İnşallah düzelir çok kötüyüm ağlamaktan gözlerm şiştiEvet kendi haline bırakın ,
Ara ara msj atabilirsiniz.
Ama bunaltmadan , üstüne gitmeden.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah düzelir çok kötüyüm ağlamaktan gözlerm şiştiEvet kendi haline bırakın ,
Ara ara msj atabilirsiniz.
Ama bunaltmadan , üstüne gitmeden.
Niye bu kadar harap ediyorsunuz ki kendinizi ?İnşallah düzelir çok kötüyüm ağlamaktan gözlerm şişti
Bilmiyorum çok seviyorum kendimden bile çokNiye bu kadar harap ediyorsunuz ki kendinizi ?
Bu kişiyi vazgeçilmez kılan ne sizin için ?
Biraz biraksan bu durumun seninle bi ilgisi oldugunu sanmiyorum zaman zaman bana da olur uzaklasmak isterim kendi halimle kalmak kimseyle konusmamakErkek arkadaşım 3 gündür soğuk neden böylesin diyorum sebepsiz sıkıntı diyor bişey yapmak istemiyor sana iyi gelir bişeyler yapalım diyorum yalvarıyorum yapmıyor, benimle mi ilgili diyorum bilmiyorum diyor sonrada herkese böyleyim ailemle bile konuşmuyorum diyor tek başıma kalmaya ihtiyacım var diyor, ben çok ilgili biriyim ona sürekli güzel şeyler gönderiyorum mutlu olsun diye kendimi feda ettim onun için ama hala mutlu değil beni biraz yalnız bırak diyor boğduğum için mi böyle ben kaybetmek istemiyorum canım yanıyor kaç gündür yemek bile yemiyorum içim yanıyor
Benden ayrılmasından çok korkuyorumBiraz biraksan bu durumun seninle bi ilgisi oldugunu sanmiyorum zaman zaman bana da olur uzaklasmak isterim kendi halimle kalmak kimseyle konusmamak
Hiç kimseyi kendinizden daha çok sevmeyin :)Bilmiyorum çok seviyorum kendimden bile çok
Daha yazmadım oda yazmadı kendimi zor tutuyprumHiç kimseyi kendinizden daha çok sevmeyin :)
Ki ayrılık , ölüm , hastalık , uzaklık ...
Herşey insanlar için.
Sadece beklemede kalın , o sizi arar :)
Yazmadım oda yazmıyor zor dayanıyorumYavrucuğum yazık etme kendine bir kaç gün dayan arama sorma kız arkadaşlarinla gez toz bir iki resim koy sosyal medyada görsün bence de onun bir tarafı kalkmış. Genceciksin çok sevsen de kendine eziyet etme.
Ya sıkılmıştır, ya başka biri vardır yol yapıyor ayrılmak icin yada gercekten başka bir durumu vardir ama bir kaç gün hiç arama
Benden ayrılmasından çok korkuyorum
Bunalıma girdi belki?
Aynen, oradaydınız çünküne bunalımı allak aşkına ayrılmak için bahane yapıyordur
Aynen, oradaydınız çünkü
Ona değişiklik olsun diye yalvarıyorumOkurken içim şişti. Nasıl bu kadar kaldırıyorsunuz adamların kıçlarını allasen? Herkes bırakın kendi haline diyor hala napacağım düzelir mi diyorsunuz. Yahu bi bırakın kendi haline atmayın mesaj falan aramayın ilgilenmeyin adam kendi kendine kalsın kendi muhasebesini yapsın ne sıkıntısı varsa çözsün. Anlatmak isterse zaten anlatır ne yalvarıyorsunuz dışarı çıkalım şunu yapalım diye? Valla ben bile şiştim.