Denk değiliz dememin sebebi kıskançlığa yormamam içindi ancak öyle duruyor. Dediğiniz gibi yapayım bende öyle düşünüyordum zaten. Teşekkürler :)Ben olsam hiçbir şey yokmuş gibi davranırım. Onu önemseyip bir şeyler söyleme gereği duymam. Sizi kıskanmış.
Bunu yapan kişi kadınKadin mi bu erkek mi?
hahaha karışık anlatmış olabilirimKadin mi bu erkek mi? (Kadin tane tane anlatmis, hala salak salak sormusum)
bende çözemedimYok say kendisini, etkinliğe davet gönderen insanlara da biraz yaklaş konu sahibesi. Ara sıra mesaj at nasılsın de, etkinlike ne zaman haydi davet edin de. manyak sanırsam kendisi derdi neymiş bilemedim.
ya işte şorun şu ki benim ismimden başka birşey bilmez yani ne sohbet var ne birşey, muhtemelen benim yapıma gıcık olmuştur. Ancak bahsettiğim yaş artık gençlik yaşlarının sona erdiği yaşlar. Kocaman kadının bunu yapması garip geldiBiseyine gıcık oldu muhtemelen fark etmeden bisey dedin/yaptın
ah pardon siz etkinliğe davet eden kişilere yaz demişsiniz, ben kadına sandımYok say kendisini, etkinliğe davet gönderen insanlara da biraz yaklaş konu sahibesi. Ara sıra mesaj at nasılsın de, etkinlike ne zaman haydi davet edin de. manyak sanırsam kendisi derdi neymiş bilemedim.
Bazen bir şey yapmana gerek kalmaz durdugun yerden kudurtursun insanları. Peki sen erkek arkadaşına sormadın mı neden böyle düşünüyor diyeya işte şorun şu ki benim ismimden başka birşey bilmez yani ne sohbet var ne birşey, muhtemelen benim yapıma gıcık olmuştur. Ancak bahsettiğim yaş artık gençlik yaşlarının sona erdiği yaşlar. Kocaman kadının bunu yapması garip geldi
sordum kısaca enerjim tutmadı demiş konuyu hemen geçiştirmiş, benim yaşıtlarımda olsa anlarım ama dediğim gibi bu kişinin artık yaş olarak gençlik dönemi sona ermek üzere. Şahsen ben olsam, denk olmadığım benden yaşça da küçük insanı kale alıp da şunu çagırma bunu çagırma demem bana bile bunlar çocukca gelir. Tuhaf bulduğum konu da zaten bu, sanırım yukarıda denilen gibi bana gıcık olmuşBazen bir şey yapmana gerek kalmaz durdugun yerden kudurtursun insanları. Peki sen erkek arkadaşına sormadın mı neden böyle düşünüyor diye
Ben eğlenmeye gidiyorum ilgi ona yada bende önemsemem açıkcası, demek ki sorunu buymuş. Çok mantıklı geldiİlgi ondan sana kaydıysa kıskanmıştır. Bunun adı spotlar hep benim üzerimde olsun sendromu
Olabilir belki selam sabah vermediğin için gıcık olmuş olabilir.sordum kısaca enerjim tutmadı demiş konuyu hemen geçiştirmiş, benim yaşıtlarımda olsa anlarım ama dediğim gibi bu kişinin artık yaş olarak gençlik dönemi sona ermek üzere. Şahsen ben olsam, denk olmadığım benden yaşça da küçük insanı kale alıp da şunu çagırma bunu çagırma demem bana bile bunlar çocukca gelir. Tuhaf bulduğum konu da zaten bu, sanırım yukarıda denilen gibi bana gıcık olmuş
Çok suratsız ama selam veresim gelmiyorOlabilir belki selam sabah vermediğin için gıcık olmuş olabilir.Enerjisi de tutmamış olabilir. Ama çağırmayın demesi garip olmuş.
Şimdi koltuk sevdası nedir bilirsin ne olursa olsun ordan kalkmak istemez ya insanlar bu da onun gibi bir şeyBen eğlenmeye gidiyorum ilgi ona yada bende önemsemem açıkcası, demek ki sorunu buymuş. Çok mantıklı geldi
Amaaan bi bilse gözümün onun koltuğunda olmadığını da böyle boş şeylerle uğraşmasa.. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum dedim lakin fikirlerinizden sonra tam olarak emin oldum ve sizlerin dediği gibi o yokmuş gibi devam edeceğim.Şimdi koltuk sevdası nedir bilirsin ne olursa olsun ordan kalkmak istemez ya insanlar bu da onun gibi bir şeyşimdi o kendince sürüsüne yeni birinin katılmasından rahatsız olmuş koltuğundan olur diye senin hiç öyle çaban olmasa da o yerini tehdit altında görüyordur. Hiç hesap falan da sorma ama etkinliklere gitmeyi de bırakma çok rahatsız olursa kendi gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?