SEBEBİNİ ÇÖZEMEDİM

promosyon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2019
352
511
103
Merhabalar, aslında dert değil de belki yaşayan biriyleri olmuştur çünkü çok garibime gitti paylaşmak istedim,
benim toplu katıldığım bir etkinlik var. etkinlik kısmını çok açmayacağım çünkü bahsedeceğim kişinin de buraya üye olduğunu düşünüyorum.

Benim orada yakın olduğum x bir arkadaşım var ve Y diye birisi ile ortak arkadaşım. X erkek, Y kadın
Bazı zamanlar etkinlik çıkışı birşeyler içmeye gidiyoruz yani etkinlik dışında da toplu şekilde buluşmalarımız oluyor
Dün X ve birkaç kişi ile birşeyler içmeye gittik Y yoktu neden olmadığı sordum ve önce geveledi ve alttan alttan birşeyler söyledi daha sonra sorunun ne olduğunu anlattı

Y kişisi tahminimce benden 15 belki de 20 yaş büyük yani genel olarak hiçbir konuda denk olmamız mümkün değil. Toplu buluşmalarda beni davet eden kişilere davet etmemesini söylemiş ve bunu birkaç defa yapmış, diğer insanlarla benden daha samimi ben bu alana yeni girdim sayılır ona göre.
Sizce nasıl davranmalıyım, herhangi bir konuşma yapmam gerekir mi? ben de açıkcası baştan beri pek haz etmedim ama kimseye de kalkıp onu çağırmamasını söylemedim, Aramda herhangi bir polemik de geçmedi, ancak bunu arkadaşım anlattığı için haberim yokmuş gibi davranmamı söyledi, Ben nasılsam öyle davranma taraftarıyım, böyle giderse bu davranışlarından ötürü ileriki zamanlarda sorun yaşayacağım.
Genel olarak da merhaba bile demem çoğu zaman ekstra birşey yapmam gerekir mi?

Yok say kendisini, etkinliğe davet gönderen insanlara da biraz yaklaş konu sahibesi. Ara sıra mesaj at nasılsın de, etkinlike ne zaman haydi davet edin de. manyak sanırsam kendisi derdi neymiş bilemedim.

Yok say kendisini, etkinliğe davet gönderen insanlara da biraz yaklaş konu sahibesi. Ara sıra mesaj at nasılsın de, etkinlike ne zaman haydi davet edin de. manyak sanırsam kendisi derdi neymiş bilemedim.
bende çözemedim :D Hiç sohbetim yok öyle olsaydı delirtmek için yapardım ama :(( Neyse ben aynı devam edeyim kendi kendine kurulmaya devam etsin :D

Biseyine gıcık oldu muhtemelen fark etmeden bisey dedin/yaptın
ya işte şorun şu ki benim ismimden başka birşey bilmez yani ne sohbet var ne birşey, muhtemelen benim yapıma gıcık olmuştur. Ancak bahsettiğim yaş artık gençlik yaşlarının sona erdiği yaşlar. Kocaman kadının bunu yapması garip geldi :D

ah pardon siz etkinliğe davet eden kişilere yaz demişsiniz, ben kadına sandım :D bunu ekledim notlarıma yaparım :D

ya işte şorun şu ki benim ismimden başka birşey bilmez yani ne sohbet var ne birşey, muhtemelen benim yapıma gıcık olmuştur. Ancak bahsettiğim yaş artık gençlik yaşlarının sona erdiği yaşlar. Kocaman kadının bunu yapması garip geldi :KK70:
Bazen bir şey yapmana gerek kalmaz durdugun yerden kudurtursun insanları. Peki sen erkek arkadaşına sormadın mı neden böyle düşünüyor diye

Bazen bir şey yapmana gerek kalmaz durdugun yerden kudurtursun insanları. Peki sen erkek arkadaşına sormadın mı neden böyle düşünüyor diye
sordum kısaca enerjim tutmadı demiş konuyu hemen geçiştirmiş, benim yaşıtlarımda olsa anlarım ama dediğim gibi bu kişinin artık yaş olarak gençlik dönemi sona ermek üzere. Şahsen ben olsam, denk olmadığım benden yaşça da küçük insanı kale alıp da şunu çagırma bunu çagırma demem bana bile bunlar çocukca gelir. Tuhaf bulduğum konu da zaten bu, sanırım yukarıda denilen gibi bana gıcık olmuş :D

sordum kısaca enerjim tutmadı demiş konuyu hemen geçiştirmiş, benim yaşıtlarımda olsa anlarım ama dediğim gibi bu kişinin artık yaş olarak gençlik dönemi sona ermek üzere. Şahsen ben olsam, denk olmadığım benden yaşça da küçük insanı kale alıp da şunu çagırma bunu çagırma demem bana bile bunlar çocukca gelir. Tuhaf bulduğum konu da zaten bu, sanırım yukarıda denilen gibi bana gıcık olmuş :KK70:
Olabilir belki selam sabah vermediğin için gıcık olmuş olabilir. 😁 Enerjisi de tutmamış olabilir. Ama çağırmayın demesi garip olmuş.

Ben eğlenmeye gidiyorum ilgi ona yada bende önemsemem açıkcası, demek ki sorunu buymuş. Çok mantıklı geldi :KK70:
Şimdi koltuk sevdası nedir bilirsin ne olursa olsun ordan kalkmak istemez ya insanlar bu da onun gibi bir şey 😂 şimdi o kendince sürüsüne yeni birinin katılmasından rahatsız olmuş koltuğundan olur diye 🙊 senin hiç öyle çaban olmasa da o yerini tehdit altında görüyordur. Hiç hesap falan da sorma ama etkinliklere gitmeyi de bırakma çok rahatsız olursa kendi gelmez 😉

Şimdi koltuk sevdası nedir bilirsin ne olursa olsun ordan kalkmak istemez ya insanlar bu da onun gibi bir şey 😂 şimdi o kendince sürüsüne yeni birinin katılmasından rahatsız olmuş koltuğundan olur diye 🙊 senin hiç öyle çaban olmasa da o yerini tehdit altında görüyordur. Hiç hesap falan da sorma ama etkinliklere gitmeyi de bırakma çok rahatsız olursa kendi gelmez 😉
Amaaan bi bilse gözümün onun koltuğunda olmadığını da böyle boş şeylerle uğraşmasa.. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum dedim lakin fikirlerinizden sonra tam olarak emin oldum ve sizlerin dediği gibi o yokmuş gibi devam edeceğim.

Back
X