Sebebi ben miyim?

Ona değişiklik olsun diye yalvarıyorum
Kardeşim adam istemiyor zorlama. Herkesim dediği gibi bi bırak artık kendi kendini de yeme boşuna. Ayrılacaksa sen yalvarsan da ayrılır. Ayrılmayacaksa sen köpek çeksen yine ayrılmaz. Ne kadar süredir birliktesiniz?

• Beğen
Reactions: KV_
Kardeşim adam istemiyor zorlama. Herkesim dediği gibi bi bırak artık kendi kendini de yeme boşuna. Ayrılacaksa sen yalvarsan da ayrılır. Ayrılmayacaksa sen köpek çeksen yine ayrılmaz. Ne kadar süredir birliktesiniz?
2 buçuk

Tam ayrılma dönemi gerçekten... ilişkinin 1buçuktan sonraki yaklaşık 2 yılı çok sıkıntılı geçiyor. Ayrılmak istiyorsa hiçbir güç buna mani olamaz ancak sizin zorunuzda size acıdığı için devam eder fakat eninde sonunda bir şekilde kopar. Bu dönem mevsim geçişi hava değişimi vs çok şey etken olabilir kendini kötü hissetmesinde yalnız sizinle ilgisi olmayabilir. Dediğim gibi üzerine gitmeyin bırakın biraz sakince kendinizi de yıpratmayın, olacaksa olacaktır.

Erkek arkadaşım 3 gündür soğuk neden böylesin diyorum sebepsiz sıkıntı diyor bişey yapmak istemiyor sana iyi gelir bişeyler yapalım diyorum yalvarıyorum yapmıyor, benimle mi ilgili diyorum bilmiyorum diyor sonrada herkese böyleyim ailemle bile konuşmuyorum diyor tek başıma kalmaya ihtiyacım var diyor, ben çok ilgili biriyim ona sürekli güzel şeyler gönderiyorum mutlu olsun diye kendimi feda ettim onun için ama hala mutlu değil beni biraz yalnız bırak diyor boğduğum için mi böyle ben kaybetmek istemiyorum canım yanıyor kaç gündür yemek bile yemiyorum içim yanıyor
ya demek ki yalnız kalmak istiyor üstüne gitme sende olur böyle dönem dönem mesela bana çok oluyor sevgilime diyorum bi akşam bi sabah yaz boğma beni sende öyle yap rahat ol gidecek olan zaten gidiyor

Canim bazi erkekler yogun ilgiden bunaliyor . evet sen sevdigin icin oylesin ama bunu bazen anlamayabilyorlar skma canini .dedigi gibi uzak kal biraz aklina kotu seyler getirme tbiki. Biraz kafa dinlesinbakalim sende dinletbiki. Seviyorsa ilgini farkedecektir zaten ilgilenmedigin donemde

Erkek arkadaşım 3 gündür soğuk neden böylesin diyorum sebepsiz sıkıntı diyor bişey yapmak istemiyor sana iyi gelir bişeyler yapalım diyorum yalvarıyorum yapmıyor, benimle mi ilgili diyorum bilmiyorum diyor sonrada herkese böyleyim ailemle bile konuşmuyorum diyor tek başıma kalmaya ihtiyacım var diyor, ben çok ilgili biriyim ona sürekli güzel şeyler gönderiyorum mutlu olsun diye kendimi feda ettim onun için ama hala mutlu değil beni biraz yalnız bırak diyor boğduğum için mi böyle ben kaybetmek istemiyorum canım yanıyor kaç gündür yemek bile yemiyorum içim yanıyor
Benim de böyle bir erkek arkadaşım vardı. Sakın kendinle ilgili olduğunu düşünme. Şımarık, kendini beğenen herifin teki işte. Seninle hiçbir alakası yok. Hiç üstüne gitme sakın, bak o zaman nasıl panikliyor,peşinden koşuyor? Tecrübeyle sabit kuzum.

İnsanların bazı donemleri olur kimseye tahammül edemezler. Gel gelelim sen bu bunalım döneminde sürekli ama neden, hadi beni sev, hadi ama şöyle yapalım, niçin, niçin, niçin diye darlarsan iş sarpa sarar. Şu hayatta sürat asıp kendini geri çeken kimsenin üzerine gitmeyin. Kesin irtibatı. Biraz yalnız durup aklı başına gelsin. Ha akillanip dönerse amenna yok hala "omo yolnoz kolmok osyoyorom" diye diretirse tek çare ağzının ortasına ıslak budaklı meşe odunuyla vurup depar ata ata kaçmak. Çok seviyorum demeyin hiç. Bu sevda boşuna le bu sevda boşuna:KK75: der önünüze bakmanızı salık veririm. Zira tek taraflı aşkın kimseye faydası yok.

Bence bunun sebebi maddiyat maddi açıdan daraldı o yüzden böyle diye düşünmekteyim

Erkeklerin donemlik ayiligi gelmistir kendi haline birak duzelir bir kac gune cok pohpohlamissin majesteleri bunalmis o sana yalvarsin bisi yapalim diye kacan kovalaniyo

Çok seviyorsan kesin kaybedersin onu ; ama sevmesen , değer vermesen, sallamasan ,amaan bana adam mi yok desen peşinden ayrılmazdi.

Kendi haline bırakın bı tarafı kalkmış fazla ilgiden ne hali varsa gorsun

niye bi tarafı kalkmış olsun ki?
belki aşırı ilgi boğmuştur. belki kişisel sorunları var. saygı duymayı öğrenmeliyiz. beni biraz kendi halime bırak demiş. kötü bişey mi demiş.

illa erkekleri taşlamaya gerek yok.

konu sahibi sizde abartmayın biraz rahat bırakın

niye bi tarafı kalkmış olsun ki?
belki aşırı ilgi boğmuştur. belki kişisel sorunları var. saygı duymayı öğrenmeliyiz. beni biraz kendi halime bırak demiş. kötü bişey mi demiş.

illa erkekleri taşlamaya gerek yok.

konu sahibi sizde abartmayın biraz rahat bırakın
Sana iyi gelir hadi dışarı çıkalım gibi yalvarmak, aşırı üzerine düşmek, deyim yerindeyse ilgi manyağı yapmak karşıdaki kişiye kendi değerli hissettirmekten ziyade bi taraflarını kaldırır. Özellikle de bu kişi erkekse. Çünkü bizim ataerkil toplumumuzda çok sevip değer vermek erkekler tarafından cepte olarak değerlendiriliyor. Herkes öyle demiyorum elbette ama çoğu öyle ne yazık ki.

• Beğen
Reactions: KV_
Back
X