araştırıyoruz hangisi iyi olur diye siz karar verdiniz mi :) 1 ay nasıl geçicek bilmiyorum şimdiden hep onunla ilgili şeyler araştırarak vakit geçiriyorum :)
Düşünüyoruz ama kararda veremiyoruz siz düşündünüz mü biizmki dişi olacak sizinkinin cinsiyeti ne :)Biz de trendyoldan alacaktık sonra zaman geçsin diye parça parça almaya karar verdik.
Tasıma sepeti tasma mama kapları aldık.
Yer minderi de aldık kumu eşim Trendyoldan getirtmiş bio birşeydi:)
Isim düşündünüz mü
kumu eşim biokats almış .Düşünüyoruz ama kararda veremiyoruz siz düşündünüz mü biizmki dişi olacak sizinkinin cinsiyeti ne :)
Birde mamaya karar verebildiniz mi biz şuan mama ve kum araştırıyoruz
Bizde Mia düşünüyoruz ama karar veremedik huyuna göre karar değiştirebiliriz bizdekumu eşim biokats almış .
mama proplan marka olabilir veteriner ile görüşüp son kararı verecez .
bizim cinsiyet belli değil büyük ihtimal ile dişi olacak .
safiye ismi hoşuma gitti :) beti de hoşumuza gitti geldiğinde huyuna göre karar verecez sanırım biz.
geçenlerde yavru kuş aldık mavi renk köpek gibi varya hem arkamdan koşuyor hem ısırıyorco koyduk ismini görmen lazım
erkek olursa da oscar diye düşünüyoruz
Duman rengi gibi olanlar dimi scottishlerşubat başında yavru kedimiz geliyor . almam gereken çok şey var .
öncelikle kum topaklanan toz çıkarmayan bir marka bulmam lazım.
tuvaleti nasıl almam lazım ?
taşıma kafes markası plastik olanlar.
en önemlilerinden mama markası yavru olduğu için bir süre yavru için alacam ok. kuru alacam ama yaş mamayı ne zaman vermem lazım.
daha çok sorum var aslında sahiplendirecek bayan çok yardımcı oluyor ama başka fikirlerde iyi olur diye düşünüyoruz
nd yi bizde duyduk royalcanın yurtdışından geliyormuş. bu ara gelişi durmuş. yaş mama baktın mı ?Bizde Mia düşünüyoruz ama karar veremedik huyuna göre karar değiştirebiliriz bizde. Kediyi alacağımız kişi anne kediye royal canin veriyormuş ama onada iyi demiyorlar iyi mamalarda baya pahalı bizde ND alıcaz sanırım. Kokusuz bir kum arayışı içindeyim
evetDuman rengi gibi olanlar dimi scottishler
Bizde kapalı aldık. Kumu atarsanız sevinirim fiyatından çok kokusu önemli benim içinnd yi bizde duyduk royalcanın yurtdışından geliyormuş. bu ara gelişi durmuş. yaş mama baktın mı ?
kumun resmini atarım istersen biraz pahalı ama normal kumlardan .
uvaleti kapalı alacam ben siz nasıl aldınız :)
mia çok güzelmiş bayıldım
evet
Koku sizin düzenli temizlemenizle alakalı diyorlar.Bizde kapalı aldık. Kumu atarsanız sevinirim fiyatından çok kokusu önemli benim içinyoutubedan bi kaç video baktım vancat aktif karbonlu diye bi kum varmış hiç koku olmuyormuş :)
Sonuna doğru azalında kalan amonyak kokusu baya az oluyormuş onda bende pek kötü yoruma denk gelmemiştim aslındaKoku sizin düzenli temizlemenizle alakalı diyorlar.
Kokusuna hiç bakmadım eve geçince koklayacam. Vancati duydum ama yorumları beğenmedi eşim :) .
Büyüklük nasıl en büyük boy mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?