Sebebi ben miyim?

şöyle erkekleri nerden buluyorsunuz, nasıl poposunu kaldırıyorsunuz anlamıyorum.
ben burda pozitif ayrımcılıktan yanayım. hemcinslerim daha pohpohlanmalı el üstünde tutulmalı diyorum.
biz flört ederken eşim çok el üstünde tuttu beni sağolsun evlenince illa ki sorunlar oluyor ama böyle saçma hareketleri olsa bir de oğlum var Allah bağışlar inş., kapıya koyarım.
sen nasıl döner nasıl düzelir benimle mi ilgili diye adamı şımartıyorsun.
genceciksin gez toz ye iç. hatta bu tavırlarından ötürü sen ayrıl yoluna bak.

Erkek arkadaşım 3 gündür soğuk neden böylesin diyorum sebepsiz sıkıntı diyor bişey yapmak istemiyor sana iyi gelir bişeyler yapalım diyorum yalvarıyorum yapmıyor, benimle mi ilgili diyorum bilmiyorum diyor sonrada herkese böyleyim ailemle bile konuşmuyorum diyor tek başıma kalmaya ihtiyacım var diyor, ben çok ilgili biriyim ona sürekli güzel şeyler gönderiyorum mutlu olsun diye kendimi feda ettim onun için ama hala mutlu değil beni biraz yalnız bırak diyor boğduğum için mi böyle ben kaybetmek istemiyorum canım yanıyor kaç gündür yemek bile yemiyorum içim yanıyor
Biraz biraksan bu durumun seninle bi ilgisi oldugunu sanmiyorum zaman zaman bana da olur uzaklasmak isterim kendi halimle kalmak kimseyle konusmamak

• Beğen
Reactions: KV_
Yavrucuğum yazık etme kendine bir kaç gün dayan arama sorma kız arkadaşlarinla gez toz bir iki resim koy sosyal medyada görsün bence de onun bir tarafı kalkmış. Genceciksin çok sevsen de kendine eziyet etme.
Ya sıkılmıştır, ya başka biri vardır yol yapıyor ayrılmak icin yada gercekten başka bir durumu vardir ama bir kaç gün hiç arama

Yavrucuğum yazık etme kendine bir kaç gün dayan arama sorma kız arkadaşlarinla gez toz bir iki resim koy sosyal medyada görsün bence de onun bir tarafı kalkmış. Genceciksin çok sevsen de kendine eziyet etme.
Ya sıkılmıştır, ya başka biri vardır yol yapıyor ayrılmak icin yada gercekten başka bir durumu vardir ama bir kaç gün hiç arama
Yazmadım oda yazmıyor zor dayanıyorum

Benden ayrılmasından çok korkuyorum

Ayrılırsa ayrılacak. Sen üsteledin diye fikri değişmez.
Belki gerçekten seninle ilgili değildir. O zaman da adamı boğmuş olursun, sıkılır.
O yüzden en iyisi kendi haline bırakmak.

Yol yapıyor, başka limanlara doğru çıkmış... gibi gibi

Okurken içim şişti. Nasıl bu kadar kaldırıyorsunuz adamların kıçlarını allasen? Herkes bırakın kendi haline diyor hala napacağım düzelir mi diyorsunuz. Yahu bi bırakın kendi haline atmayın mesaj falan aramayın ilgilenmeyin adam kendi kendine kalsın kendi muhasebesini yapsın ne sıkıntısı varsa çözsün. Anlatmak isterse zaten anlatır ne yalvarıyorsunuz dışarı çıkalım şunu yapalım diye? Valla ben bile şiştim.

Okurken içim şişti. Nasıl bu kadar kaldırıyorsunuz adamların kıçlarını allasen? Herkes bırakın kendi haline diyor hala napacağım düzelir mi diyorsunuz. Yahu bi bırakın kendi haline atmayın mesaj falan aramayın ilgilenmeyin adam kendi kendine kalsın kendi muhasebesini yapsın ne sıkıntısı varsa çözsün. Anlatmak isterse zaten anlatır ne yalvarıyorsunuz dışarı çıkalım şunu yapalım diye? Valla ben bile şiştim.
Ona değişiklik olsun diye yalvarıyorum

Back
X